Neked frissebb app kellene, nem firmware:
https://apps.apple.com/hu/app/lum%C3%AF ... 32800?l=hu
Egyébként már benne van az októberi 9.0.0 verzió óta, lásd verzió történet. Lehet, hogy a régi iPad a Lumin által sem támogatott.
Neked frissebb app kellene, nem firmware:

Ha az asztali gép látja a Lumint, akkor tidal connectet használsz. Ezt fogja tudni a mobilon futó tidal app is. Vezéreld onnan a lejátszást.takiszer írta: ↑2024.03.23., szomb. 14:27Megvan!! Ha az asztali gépen a Tidal appból vezérlem a Lumint, akkor minden ok, ha a saját Lumin Appból tabról, akkor csak alap FLAC 44.1 van , tehát mégis a Lumin appal van valami bibi....de így nem túl kényelmes a kezelése hogy mennie kell még a számítógépnek...![]()

Lásd lennebb, ez egy vadiúj megjelenés…takiszer írta: ↑2024.03.23., szomb. 10:49A legújabb mindent tud Mindenre kiteszi az MGA-t, mert USB-n megy a jel ....ott meg tudják "beszélni" igazából azt hittem, hogy majd előbb-utóbb ki tudja heverni a Tidal ezt az MQAzást, de úgy látom, hogy nem megy az újabban feltett cuccok is MQA-sak az előfizetésem természetesen a drágább... az asztali számítógépen nem MQAzik csak valami maxokat ír ki...Amúgyí lehet hogy rossz a fülem, mert a sima 44.1-es FLACok általában jobban szólnak, mint a nagyobb felbontású cuccok...de mindkét DACon...

Banális kérdés, de milyen előfizetésed van? Az 1790 forintos vagy a 2990 forintos? Netán családi?

Legfrissebb fw van rajta? Elvileg ismernie kell a tidal hi-res flac streamet is:

Ez végig hi-res flac, nézd meg, mit mutat a Lumin:

Szerintem nem, még minndig nagyon sok az MQA anyag a Tidal-on. Ha a régi listáidat nézegeted, azon ne várd szvsz, hogy az MQA-s anyagokból HiRes Flac lesz, inkább keress rá újra egy-egy albumra. De ha otthon leszek, akkor tudok küldeni neked album.-hivatkozásokat, amelyek már natív HiRes-ben vannak.

Legalább következetesek, mert macOS alatt sincs exklizív mód az Apple Music-kal. Ami nagyjából értelmetlenné teszi a hires-t, persze néhány speciális eset kivételével.
Exkluziv mod kellene meg, es szerintem onnantol mar valamilyen modon lehetne szamolni vele.
Sajnos a windows app store nem is hozza a verziószámot, főleg nem a changelogot... Mindenesetre a redditen van róla néhány vélemény, és nem mind hízelgő. Állítólag dolby nincs, exkluzív mód nincs, lossless van.
És lépett verziószámot, vagy ugyanaz a bughalmaz, mint eddig?s4tch írta: ↑2024.03.20., szer. 20:23https://apps.microsoft.com/detail/9pfhd ... u-HU&gl=AR
Ezzel sem találkoztam korábban: ismét létezik a korábban egyszer publikált, majd törölt, régóta elérhetetlen Apple Music Windows alá. Állítólag van lossless/hi-res támogatás is.
applemusic.png