Igen, meg állítólag apró kavicsos volt a külső ív...
De a szökevények meg simán abszolválták...
Igen, meg állítólag apró kavicsos volt a külső ív...
Igen, néztem és még most is a hatása alatt vagyok.
nincs youtube link? tudom,keressek, de most -ritka eset- meló vanSnipi írta: ↑2024.04.05., pén. 12:03Látta valaki a tegnapi horrort a baszk körversenyen? Én sajna igen. Mérgelődtem is, hogy minek kell százszor ismételni, ráadásul hatásvadász aláfestő zenével.
Roglic (ő még úgy ahogy megúszta), Vingegard, Evenepoel annyi, és szegény Stef Craf meg örülhet ha egyáltalán normális életet fog tudni ezután élni, nem hogy biciklizni. Sérült még Jay Vine is és még páran. Három mentő vitte el Jayt, Jonast és Stefet. Borzalmas volt.
Szerintem az idei Tour de France győztesét nem Jonas Vingegard-nak fogják hívni, mert bár addigra ha fel is épül, a felkészülése tuti nem lesz elég.
telefontartó,de bármira jó,amire az apát felragasztod. de van beszerelve riasztó is. ha megmozdított, csak egyet visít. ha tolod, folyamtosan ordít
nnna, az lehet... erre nem gondoltam

jóhogy
Leforogjuk a tavat és onnan elkanyarodunk a Kékestetőre. A kört ott már nem csináljuk meg,csak a mászás.
nem kell oda tégla. majd szépen leforogják a tavat, a végén meg elvágjuk a torkukat
ááá, arra csak az avg30-at lehet fogni