Rotox írta: ↑2023.10.08., vas. 20:30
revox írta: ↑2023.10.08., vas. 16:58
Ezt most találtam. Ennyiért elég korrekt.
Nekem éppen aktuális volna (bár val.szeg nem ez, hanem Garmin Explore 2 lesz): a lenti képen a ma délutáni köröm - legalábbis egy Samsung Galaxy A54 szerint. (Sajnos a céges telefonomat lecserélték erre a f@stalicskára

, az internet tele van vele, hogy használhatatlan a GPS benne.)
A teló szerint

Avg 37,1 km/h (de jó is volna...

), Max pedig 140,9 km/h.

Mondjuk a szintrajz is elég érdekes lett.
haver pont így járt ma. elmentümk bicózni, aztán mondom neki, 33,8 lett az avg. aszongya, neki 31... megnéztem straván, mit művelt, hazafele levágott két települést és légvonalban rajzolt neki nyomvonalat, de az idő az mgvolt hozzá, a valós

neki is lett valami 57-es max speedje

aztán neki kerestem egy olcsó órát, mert nem szeret ilyenekre sok pénzt kiadni. aztán bedobtam ide is. hátha valaki xarik ezekre, de ennyit esetleg beleöl a történetbe. nyilván az explorer más kategória, de alapvetően aki csak a speedet akarja látni és az alapadatokat, ez megoldja bagóért. annyi navigációja van. ha a bryton tervezőből felteszel egy utat, levezényli. jobbra-balra... nekünk ride 10 volt még régeben, semmi extra, amit kellett, tudta, de még akkor volt endomondo és azzal, a kiírtakkal ellemtétbwn, nem kommunikált, így lett garmin. persze, jobb a garmin, de nem is egy árban voltak
de az kemény volt. 21C°-ban indultunk, 11-ben érkeztünk

fincsi volt. főleg a fronttal jött statik 30, lökéseknél vagy 50-es szél. az 50-es kereket nemkicsit lengettte, mert. jóhogy pont full oldalba kaptuk

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu