Jó hallgatni kazit 2022-ben? Most a minőségre értem a kérdést. Tud olyan lenni, mint egy CD vagy file vagy megvan a maga bája, mint a gyalunak? Szertartás (radírvégű ceruzával történő visszatekerés) stb. játszik?
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Re: Saját hifis cuccaimról készült képek
Jó hallgatni kazit 2022-ben? Most a minőségre értem a kérdést. Tud olyan lenni, mint egy CD vagy file vagy megvan a maga bája, mint a gyalunak? Szertartás (radírvégű ceruzával történő visszatekerés) stb. játszik?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára earforce 2022.10.06., csüt. 13:04-kor.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
- new_dualcs5000
- Nincs visszaút

- Értékelés: 230
Kazettás???
Meg vagy őrülve?
Meg.
Meg vagy őrülve?
Meg.
... ennyi készülék másnak egy életre is sok(k).... de legalább te hallgatod is őket. 
[/quote]
Itt bent a munkahelyemen is egész nap megy a Tidal. Sokszor itt találok az esti hallgatáshoz újabb zenéket.
Amúgy nem sok ez ami nekem az utóbbi 4 évben volt, meg kellett találni az utat, a stílust.
Belefutottam ezalatt olyan gyűjtögetőkbe, akiknél több szobányi (olykor több 100) cucc volt felhalmozva, de érdemben nem hallgattak rajtuk zenét. (Amit kedvenc zeneszámként mutattak egy-egy eladó készülék meghallgatásakor, azt eleve nem nevezném zenének.)
- -CB-
- Beköltözött

- Értékelés: 1291
violin írta: ↑2022.09.20., kedd 15:37Jogos a felvetés. Kb. napi 2-2 órát délelőtt. illetve este. Ha egyedül vagyok, akár egész este. Roppant egészségtelen. Csak ülsz, iszogatsz, hallgatsz:-)cannonball írta: ↑2022.09.20., kedd 15:35Előre is bocsi...... most genyó leszek...
![]()
Szoktál néha zenét is hallgatni...?![]()
[/quote]
Itt bent a munkahelyemen is egész nap megy a Tidal. Sokszor itt találok az esti hallgatáshoz újabb zenéket.
Amúgy nem sok ez ami nekem az utóbbi 4 évben volt, meg kellett találni az utat, a stílust.
Belefutottam ezalatt olyan gyűjtögetőkbe, akiknél több szobányi (olykor több 100) cucc volt felhalmozva, de érdemben nem hallgattak rajtuk zenét. (Amit kedvenc zeneszámként mutattak egy-egy eladó készülék meghallgatásakor, azt eleve nem nevezném zenének.)
Jogos a felvetés. Kb. napi 2-2 órát délelőtt. illetve este. Ha egyedül vagyok, akár egész este. Roppant egészségtelen. Csak ülsz, iszogatsz, hallgatsz:-)cannonball írta: ↑2022.09.20., kedd 15:35Előre is bocsi...... most genyó leszek...
![]()
Szoktál néha zenét is hallgatni...?![]()
[/quote]
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
- -CB-
- Beköltözött

Előre is bocsi...
Szoktál néha zenét is hallgatni...?
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
- -CB-
- Beköltözött

Igen, megvolt. Volt a volume 2 a centerrel, vettem háttérnek a 2 compactot. Aztán belefutottam egy monitor 2 s-be (ez volt a legjobb). Aztán valaki felszámolt egy teljes rendszert a p 30-akkal, azt is megvettem. Sőt, pár hónapra rá egy P40 is lett (mint az előző képen látható). Aztán mind ment a lecsóba, elkezdődött a vintage mánia az Onkyo 901-ekkel. Lettek aztán Tannoyok, meg egyéb kisebb, jópofa dobozkák. Aztán lassan egy éve a Focal kitúrt mindent. A mérete, ára, és főleg hangja miatt. Most várom, mi lesz a következő fejezet...tottyi írta: ↑2022.09.20., kedd 14:56Ez mind egyszerre megvan neked? :)cannonball írta: ↑2022.09.20., kedd 13:54A Phonar mánia tetőzése pár éve. Voltak köztük egészen jók, de egyik sem volt kifejezetten rossz.
- Csatolmányok
-
- 2022 jan.jpg (730.23 KiB) Megtekintve 2834 alkalommal
-
- ardenlorenzhifiáll.jpg (636.49 KiB) Megtekintve 2834 alkalommal
-
- 20190905_092419.jpg (4.82 MiB) Megtekintve 2834 alkalommal
-
- classiclorenz.jpg (3.06 MiB) Megtekintve 2834 alkalommal
-
- onkyo 902.jpg (3.24 MiB) Megtekintve 2834 alkalommal
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 905
Ez mind egyszerre megvan neked? :)cannonball írta: ↑2022.09.20., kedd 13:54A Phonar mánia tetőzése pár éve. Voltak köztük egészen jók, de egyik sem volt kifejezetten rossz.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- tottyi
- Hazajáró lélek

