Ja, amikor anno megvettem a Fausto Coppi ősmontimat, kérdezték a haverok, hogy milyen váltó van rajta, nagy büszkén mondtam nekik, hogy Shimano 515.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Egy "kicsit" kiröhögtek...
- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1338
Re: Kerékpározás
- Csatolmányok
-
- Shimano SIS.jpg (372.79 KiB) Megtekintve 1463 alkalommal
szerintem vedd meg neki az álmát, aztán pakold tele bicajokkalrevox írta: ↑2022.11.20., vas. 21:09![]()
![]()
![]()
Számolni kell![]()
Reacto, pinarello, axxony Caminja, téli enyém, téli axxonyé, spinning, sima görgő, direktgörgő, monti enyimé, monti axxonyé. De nem mind a napoaliban vanpl a régi Reacto váz, melóhelyen van, meg a sima görgő
monnyuk kerék is van eldugdosva mindenhova, de még montihoz is több szett van, gumi meg vagy 10 pár (már mtb). Ja, axxony nagy kedvence, a BMX
![]()
Nade ez... Ezzel nemtommi lesz. Axxony mindig mondja, hogy neki lakóautó kell és nem érdekli a bicikli. Engem meg érdekel... Axxem ez a közös osztó, csak hova teszem?![]()
4127.jpg
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
(vagy Pécsett?
)
Persze ez csak ürügy lenne egy jó kis mecseki tekerésre
Meg kellene már látogatnom a hugomékat Pécsen
Persze ez csak ürügy lenne egy jó kis mecseki tekerésre
(mingyá' 55 vagyok).
Köszönöm a tippet, korábban gondoltam rá én is, de ez így autentikus. Meg aztán ott van az örök dilemma, hogy a vásárolt új alkatrész nehogy többe kerüljön az egész bringánál (pedig de...
).
- Rotox
- Beköltözött

Én is
Köszönöm a tippet, korábban gondoltam rá én is, de ez így autentikus. Meg aztán ott van az örök dilemma, hogy a vásárolt új alkatrész nehogy többe kerüljön az egész bringánál (pedig de...
Voltam is olyannal un terepversenyen, ami ma a cyclocross kb... Ment az, míg a váltófel nem tekert egy gallydarabot
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Számolni kell
Reacto, pinarello, axxony Caminja, téli enyém, téli axxonyé, spinning, sima görgő, direktgörgő, monti enyimé, monti axxonyé. De nem mind a napoaliban van
Nade ez... Ezzel nemtommi lesz. Axxony mindig mondja, hogy neki lakóautó kell és nem érdekli a bicikli. Engem meg érdekel... Axxem ez a közös osztó, csak hova teszem?
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Rotox
- Beköltözött

Én az "elsőszámú" montim mellett ezt
váltanám ki, hogy akkor se jöjjek zavarba, ha a Mecsekben útközben jön meg a kedvem lekanyarodni az aszfaltról.
- Csatolmányok
-
- Mali.jpg (2.13 MiB) Megtekintve 1341 alkalommal
) bringára.
Nálam a monti van első helyen - az karbon. 
Ááh, lehet, hogy inkább veszek megint egy Parasound P6-ot; most van három is eladó, és az árak is egész szépen "alakulnak".
- Rotox
- Beköltözött

Elöl egysebességes, GRX szettel szerelt karbonvázas gravelt (alsóhangon) 7-800 E Ft alatt nem látok - annyit meg én nem szánnék egy második (vagy inkább harmadik?
Ááh, lehet, hogy inkább veszek megint egy Parasound P6-ot; most van három is eladó, és az árak is egész szépen "alakulnak".
- Rotox
- Beköltözött

Ha van erről véleményetek, köszönöm, ha megosztjátok:
https://bolha.testbike.hu/apro/2022-gra ... 1-m-448217
https://apro.bikemag.hu/apro/corratec-allroad-a1-78582
(Bár már így is 7 bringa van a garázsban - de egy ötfős családhoz az még nem olyan sok, ugye?
)
https://bolha.testbike.hu/apro/2022-gra ... 1-m-448217
https://apro.bikemag.hu/apro/corratec-allroad-a1-78582
(Bár már így is 7 bringa van a garázsban - de egy ötfős családhoz az még nem olyan sok, ugye?
Most harcsát nyomtam,igaz, egy pogácsával, de holnap tervzek mozogni...
halfnote.hu
halfnote.hu
Igen, reggel szoktam 1-1,5 kiflit tolni. Délben, este hal + rizs vagy krumpli. Reggel 71kg voltam. 5kila mínusz. Megyünk tovább
halfnote.hu
halfnote.hu

halfnote.hu
halfnote.hu
fogyi vacsora... nemtom, mintha semmit nem ettem volna, pedig előtte lement egy fehérjelötyi is 
halfnote.hu
halfnote.hu
Ez nemigen szállít. Boltot kell választani és értemenniavl2 írta: ↑2022.11.17., csüt. 10:09nem a közelben, nagy akciok: https://www.northwave.com.au/s?sort-by=sale
halfnote.hu
halfnote.hu

(Na jó
, mielőtt rámküldöd az idomított bükki vérfarkasokat és medvéket; részemről legális, az erdész testvérek száma ott a munkahelyi telefonomban - és mindig visszazárom a sorompót.
)
- Rotox
- Beköltözött

(Na jó
- Csatolmányok
-
- Kulcsok.jpg (3.93 MiB) Megtekintve 1747 alkalommal
nem a közelben, nagy akciok: https://www.northwave.com.au/s?sort-by=sale
Look pedálosoknak: decathlonban láttam jónak tűnő stoplivédőt, 3ezerért. Shimanot nem láttam...
halfnote.hu
halfnote.hu

(bocsi, amiért elárultam