Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mindent a házimozi projektorokról és vásznakról, A-Z-ig

Zozi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 974

Re: Mindent a házimozi projektorokról és vásznakról, A-Z-ig

Hozzászólás Szerző: Zozi »

gyulaipal írta:
2023.10.12., csüt. 16:40
Kedveseim,

ma "véletlenül megláttam" a DreamCInema-ban azt a Barco gépet...

Azt nem mondom, hogy csak hazaugrottam pénzért és már megyek is vissza megvenni a gépet, mert ez a gép (árát tekintve) sajnos nem az én ligámban játszik. Szerintem mások is vannak így ezzel ... de egy megnézést szerintem mindenképpen megér a dolog. Főleg mivel minden "szakmában" szükség van referenciákra, amikhez hasonlítunk minden mást. Szerintem ez a gép kiváló referencia ...

GyP
Hát ha lenne elötte egy Lumagen, vagy egy madVR Envy videoprocesszor, akkor még nagyobb lett volna az élmény. Szerintem. :rolleyes:

Kár, hogy csak a Dune-vel vannak etetve ezek a felsőpolcos projektorok évek óta. Így volt ez a Sony GTZ-vel is és a korábbi Barco-kal is.

Igaz más környezetben, de láttam már a njordot 410 cm széles vásznon egy lumagennel és a hodr-t is egy madVR Envy Extreme társaságában szintén ugyanazon a vásznon. Eddigi mozis pályafutásom legjobb képi élménye volt (és hangi élménye szintén, de az nem ennek a topiknak a témája), amit projektortól láttam. Még a Freya-nál is jobban tetszett, igaz a Freya Németországban 6+ méter széles vászonra vetített és ott már szerintem elérte a saját maga és az objektív korlátait... vagy csak túl erős volt a konkurencia a 6 méter széles led fal személyében.

Na végtére is mindegy. Ezek már ahogy a német mondja "Ende der Fahnenstange"... ezen a szinten már egyre kevesebb a kompromisszum, amit meg kell kötni. Szuper gépek ezek!
* JVC DLA NZ800 * gerriets opera white microperf CS 135" * Trinnov Altitude16 * topping e50 *
* FusionAmp PlateAmp * Apollon Audio NCMP 8350 * Apollon Audio NCMP 6350 * Pronomic XA1400 *
* MadVR PC * HKV Bold Series * BMS 18n862 * WaveForming * Harmony Elite * iPad mini * Sonoff *

gyulaipal
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 807

Hozzászólás Szerző: gyulaipal »

Kedveseim,

ma "véletlenül megláttam" a DreamCInema-ban azt a Barco gépet, amit a nyílt napokon lehet majd megnézni. A nevét nem merem leírni, mert megjegyezni sem bírom, de annyit elég annyit tudni, hogy 3 chip DLP, a 2560 pixeles képalkotó chip-ekből van benne 3db és rezgetve is van a kép, tehát 4K felbontást lehet nézni, "natív" 21:9 képarány mellett (bár én jobban örülnék ha a rezgetést ki lehetne kapcsolni ... de ezen a szinten ez már kb. mindegy). A "natív" szó itt most NEM azt jelenti, hogy a chip-ek ilyen képarányúak, erről szó sincs, ezek is a 16:10-es chip-ek, csak a "felesleges" részüket kitakarja az optikai rendszer. A lényeg nem ez, hanem az, hogy a gép szoftvere gyárilag fel van készítve a képarány "váltogatására" a képtartalom függvényében. Ez pedig jó dolog egy olyan világban, ahol kb. minden filmnek más a képaránya ... de a sorozatoknak szinte biztosan.

Természetesen lézer fényforrás van a gépben és brutális a fényerő ... amikor arra szükség van. A dinamikus lézer-vezérlés be volt kapcsolva, de olyan finoman dolgozott, hogy én még a végén is azt hittem, hogy ez nem volt aktív. Tavaly még észrevettem a működését, azóta vagy még finomították a szoftvert, vagy most "lágyabb" beállítással működött, de én SEMMIT nem vettem észre. Pislogtam is a végén, mint levelibéka az aludtejben, amikor kiderült, hogy igenis változott a lézer teljesítménye ...

