Mi ebben a mellébeszélés?kaef2 írta: ↑2024.07.29., hétf. 21:15Nos nem ez volt a kérdés, ez inkább mellébeszélés, terelés, ha élhetek ennyi kritikával.MrCollector írta: ↑2024.07.29., hétf. 18:41Persze, de ennek mi köze van a lényeghez?Shimano írta: ↑2024.07.29., hétf. 13:49
Azért annak is van némi fura bája,hogy hifi kereskedőként a honlapodon megadsz minden olyan adatot a kínált hálózati kábeleidről (is),amit itt,érthetetlen módon nem tartasz fontosnak,és még kérdésként is felmerül benned az,hogy mi szükség ezekre.
Akkor most hogyan is van ez?,ott igen,fontos,itt meg nem,meg hogy nem is érted hogy mi szükség ezekre,nem is értelek.![]()
![]()
Azok Viablue hálózati kábelek, a gyártó megadja, mivel folyóméterre is kapható.
A sajátjaim még nincsenek fent, de nyilván a lényeg azoknál is meg lesz adva.
A véleményem azonban fenntartom, hogy kizárólag ezek alapján kábelt választani nem okos ötlet.
Arról beszéltem, hogy 3 azonos konstrukciójú, de más vezető anyagú kábel között egyértelmű különbség van a rendszereimben használva. Vagyis megadni egy kábel vezetőjének az anyagát nem “marketing”, hanem alap adat.
Mondtam én bármikor is olyat, hogy nem adok meg az általam forgalmazott kábeleknél "elvárt" adatokat?
A saját (sokszor keserű) tapasztalataim alapján próbálom rávezetni a népet, hogy ne kizárólag a hangzatos anyagok és elnevezések alapján keresgéljenek. Ez vonatkozik mind a szerelt, mind a méterárú kábelekre, amiket nyilván én is felhasználok a különféle kábeleimhez. Szerencsére a csatlakozók még szóba sem kerültek.
A 3 kábelt amit említettél én szóba sem hoztam. Akkor is lenne köztük különbség, ha azonos anyagból, azonos gyártótól származnának