Nekem eddig a legjobb fullhallgatom amim volt, nagyon tisztan es reszletesen szolal meg. Van egy Airpods Pro fulesem es az labdaba sem rughat mellette pedig vagy 10x dragabb az igaz, hogy a KZ-ba nincs kulso zajos elnyomo funkcio de a hang mindenert karpotol. Nekem mac mini-m van es bluetooth-al tokeletesen mukodik otthon is. Van egy Sennheiser 800i de szerintem ez jobban szol na meg volt Sennheser 800HD is mondjuk az olyan szellozosebben szolt de az fejhallgato ez a kialakitasabol kifojolag termeszetes de a melyhangok meg sem kozelitik a KZ-ben hallottakat. Hangosan is nagyon tisztan szol meg egyszer sem recsegett be pedig aztan rendesen meghajtottam parszor. Lassan egy eve van meg ezert a tartossagarol meg nem sokat tudok mondani. Ja es olcso. :) 42$ + Bluetooth 20$alfaati írta: ↑2022.09.20., kedd 13:37Van egy KZ-EDX IEM fülesem is, azt pl. direkt mély erősre (bass heavy) csinálták. Jól jön azokon a napokon mikor a 80-as évek zenéit hallgatom, mert ott sok esetben elkél az extra mély.
A képen látható KZ-ZEX meg annyira jó füles, hogy vettem belőle mégegyet. Ha tönkre megy, vagy elvész mindjárt legyen egy másik. Ultra kiegyenlített hang, van felbontás is, mindenből annyi amennyi kell. Tényleg hi-fire hangolva. Fel van adva a lecke a többi gyártónak az 50 Dolláros szegmensben.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- -CB-
- Beköltözött

A Phonar mánia tetőzése pár éve. Voltak köztük egészen jók, de egyik sem volt kifejezetten rossz.
- Csatolmányok
-
- 20181008_194958[1].jpg (3.55 MiB) Megtekintve 2684 alkalommal
- -CB-
- Beköltözött

Éles váltás volt.
- Csatolmányok
-
- 20200327_191801[1].jpg (1.67 MiB) Megtekintve 2688 alkalommal
-
alfaati
Van egy KZ-EDX IEM fülesem is, azt pl. direkt mély erősre (bass heavy) csinálták. Jól jön azokon a napokon mikor a 80-as évek zenéit hallgatom, mert ott sok esetben elkél az extra mély.
A képen látható KZ-ZEX meg annyira jó füles, hogy vettem belőle mégegyet. Ha tönkre megy, vagy elvész mindjárt legyen egy másik. Ultra kiegyenlített hang, van felbontás is, mindenből annyi amennyi kell. Tényleg hi-fire hangolva. Fel van adva a lecke a többi gyártónak az 50 Dolláros szegmensben.
- tottyi
- Hazajáró lélek

Nekem ez a tipus van KZ ZSX es nagyon meg vagyok vele elegedve. Brutal melyek vannak benne. Vettem hozza bluetooth szettet es nagyon jol birja az elem.
-
alfaati
Kerestem jo minosegu, de olcso exotikus IEM fuleseket amiket nem sajnalok, mivel nyuzva vannak sokszor napi 8-10 oraban nem csak utazás közben, de a munkahelyen is hallgathatok zavartalanul zenet. Van meg egy par darab de talan ezek a legjobbak.
- Csatolmányok
-
- IEM line up 01 text.jpg (6.29 MiB) Megtekintve 2538 alkalommal
-
- IEM line up 02.jpg (8.76 MiB) Megtekintve 2538 alkalommal
-
- IEM line up 03.jpg (9.04 MiB) Megtekintve 2538 alkalommal
- ztormas
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 42
ACR Isostatic RP 400 + TEAC 3300 4 sávos + Revox PR 99 2 sávos szallagos magnó
- Csatolmányok
-
- 20200517_132837.jpg (2.52 MiB) Megtekintve 2876 alkalommal
-
- 20200428_113808.jpg (3.52 MiB) Megtekintve 2876 alkalommal
-
- 20200428_113803.jpg (3.25 MiB) Megtekintve 2876 alkalommal
-
- 20200304_071125.jpg (3.25 MiB) Megtekintve 2876 alkalommal
Nemrég szó volt itt a tv-k ről.
Nálunk is áramlik a csííí
Nálunk is áramlik a csííí
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
Igen, és igen.tottyi írta: ↑2022.09.01., csüt. 07:37
Renaissance 80? Ugye tudod, hogy ezekhez szinten amerikai erosito passzol, pl Krell. :) Nekem Infinity IRS Sigma volt de hallottam az Omega-t is, jo nagy dinamikaval rendelkeznek es a hangot szetterituk a szobaban mindha nem is lenne hangfal ha becsukod a szemed. :)
Egy svájci, itthon kevésbé ismert Neukomm Audio Systems erősítővel hajtom, elég jól elboldogul vele. ( egy H/K rendszer volt eredetileg mögötte, munkahelyen van nekem is egy 680-as, de a jelenlegi azért más kategória) Változtatást nem szeretnék, de ajánlották, a páros mellé min. egy Auralic kellene forrásnak is, nesze neked bogár
Hanghoz : valóban más világ ez a hangszórókészlet, kis hangerőn is tudja azt a dinamikát és felbontást, mint feltekerve.