Ja, az is kb. természetes, hogy SOHA nem vág bele a kép pixeleinek a fényességébe a rendszer, itt mindig minden képrészlet korrekt módon megjelenik a kép teljes felületén, hiszen minden egyes képhez külön állítja a lézer teljesítményét a DynaBlack. Hej, ha az UHP-s gépek dinamikus íriszei is így működtek volna annak idején ... de hát ezen már kár gondolkodni.

Ami még feltűnt, hogy most kevésbé láttam a rezgetés okozta homályosságot a képben. Ennek vagy az az oka, hogy valamit jobban csináltak meg ezen a gépen, mint a tavalyi "haverján" ... vagy egyszerűen csak romlik a szemem. A lényeg, hogy most nem éreztem homályosnak a képet az XPR miatt.

Azt nem mondom, hogy csak hazaugrottam pénzért és már megyek is vissza megvenni a gépet, mert ez a gép (árát tekintve) sajnos nem az én ligámban játszik. Szerintem mások is vannak így ezzel ... de egy megnézést szerintem mindenképpen megér a dolog. Főleg mivel minden "szakmában" szükség van referenciákra, amikhez hasonlítunk minden mást. Szerintem ez a gép kiváló referencia ...

GyP

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6335

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

DeLorean írta:
2023.09.30., szomb. 20:36

Szóval ezt helyre kell tenni.
Ezzel nincs is gond, csak ha kérhetem maradjon ki a személyeskedés - bármelyik fél és érintett részéről.Köszi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Cseneles
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 614

Hozzászólás Szerző: Cseneles »

szepi0808 írta:
2023.09.30., szomb. 19:45
Cseneles írta:
2023.09.30., szomb. 19:14
Szepi!

Teljes mértékben tudatában vagyok a fény befogadási szögekkel és a reflexióval is. Nem hiába nem kamera állványt használok hanem mikrofon állványt amit kellő dőlésszögben tudom a vászonhoz és a nézési pozícióban lévő szem magasság szögéhez állítani. Kedves tőled, de tőled nem kívánok tanulni, főleg nem projektor kalibrálást. Azért köszönöm, ez nemes gesztus bravo.gif
Most hazuttoltad meg magad, mikor ismered és tudatában vagy a befogadási és visszaverődő fénynek a szögeivel. Hiszen, ha nem ALR vászon lenne, akkor nem is nagyon kelle foglalkozni nagymertékben a mérési szöggel sem. Hiszen hagyományos szögben is lehetne mérni az ALR felüleről, de nem lehet! Ezért is nem tudod megmérni pontosan a fényerőt, mivel, ha már szinte vízszintesen van a műszer, akkor már maga a saját árnyékát veti.
Na, szerintem mára ennyi elég volt, most már jobb, ha nem tetézed.
Hihetetlen, komolyan. Még egy sima fehér vászonnál is ha döntesz a műszer szögén 10 fokot már máris 2-3fl fénysűrűség különbséget mérsz! Minden vászonnál fontos és ha pontos akarsz lenni akkor a vászon átlós közepontjától számított és a nézési pozícióban elhelyezkedő néző szem pozíciójával bezáró szög dölésére kell pérhuzamosan állítani a műszert. A vászon bal és jobb szélével 90 fokos szöget bezárólag! Mondtam ne engem próbálj meg okítani! Ehhez alul képzett vagy a témában!

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2104

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Cseneles írta:
2023.09.30., szomb. 19:14
Szepi!

