Bocsánat hogy közbe szólok, de én aki már úgy kb 20 ilyen fórumtalálkozót (és pár osztálytalálkozót is ami kb ugyanúgy van csak más a résztvevők típusa :) ) ez lehet hogy jó hely de több féle kívánalomnak sem felel meg.
Már szerintem, meg a többi forumostárs szerint is van pár igény amit nem árt figyelembe venni.
az első mindjárt, hogy bemenni a belvárosba, ahol este 10-ig 600 ft / óra a parkolás ... ajjaj és egyáltalán egy délután 5 körüli érkezésnél hol a manóba lesz parkolás?
A másik a hely adottsága, miszerint nincs különterme. tehát összejön (ahogy nálam szokott ) kb 15-25 ember, azt le is kell ám ültetni mint általában ez tapasztalat, ennyi ember azért jelentős zajt is termel, klikkesedés is van. ez elég káoszos még egy különterem esetén is, de bent egy nagy térben millió idegennel...
a vendéglátó helyeken általában nem annyira szeressék ha ott ül 15-25 ember és délután 5-től zárásik ásványvizet nyalogat.
oké ez úgy szokott lenni, hogy először valami indító üdítő (jószerével senki nem szok inni max sört az akit egy irányból elhoz valaki) a többség autóval jön. aztán mindenki rendel magának valami vacsora félét és annyi de ez nem tart ki zárásig, de egy különterem esetén, ami ilyenkor általában úgyis zárva, tiszta haszon a helynek is és sokkal megértőbbek ha nem zabálja végig a társaság az egész időt.
Szóval értékelem a kezdeményezést, de pl ha itt lesz én biztos kihagyom mivel nem tartom az előbb felsoroltak miatt alkalmasnak és nekem problémás.pl a parkolás. Nem nem a 600/ óra csak én munkából jönnék mivel péntek, nem férne bele, hogy hazamenjek (agglomeráció) autót cseréljek és vissza. viszont nem hagynám (főleg ezen a környéken) több órára magára az autóm full tele szerszámokkal műszerekkel stb jelentős ft érték... még a laptopot be tudom vinni de..
szóval ha itt lesz sok sikert, jó szórakozást, ha meggondoljátok, akkor vannak különtermes tippjeim bejáratott helyek :)