Megvaaan...
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Streaming szolgáltatók és ami velük kapcsolatos / Tidal, Spotify stb...
Re: Streaming szolgáltatók és ami velük kapcsolatos / Tidal, Spotify stb...
Tidal android appba a számok közé nem lehet szünetet beszúrni?
Most hallgatok egy cd-n meglévő albumot és vége sincs a számnak normálisan, eredetileg szépen le van keverve néma csendig, már kezdi a köv. számot, ami így krvagáz!
Most hallgatok egy cd-n meglévő albumot és vége sincs a számnak normálisan, eredetileg szépen le van keverve néma csendig, már kezdi a köv. számot, ami így krvagáz!
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2610
Köszi a választ!
Még egy kérdés: két napja nem frissül a napi ajánlólistám. Ez is a káosz része lehet?
Nem állítottam át semmit, log out - log in megvolt.
Másnál is van ilyen?
Még egy kérdés: két napja nem frissül a napi ajánlólistám. Ez is a káosz része lehet?
Nem állítottam át semmit, log out - log in megvolt.
Másnál is van ilyen?
Egyelore iOS feluleten ilyen (valamiert ott csinaljak meg elsonek). Utana koveti a tobbi platform is. Szerintem Android es W10 appok lesznek a kovetkezok, illetve most jelentettek be par napja, hogy a Luminok elkeszultek az uj FW-rel ami mar helyesen mutatja a hiresFlac es MQA flac adatokat. Mindenhol mashol egyelore felesleges osszefuggeseket keresni a mutatott adat es valos adatok kozott, teljes a kaosz (mar akinek szamit a kijelzett informacio).mishow írta: ↑2023.10.14., szomb. 09:45Ez milyen felület? Nálam most a Tidal Master a max/flac/high feliratok közt váltogat, ha közvetlenül az almás telorol hallgatom fülessel. Ha váltok a Wiimre, a flac mqa-ra vált, pedig a rendszerben nincs mqa képes eszköz (a streameren vaan beta mqa beállítás, de kikapcsoltam). Ami a legfurább, hogy az elvileg master fokozatú albumokból sokat random levesz high-ra, pedig a Wiim 24/192-ig saját maga engedélyez mindent, és elvben az album nagy felbontásban van fent.
Fura![]()
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2610
Ez milyen felület? Nálam most a Tidal Master a max/flac/high feliratok közt váltogat, ha közvetlenül az almás telorol hallgatom fülessel. Ha váltok a Wiimre, a flac mqa-ra vált, pedig a rendszerben nincs mqa képes eszköz (a streameren vaan beta mqa beállítás, de kikapcsoltam). Ami a legfurább, hogy az elvileg master fokozatú albumokból sokat random levesz high-ra, pedig a Wiim 24/192-ig saját maga engedélyez mindent, és elvben az album nagy felbontásban van fent.
Fura
Sziasztok ! ! !
Jelenleg Tidalt-t használok .
Hogyan tudnám használni / kipróbálni a Qobuz-t ?
A forrásom : HiFi Rose RS250
Megköszönöm a tanácsokat ! ! !
Jelenleg Tidalt-t használok .
Hogyan tudnám használni / kipróbálni a Qobuz-t ?
A forrásom : HiFi Rose RS250
Megköszönöm a tanácsokat ! ! !
HM : Philips 65"OLED , CA 751R V2 , Dynaudio X38 - X28C - X18 - Dynaudio 250MK II sub-2x.
Dune HD Duo 4K
Zene : HiFi Rose RS250 - Atoll IN300
Usher Mini Dancer 2 DMD
Elosztó : Dillenhöfer NL-5
Tápkábel : MBL PC 1 , Pangea 9
Aq Vodka HDMI
Aq Yukon RCA
Viablue SC6
Dune HD Duo 4K
Zene : HiFi Rose RS250 - Atoll IN300
Usher Mini Dancer 2 DMD
Elosztó : Dillenhöfer NL-5
Tápkábel : MBL PC 1 , Pangea 9
Aq Vodka HDMI
Aq Yukon RCA
Viablue SC6
Vegre, legalabb elkezdte a Tidal.
Szerintem sokkal korrektebb igy a lejatszas, mindenki tudja a lejatszoprogramja, atalakitoja, DAC-ja machinal-e valamit a lejatszas soran.
Remeljuk hamarosan az osszes platformjuknal igy lesz a lejatszas.
Szerintem sokkal korrektebb igy a lejatszas, mindenki tudja a lejatszoprogramja, atalakitoja, DAC-ja machinal-e valamit a lejatszas soran.
Remeljuk hamarosan az osszes platformjuknal igy lesz a lejatszas.
Sziasztok ,
Telefon Safari beállításainál a felugrók blokkolását kellet kikapcsolni , utána engedte a bejelentkezést .
Talán másnál is megoldhatja az ilyen jellegű problémát
üdv
Tutti
Telefon Safari beállításainál a felugrók blokkolását kellet kikapcsolni , utána engedte a bejelentkezést .
Talán másnál is megoldhatja az ilyen jellegű problémát
üdv
Tutti
Megoldásra talált a probléma .
Sziasztok,
A Tidal-lal kapcsolatban merült fel egy problémám a telefonon ( iPhone 12 ) nem enged belépni a képen látható üzenettel
asztali gép iPad ok beléptet
Tidal supportnak írtam semmi válasz
Íme a probléma képen
Ha valakinek ötlete van megköszönöm ( újra telepítés teló újra indítás volt )
köszönöm
üdv Tutti
A Tidal-lal kapcsolatban merült fel egy problémám a telefonon ( iPhone 12 ) nem enged belépni a képen látható üzenettel
asztali gép iPad ok beléptet
Tidal supportnak írtam semmi válasz
Íme a probléma képen
Ha valakinek ötlete van megköszönöm ( újra telepítés teló újra indítás volt )
köszönöm
üdv Tutti
Tidal+ jriver kombó webes vezérlése megy de Bubble-val mindig csak 1 számot játszik le és megáll. Van vmi 5let, én nem találok ilyesmi beállítást?
PC + böngészőben:
Tidal tényleg ennyire béna, ha egy konkrét albumot hallgatva rákattintok a borítókép alatt az előadó nevére, akkor az összes ilyen nevű találatot beadja?
Hozzájuk sem lehet feltölteni albumokat?
Korábban mintha Spotify-ra lehetett volna ...
Tidal tényleg ennyire béna, ha egy konkrét albumot hallgatva rákattintok a borítókép alatt az előadó nevére, akkor az összes ilyen nevű találatot beadja?
Hozzájuk sem lehet feltölteni albumokat?
Korábban mintha Spotify-ra lehetett volna ...
- fererencz
- Törzsvendég