Teljes mértékben tudatában vagyok a fény befogadási szögekkel és a reflexióval is. Nem hiába nem kamera állványt használok hanem mikrofon állványt amit kellő dőlésszögben tudom a vászonhoz és a nézési pozícióban lévő szem magasság szögéhez állítani. Kedves tőled, de tőled nem kívánok tanulni, főleg nem projektor kalibrálást. Azért köszönöm, ez nemes gesztus bravo.gif
Most hazuttoltad meg magad, mikor ismered és tudatában vagy a befogadási és visszaverődő fénynek a szögeivel. Hiszen, ha nem ALR vászon lenne, akkor nem is nagyon kelle foglalkozni nagymertékben a mérési szöggel sem. Hiszen hagyományos szögben is lehetne mérni az ALR felüleről, de nem lehet! Ezért is nem tudod megmérni pontosan a fényerőt, mivel, ha már szinte vízszintesen van a műszer, akkor már maga a saját árnyékát veti.
Na, szerintem mára ennyi elég volt, most már jobb, ha nem tetézed.
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

Cseneles
Fórumlakó
Fórumlakó

Kedves DeLorean!

Itt a fórumon leírtam mindkét géppel az általam megtapasztalt dolgokat, méréseket is közzé tettem. Nem, Nem beszéltem meg senkivel semmit. Valós tényeket közlök. Nem neked címeztem de ne fogd vissza magadat.

Szepi!

szepi0808
Őslakos
Őslakos

Cseneles írta:
2023.09.30., szomb. 18:18
szepi0808 írta:
2023.09.30., szomb. 18:13
viewtopic.php?p=2776270#p2776270

A butaságod határtalan! Pedig szóltam időben, hogy ne csinálj ettől nagyobb hülyét magadból, de hiába...
Vedd te a fáradtságot és akkor nem kell butaságokat írnod, vagy csak másba súlykolnád, hogy én egy hazug ember vagyok? Ezt majd mindenki eldöntheti, csak el kell olvasni az agymenéseidet.
Leírom nyomatékosítva még egyszer. Állj oda az ALR vásznaid széléhez vetítés közben, majd tekints be a vászon közepére. Ha látod a vetített képet a vásznad egy sima szürke felület, ha feketeséget látsz a termék ALR.

Köszönöm :smile53:
Itt volt az a pont, hogy már nem kellett volna tetézi a hülyeséget.
Majd leírom, hogy hogyan kell mérni alr vaszonról, mivel az sem megy, ezért mérsz kisebb fényerőt. De már az is azt fogja bizonyítja, hogy alr vaszonról van szó.
JVC DILA X30
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000

Cseneles
Fórumlakó
Fórumlakó

szepi0808 írta:
2023.09.30., szomb. 18:13

A butaságod határtalan! Pedig szóltam időben, hogy ne csinálj ettől nagyobb hülyét magadból, de hiába...
Vedd te a fáradtságot és akkor nem kell butaságokat írnod, vagy csak másba súlykolnád, hogy én egy hazug ember vagyok? Ezt majd mindenki eldöntheti, csak el kell olvasni az agymenéseidet.
Leírom nyomatékosítva még egyszer. Állj oda az ALR vásznaid széléhez vetítés közben, majd tekints be a vászon közepére. Ha látod a vetített képet a vásznad egy sima szürke felület, ha feketeséget látsz a termék ALR.

szepi0808
Őslakos
Őslakos

JVC DILA X30
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000

Cseneles
Fórumlakó
Fórumlakó

Re: Mindent a házimozi projektorokról és vásznakról, A-Z-ig9

szepi0808 írta:
2023.09.30., szomb. 17:52
Cseneles írta:
2023.09.30., szomb. 16:09
Igazad van KP.

