A szíjasoktól engem ugyan lever a víz.
De a MoFi meglepően nem csinálja azt amiért én nem szeretem ezt a megoldást.
Nekem nagyon tetszett amikor hallottam.
A szíjasoktól engem ugyan lever a víz.

az már nagyon úgy néz ki hogy nincs gyártásban,és a gyártó a régi példányokhoz sem hajlandó adni gyári támogatást

Közben eszembe jutott még egy. Ezt a lemezjátszót még "rossz" rendszerben is hallottam, és ott is csodálatosan teljesített. Hallani lehetett, hogy sokkal többre volna képes, ha normális cucc lenne mögötte : Wilson Benesh Full Circle.

alapjáraton tetszik a Naga hangja ? ha igen,akkor esetleg érdemes házon belül felfele lépegetni,ha van némi hiányérzeted,az más dimenzóba helyezi a dolgokatA VPI Scoutban most egy Nagaoka MP 150 pickup van.

Rock60 írta: ↑2024.05.13., hétf. 11:55Nem teljesen világos...
Talán az, hogy 250 alatt ki mit ajánl ehhez a géphez.![]()
Nem tudjuk, hogy ennyiért MC - t, vagy MM - et szeretne - e, és azt sem, hogy most mi van a karban, mi a viszonyítási alap.

A kérdés és a válaszok átkerültek a helyükre.

Köszi, ezt is megnézem!

Köszi a tippet, utánanézek!

mivel más paramétert nem adtál meg (mennyi pénz ?): TechDas Airforce III,vagy Avid Acutus (hogy Classic vagy Reference,nem tudom megmondani)...ha mán lúd,legyen kövér....
MoFi Studiodeck vagy Ultradeck. Stabil, minőségi futómű, az árkategóriájában viszonylag ritka 10 collos hangkarral.
Nem teljesen világos...

Ortofon HMC-30-at asszem én tettem bele. De igazából mi a kérdés ezzel kapcsolatban?hukkle írta: ↑2024.05.11., szomb. 18:24Mióta megvan a VPI Scout itthon, régen írtam ide. Nagyon szerethető mond a futómű, mind pedig a kar. Viszont tetőt még mindig nem csináltattam hozzá.
Esetleg valaki használt már ennek a gyári karjával nem prémium max 250eFt hangszedőt?
ui:
Láttam, hogy simán raknak bele 600eft feletti darabokat is, de ezek túl vannak a lőtávon.
Én is ezt használom;Nálam eddig a legjobb lemezjátszó,az összes régebbi nagyon népszerű lemezjátszót leiskolázza!(Pink Triangle,LP12,Roksan Xerxes,Roksan Xerxes 20+,stb)hukkle írta: ↑2024.05.11., szomb. 18:24Mióta megvan a VPI Scout itthon, régen írtam ide. Nagyon szerethető mond a futómű, mind pedig a kar. Viszont tetőt még mindig nem csináltattam hozzá.
Esetleg valaki használt már ennek a gyári karjával nem prémium max 250eFt hangszedőt?
ui:
Láttam, hogy simán raknak bele 600eft feletti darabokat is, de ezek túl vannak a lőtávon.

Osztom az előttem szólót, én is Pointe fórumtárstól vettem hangszedőmet, ő ismeri a hangszedői karaktereit, így a hallgatott zenéidhez/ízlésedhez/pénztárcádhoz közel állót is tud ajánlani a tesztprogramjából.hukkle írta: ↑2024.05.11., szomb. 18:24Mióta megvan a VPI Scout itthon, régen írtam ide. Nagyon szerethető mond a futómű, mind pedig a kar. Viszont tetőt még mindig nem csináltattam hozzá.
ui:

@Pointe-nek van egy jó tesztprogramja,olyan rent-a-hangszedőhukkle írta: ↑2024.05.11., szomb. 18:24Mióta megvan a VPI Scout itthon, régen írtam ide. Nagyon szerethető mond a futómű, mind pedig a kar. Viszont tetőt még mindig nem csináltattam hozzá.
ui:

Nem tudom, milyenek a lehetőségeid, a választék nagy, a határ a csillagos ég, de hogy a márkánál maradjunk, kiindulásképpen szerintem egy AT VM95E - vel nem járnál rosszul.
Ahogy ELEX is írja - nem tudom, miért nem itt - hibás a következtetésed.