- tottyi
- Hazajáró lélek

Renaissance 80? Ugye tudod, hogy ezekhez szinten amerikai erosito passzol, pl Krell. :) Nekem Infinity IRS Sigma volt de hallottam az Omega-t is, jo nagy dinamikaval rendelkeznek es a hangot szetterituk a szobaban mindha nem is lenne hangfal ha becsukod a szemed. :)
- frenki485
- Beköltözött

- Értékelés: 649
Jól néznek ki, gratula!
A hangja is ok?
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Tapostam a bogarat mostanság, babám szájából hangzott el, "olyan rég nem vettél már semmit "
Erre megbízható forrásból, közelben felbukkant, elhoztam meghallgatásra, ittragad
ifjúkorom óta szerettem volna egy "hangfalat"
Erre megbízható forrásból, közelben felbukkant, elhoztam meghallgatásra, ittragad
ifjúkorom óta szerettem volna egy "hangfalat"
- Csatolmányok
-
- 20220831_2.jpeg (194.98 KiB) Megtekintve 3324 alkalommal
Csodaszép.
Nem tagadom irígylem
Nem tagadom irígylem
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
-
alfaati
Márciusban vettem, de csak most volt időm rendszerbe kötni. Ez volt a DENON csúcs gépe 1979-ben. Dupla struktúrájú tányérral szerelve. Alul egy Alu-ötvözet és abba illeszkedik egy nehéz, tömör zink tányér. Gyári gumi szőnyeget Audio-Technica AT-600 kerámiára cseréltem. Kapott egy Entré (Yoshio Matsudaira) kerámia leszorítót es Mr. Nagano kerámia talpakat. A gyári 5 pin kábelt Belldream BD-PC 330-ra cseréltem. Toshi San-tól vettem hozzá plusz ellensúlyt és a kar tudja a VTA on the Fly funkciót így gyakorlatilag bármilyen hangszedővel fel lehet vértezni. Egy 1979-es Miranda /Sun Optic/ 50mm F1.4 lencsével fotóztam, hogy authentikus legyek. Nem fog rajta az idő! Bár csak én is elmondhatnám ugyan ezt magamról.
- Csatolmányok
-
- Denon dp 75m-05.jpg (1.1 MiB) Megtekintve 3828 alkalommal
-
- Denon dp 75m-04.jpg (1.09 MiB) Megtekintve 3828 alkalommal
-
- Denon dp 75m-02.jpg (1007.43 KiB) Megtekintve 3828 alkalommal
- ztormas
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 42
ACR Isostatic RP 400 - STB Dream (Studio Technik Berlin Dream) - az álomhang számomra
- Csatolmányok
-
- ACR Isostatic RP 400
- ACR 400.jpg (3.43 MiB) Megtekintve 4456 alkalommal
-
- Studio Technik Berlin Dream
- STB Dream.jpg (3.09 MiB) Megtekintve 4456 alkalommal
-
- Studio Technik Berlin Dream
- STB 1.jpg (2.29 MiB) Megtekintve 4456 alkalommal
Hallgattál már ilyeneket?
Szívesen elolvasnám a tapasztalataidat.
Köszönöm szépen előre is.
Szívesen elolvasnám a tapasztalataidat.
Köszönöm szépen előre is.
A tanítvány kérdezi a Mestert:
- Mester, ön hogyan kezeli az idiótákat?
- Egyszerűen csak nem vitatkozom velük.
- Szerintem az nem jó módszer.
- Igazad van fiam.
Mondja a Mester és folytatja az elmélkedést.
- Mester, ön hogyan kezeli az idiótákat?
- Egyszerűen csak nem vitatkozom velük.
- Szerintem az nem jó módszer.
- Igazad van fiam.
Mondja a Mester és folytatja az elmélkedést.