Bar lattam mar sima 0,8gaines szurkenek kikialtott ALR, termeszetesen koze nincs az ALR-hez vasznon remek 4k HDR kepet. Bar itt a vetito egy altalam rendberakott Christie HD14k ecoban 65fl amit produkat a merten 0,58gaines Szepiscreen feluleten. Forras egy altalam epitett HTPC volt madVR
Akadjál már le rólam és a fakanállal bűvészkedj inkább, amihez talán értesz is!
Ha ALR felülettel vásárolnak tőlem vetítővásznat, akkor az, az is! Gyártó által megadott specifikációk alapján is. Sőt a topikomban nem egy kép van, ami ezt bizonyítja is, ahol hófehér szobákban van rá vetítés.
Amihez nem értesz, abba ne üsd bele az orrod, mert magadból csinálsz meg ettől is nagyobb hülyét, amit itt már sikerült egy párszor.
Akkor vedd a fáradságot a fakanaladdal és vásárlóköröddel karöltve, álljatok oda az ALR vásznaitok széléhez vetítés közben, majd tekintsetek be a vászon közepére. Ha látod a vetített képet a vásznad egy sima szürke felület, ha feketeséget látsz a termék ALR. Ettől függetlenül természetesen azt nyomtattatsz miattam rá amit akarsz. nekem teljesen mind1. :smile53:
https://prohardver.hu/tema/milyen_proje ... 60600.html-n ezt a témát már egyszer átrágtuk, ajánlom mindenki figyelmébe az ott elhangzott sorokat.
Illene tisztában lenni ilyen magaslatokban ahova magadat pozicionálod a fogalmakkal.

Cseneles
Fórumlakó
Fórumlakó

DeLorean írta:
2023.09.30., szomb. 16:57
Cseneles írta:
Igazad van KP.
Inkább az én korábbi kérdésemre válaszolnál, amit teljesen figyelmen kívül hagytatok Ivánnal együtt.
Te nem tudsz mérni, vagy Iván? Valaki nem tud.

:quetionmark: :quetionmark:

Amíg valaki nem veszi a fáradtságot, addig ezt én nem fogom annyiban hagyni.

PEACE!!!
Elég egyértelműen leírtam és mérésekkel alátámasztottam az én álláspontomat. Iván is leírta, hogy várja a Sony Prime válaszát. Szerintem ez elég egyértelmű ha a Sony VPL-VW590ES gépre voltál kíváncsi. A másik Sony VPL-VW760ES amit rám bíztak időszakos karbantartásra előtte utána mérésekkel levezettem a folyamatot, felvittem a DreamCinemába személyesen és a szóban forgó szakember a szemem és az én mérési környezetemmel párhuzamosan mért 100-150:1 eltéréssel ugyan annyi kontrasztot. Szerintem mindent megválaszoltam részemről.

Nem tudom mit vársz? Senki nem fog itt neked beismerő vallomást tenni, bár Európa szerte neves kalibrátorok jelezték, cikkeket írtak, hogy bajok vannak a Sony projektorokkal. Sony is elismerte és kijelentette, hogy alkalmazták már az orvoslást a GTZ380 készülékben.

Én eddig 4db kontraszt vesztett készülékkel találkoztam plusz az 590es, meg lehet kérdezni Vhiktort vagy Batyót is a megtapasztalásaikkal kapcsolatban. Részemről mindegy kinek mi az álláspontja, egy zavar ha olyan ember vagy emberek akarnak felettem pálcát törni akiknek a műszaki tudása kifullad egy lámpacserében illetve konzolra való felhelyezésben a projektorokkal kapcsolatban.

Köszönöm

szepi0808
Őslakos
Őslakos

Cseneles írta:
Igazad van KP.

Bar lattam mar sima 0,8gaines szurkenek kikialtott ALR, termeszetesen koze nincs az ALR-hez vasznon remek 4k HDR kepet. Bar itt a vetito egy altalam rendberakott Christie HD14k ecoban 65fl amit produkat a merten 0,58gaines Szepiscreen feluleten. Forras egy altalam epitett HTPC volt madVR
Akadjál már le rólam és a fakanállal bűvészkedj inkább, amihez talán értesz is!
Ha ALR felülettel vásárolnak tőlem vetítővásznat, akkor az, az is! Gyártó által megadott specifikációk alapján is. Sőt a topikomban nem egy kép van, ami ezt bizonyítja is, ahol hófehér szobákban van rá vetítés.
Amihez nem értesz, abba ne üsd bele az orrod, mert magadból csinálsz meg ettől is nagyobb hülyét, amit itt már sikerült egy párszor.
JVC DILA X30
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 784