- Értékelés: 912
De a mostani Spotify csomag is idehaza féláron van a nyugatihoz képest, nem?
Nem szotkam hibázni.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3758
Deezer kevesebb mint 2.000.-.
Ahhoz képest bő 3x-os ár.
Nekem ez nagy különbség.
Csak a Marantz! :-D
- Megyer
- Nincs visszaút

- Értékelés: 31
Relatív hogy kinek mennyire sok vagy kevés havi 20 dollár. Én inkább attól félek, hogy ha a Spoty meglépi, akkor a többi szolgáltató is hozzáigazítja a maga árát. Magyarul mindenki emelni fog.
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2145
Ez totál szubjektív. Pl. nekem se időm, se kedvem nincs már keresgélni és utána olvasni, hogy ne legyen szar kiadás amilyen lemezt megveszek. A havi 20 dollár nevetséges összeg, ha arra gondolok mennyi lemezt helyettesíthet, ha tényleg jól szól majd.gomolalaci írta: ↑2023.09.23., szomb. 20:58Havi 7 ezerért nekem nem hiányzik! Bár szerettem a spotit a sz@r hangjával együtt, vártam is a veszteségmentest, de köszönöm, inkább nem!
Nincs is kétely...
-
gomolalaci
- Fórumlakó

- Értékelés: 370
Havi 7 ezerért nekem nem hiányzik! Bár szerettem a spotit a sz@r hangjával együtt, vártam is a veszteségmentest, de köszönöm, inkább nem!
A gondolkodás nem megerőltető...
Na igen, mert .flac az osszes.
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 645
- Kapcsolat:
Milyen Flac és milyen High? Ez itt a kérdés?
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Valojaban valami olyasmire varnak sokan a ROON/Audirvana parostol, hogy jelenjenek meg a szamok mellett HiRes vagy MQA az anyag. Ugye a Tidal ha mindketto elerheto, akkor a FLAC-et jeleniti meg, Audirvana is azt, amit a Tidal elsokent atnyom neki a felhasznalo elofizetesenek megfeleloen.Aszpirin írta: ↑2023.09.14., csüt. 09:25Roon-ra nem jött semmi frissítés mostanában, de nem is tudom, minek kellene jönnie. A hig-res FLAC-et kezeli és jelzi a Roon minden frissítés nélkül, szóval ha abban van egy stream, akkor az szerintem frissítés nélkül kell menjen. Hacsak nincs vele valami extra vakera a Tidal API-n.
Audirvana - nekem csak a 3.5 van meg ugye, de ugyanaz - ha nincs változás a Tidal API-ján, csak egyszerűen a stream formátumban, akkor le kell kezelje gond nélkül, még a 3.5-ös is. Meglátjuk.
Screenshot 2023-09-14 at 9.26.56.jpg
A ROON ebbol a szempontbol mas teszta, mert ugyanabbol az albumbol ha elerheto tobb fele, azt a megfelelo azonositasokkal jelzi:
- MQA
- HIGH (16/44.1)
- Local (valamilyen)
Es a kerdes most itt van, hogy az MQA helyett 1db Tidal altal 1. helyre rakott stream jon-e, vagy megjelenik mindketto elerhetokent. Emellett ugye a ROON-ban van opcio, hogy amennyiben MQA tartalmat eszlel, akkor azt preferalja… itt megint felmerul a kerdes, hogy “hagyja-e” eszlelni a Tidal mindket verziot, vagy ha az o adatbazisukban mindketto ott van, akkor kizarolag a HiRest tolja elore.
Ezert varjak a Tidal API-jat, ami rendezi felejuk ezt a kerdeskort.
Audirvana - nekem csak a 3.5 van meg ugye, de ugyanaz - ha nincs változás a Tidal API-ján, csak egyszerűen a stream formátumban, akkor le kell kezelje gond nélkül, még a 3.5-ös is. Meglátjuk.
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6219
Roon-ra nem jött semmi frissítés mostanában, de nem is tudom, minek kellene jönnie. A hig-res FLAC-et kezeli és jelzi a Roon minden frissítés nélkül, szóval ha abban van egy stream, akkor az szerintem frissítés nélkül kell menjen. Hacsak nincs vele valami extra vakera a Tidal API-n.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem