Én meg nemrég kitaláltam, hogy lecserélem a montit (Speci fully) egy merev Scott Worldcup-ra. Ki is néztem egyet, be is számolná, vagy inkább egy haverja megvenné az én Speci outimat, de valahogy elhalványult bennem a monti upgrade. Nagyon keveset montizok, mert egyedül nem megyek, Zolival meg ritkán sikerül összehozni. Mondjuk pont azért akartam lecserélni, mert az Ö montijai sokkal jobbak, mint az enyém, ha mindketten fullyval megyünk, nekem +30W kell ugyanahhoz a tempóhoz felfelé. Szóval már csak akkor tudnék Vele menni lassan, ha lecserélném a montit, de azért az évi 10 ride-ért nem hiszem, hogy megérné. Ráadásul azon minden Sram és minden baromi drága is. :) Egy hátsó sor + lánc 170e, stb...
Teljesen össze vagyok nőve a Tehénnel. Nem tudom mi az benne, amiért ennyire szeretek menni vele, de imádom. Elég meredeken is fel tudom forgatni, lefelé is marha jó, rossz úton zseniális, semmi sem korlátoz, hogy merre menjek, mehetek amerre jól esik. Valahogy összeállt. A fék szeret zúgni, inkább a hátsó, ma jöttek meg hozzá alkatrészek, hátha nem fog zúgni se.