Hozzászólás Szerző: phyton71 »

DeLorean írta:
2023.09.30., szomb. 16:57
Cseneles írta:
Igazad van KP.
Inkább az én korábbi kérdésemre válaszolnál, amit teljesen figyelmen kívül hagytatok Ivánnal együtt.
Te nem tudsz mérni, vagy Iván? Valaki nem tud.

:quetionmark: :quetionmark:

Amíg valaki nem veszi a fáradtságot, addig ezt én nem fogom annyiban hagyni.

PEACE!!!
Őszintén, erre most ki válaszoljon, Iván vagy Cseneles? :D
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven

Cseneles
Fórumlakó
Fórumlakó

Igazad van KP.

Egy valodi ALR sokat hoz a konyhara a sima szurke ALR-nek kikialtott helyett, valos nem kivanatos szogbol erkezo fenykizaras(nem 30% ABLR…sima 1.0 feher tud 15%-ot😉) nyereseges felulet(1.2-1.35gain) illetve megnovelt kontraszt.

Vasarlas elott mindenki azert kerjen mintat, ismeretlen gyartoknal elofordulhat hotspot.

Bar lattam mar sima 0,8gaines szurkenek kikialtott ALR, termeszetesen koze nincs az ALR-hez vasznon remek 4k HDR kepet. Bar itt a vetito egy altalam rendberakott Christie HD14k ecoban 65fl amit produkat a merten 0,58gaines Szepiscreen feluleten. Forras egy altalam epitett HTPC volt madVR ToneMapping tarsasagaban.

Probaltuk max fenyeron is ami 97fl 100% ban szinhelyes 3Dlut kalibracio mellet viszont ehhez mar nem art egy nap szemuveg. Tulaj keresere 70fl beallitast alkalmaztam. Majd par het utan hivott hogy hogyan tudna ezt meg redukálni mert a StarWars egyik sotet jeleneteben a lezerkard eleg nagyot hasitott😅.

Szo mi szo… aki szurke feluleten gondolkodik oda kell a fenyero (A HDR-hez meg plane) es a keszulek tokeltes kalibralhatosaga!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1698

Hozzászólás Szerző: -KP- »

DeLorean írta:
2023.09.30., szomb. 12:01

Persze fluorit lencsével a kis PD nagyot tud alakítani élességben. De az SZVSZ nem a legfontosabb dolog az élményhez.
Nálam a jó kép a képélességnél kezdődik, ha valamit nem tudok elviselni, az az életlen elmosott ne adj isten pixeles kép. A fekete szintben hajlandó vagyok kompromisszumot kötni. Ez tv-nél se, ill. monitoroknál se érdekelt soha különösebben. Valaki meg erre van ráfeszülve, minden más árán. Ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák.
DeLorean írta:
Itt azért a XY Screen Black Crystal vászonról van szó.
Ez egy kiváló vászon. Annyira nem is nagy a mérete.
Tőlem aztán Takaya Makaki is lehet a típusa, tök lényegtelen. 0.6 gain az 0.6 gain. Sőt, egy német csoporttesztben ennek az XY vászonnak a német piacra szánt átcímkézett változatát megmérték, és 0.51 jött ki. Ha mindenáron ALR típusú vásznat szeretne, akkor miért nem választ egy valós ALR-t? Pl. Elite Screens Daywalker. Nem olcsó,de nem is megfizethetlen. Gyárilag 1.3 gain, ha nem is tud ténylegesen annyit, de ha valósan megmarad neki kb. 1.15-1.2 már így is ég és föld lesz. Ráadásul full lámpa helyett lehet majd az eco módot használni. A gép is halkulni fog, és még lehet a feketéje is javul majd tovább egy picit.

