fererencz írta: ↑2023.09.06., szer. 07:05
wittao írta: ↑2023.09.05., kedd 22:47
fererencz írta: ↑2023.09.05., kedd 22:19
Na meg volt ennek is egy igen komoly fejlesztési költsége, amit vissza kellett keresni. Ez most nem annyira jellemző elvileg.
Ironizalhatsz…
Ettol fuggetlenul ha 550GBP-bol megcsinalod ezt az erositot, akkor elso leszek, aki vesz egy ilyet. Elotted a lehetoseg, parancsolj!
Addig csak az a tipusu ember marad elottem, aki felnyit egy keszuleket es elkezdi osszeadni az alkatreszek arat, belecsodalkozik a nagyvilagba mi mennyibe kerul, fogalmatlanul persze, mert ha neki kellene allni, akkor azt sem tudna forrasztopakat vagy olajos csavarhuzot vegyen elo…
Már megint az irántam érzett haragod...
Nem számolgattam alkatrész árakat, ezt csak rámhúztad.
Arra céloztam, hogy 38 éve ezt meg kellett tervezni. Dizájn, kapcsolás,... Most csak újra elővették, esetleg kis igazítás.
Tudom én is, hogy nem csak alkatrészeket kell összeadni, kérlek ne nézz idiótának, nem én adom be magam uber szakembernek, bár forrasztani is tudok.
Egyébként, nekem 1db-hoz nem annyiba kerülne a vödör alkatrész, mint egy gyártónak.
Akkor vegyuk mar szepen sorba:
1. Hogy nem annyiba kerul az alkatreszeket megvenni, ehhez gyartonak kell lenni. Tehat fent kell tartani egy infrastrukturat (epuletek, raktarak). Kepzett szemelyzetet. Gyartashoz szukseges eszkozoket lizingelni, amortizacios koltsegekkel egyutt.
2. Raktarkeszlet: ez vagy jo, vagy rossz, de a penz az biztosan all benne. Kozben megprobalni lekovetni a piac mozgasait, es lehetoleg nem tul sokat vesziteni a raktarozassal… figyelembe veve a termekek eletciklusat is, es ugye alkatreszt kidobni meg nem tul szerencses
3. Logisztikai rendszerek mukodese manapsag nem olyan, mint 50 eve. A koltseguk sem.
4. Disztributorok/Dealerek arkepzese, allamok adozasi szokasai megint csak nem ugy szamolhatok
5. Hianygazdasagi elemekkel is kalkulalni szukseges, minimum celszeru figyelembe venni
(nekunk van olyan 25-30$-s alkatreszunk, amit a Covid csucson 1.000$-ert tudtunk beszerezni. Ha ilyen elofordul, vagy gyartas leallitas (ami szinten penzbe kerul), vagy ujratervezes van (nem meglepi, ez is penzbe kerul, ha egyaltalan van elerheto helyettesito alkatresz).
6. Marketing koltsegek: na ez manapsag elegge husbavago, regebben ennek az aranya is kisebb szelet volt.
7. Csomagolas es szallitas: 50 ev viszonylataban ez teljesen mas liga…
Amugy ha a kepeket megnezed igenis ujra lett tervezve, hiszen egy csomo alkatresz mar reg nem elerheto az eredetibol. Ha nem akartak volna, akkor is ujra kellett tervezniuk.

- IMG_8485.jpeg (180.77 KiB) Megtekintve 1869 alkalommal