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 441

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

DeLorean írta:

Persze fluorit lencsével a kis PD nagyot tud alakítani élességben. De az SZVSZ nem a legfontosabb dolog az élményhez.
Tudtommal minden F22 fluorit lencsével jött ki.

Ha a többi tényező is sz@r akkor az élesség sem fontos… 31_1_21.gif

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég

Mintha megdupláztad volna a fényerőt, azért az még a Holdról is látható
40%- kal nőtt a fényerő, és bekerült még elé egy anamorph lencse is, így valóban lehet látni még onnan is. :smile29:

A fürdőruha egy hjintással ment a kukáliába. :D
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

phyton71 írta:
2023.09.30., szomb. 10:08

Nálam pont ez volt a helyzet kb 0,6-ról 1,2-re váltás drámai változást hozott, az első vetítésnél talán még egy könnycsepp is legördült.
Mintha megdupláztad volna a fényerőt, azért az még a Holdról is látható!

Ugyanitt fürdőruha anyag eladó! 31_1_21.gif

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

-KP- írta:
2023.09.30., szomb. 00:12

Nála azt a vásznat kellene lecserélni. 0.6 gain-es vásznon 1 lámpás géppel nem mész sokra.
Nem tudtam milyen vászon van nála, de igen, már mások is írták a vásznát.

Vetítőt akart cserélni, és az sem volt tiszta hogy miben lépne előre. Gondoltam ha 720-as gépe lett volna, típuson belül egy 1080-as előre lépés lett volna.

A Dreamscreen új V7-es szőtt vászna 0,93, ez sokaknak hozna a konyhára. Csak sajna drága.

Talán Quetznek volt mintája tőlük. Gondolom az os max a V6-os lehetett ami 0,8-as volt.

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég

Nála azt a vásznat kellene lecserélni. 0.6 gain-es vásznon 1 lámpás géppel nem mész sokra.

Nálam pont ez volt a helyzet kb 0,6-ról 1,2-re váltás drámai változást hozott, az első vetítésnél talán még egy könnycsepp is legördült.

Köszönhető Cseneles kitartó rábeszélő képességének, ill fáradhatatlan segítségének, és profi hozzáállásának is, néhányszor megfordult itt nálam már. leborulok.gif
Család, barátok is tátott szájjal nézik a vetített képet.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1698

Hozzászólás Szerző: -KP- »

TSanyi írta:
2023.09.29., pén. 21:18
Spiky03 írta:
2023.09.29., pén. 20:38
@nemtomm
Kivan benne, de a lámpa hűtő ventit az a gyári. Ha jól tudom azt nem lehet cserélni benne. Pali mondta... tőle van a vetítő is.

@TSanyi
Igen az.
Akkor F22-ön belül nem tudsz feljebb lépni…

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

Spiky03 írta:
@nemtomm
Kivan benne, de a lámpa hűtő ventit az a gyári. Ha jól tudom azt nem lehet cserélni benne. Pali mondta... tőle van a vetítő is.

@TSanyi
Igen az.
Akkor F22-ön belül nem tudsz feljebb lépni…

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 943

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Spiky03 írta:
@nemtomm

@TSanyi
Igen az.
Dehogynem nekem ki van cserélve halkabb ventire még a doboza is megvan előkaparom azon van cikkszám is…mondjuk én már így vettem ….van hangja de a kép kárpotól…
"Az igazi barát szemből támad."

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 197

Hozzászólás Szerző: Spiky03 »

@nemtomm

@TSanyi
Igen az.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

Spiky03 írta:
2023.09.28., csüt. 20:41
Megkérdezem itt is, hátha itt kapok választ. :)

Szerintetek egy F22 után előrelépés lenne egy JVC HD950 vagy egy X5000, amiket itt hirdetnek a fórumon?

A tied 1080p-s?

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”