Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2562

Re: Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: mishow »

Gaudi írta:
2022.04.16., szomb. 13:49
A CD saját DAC-ja sokkal dinamikusabban, szebben szól (ROTEL) ezeknél ….

A másik kérdésem, hogy PC-t hogyan tudnék OBELISK előtt forrásként használni, USB-SPDIF átalakítót nem nagyon találok idehaza.
Előre is köszi az ötleteket tanácsokat.
Melyik Rotel? Mert a különféle korszakok között nagy a különbség.

Ha nem akarsz csilliárdokat költeni konverterre, akkor próbálj ki egy M2Tech Hiface Two-t. Gyakran van eladó, ha nem tetszik, ugyanannyiért továbbadod.

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 372

Hozzászólás Szerző: hukkle »

Szerintem az Abacussal érett be - és az AKM chip hiány miatt virágzott el - a modern hangú és tényleg XXI századi design-t nyújtó Heed DAC termékvonal.

Milyen új termék jött ki Abacus óta? ->Thesis CD, -> Lagrange DA kártyája.

No de ezek az új termékek már nem a DA, DACTILUS, Digit kártya + Abacus árszintjén mozgó felhasználói szegmenst célozzák meg.

Kivülállóként úgy látom, hogy magyar gyártó már ezen árkategóriában (is) nehezen tud versenyt tartani a kínai bázisú gyártással, akik pedig a fejhallgatós és hálózati futóműves igényeket kezelik kiemelten. Ott se sztenderd az spdif.

Innét kezdve ha én kábel gyártó lennék, nem sokat vesződnék a relatíve olcsón eladható spdif kábelek piacra dobásával.

gogben
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: gogben »

Üdv!
jópár hónappal ezelött felvetettem a kérdést az Obelisk trafóhang / Búgással kapcsolatban. jöttek is a tanácsok, válaszok amit ezúton is köszönök.
a probléma megoldódott "fülelek" csoporttársunk által gyártott DC szüröjének köszönhetöen. akinek hasonló gondja akadt annak ajánlom!
kipróbáltam az Audiolab által gyártott DC szüröt is, kevésbé jó megoldás, csak egy készülékkel használható, és nem mindegyiknél volt hatásos.
( Obelisk SI 2-X2-PS / Dactilus-Q-PSU )

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1301

Hozzászólás Szerző: Rotox »

vazze írta:
2022.04.16., szomb. 22:11
DT+DA+X2+Enigma gondolkodik.gif
De , elég sokkal milkó felett fog megérkezni…
Természetesen használtpiaci árra gondoltam. Viszont elkerülendő, hogy lelkiismeret furdalásom legyen: bízom benne, hogy értőn olvasó, felnőtt, az általam leírtakból az iróniát kihalló kollégák vesznek körül. Ha mégsem, a ma 15:49-es hozzászólásom kivételével minden stornó!

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1420

Hozzászólás Szerző: vazze »

Rotox írta:
2022.04.16., szomb. 21:47
Gaudi írta:
2022.04.16., szomb. 20:54
... De.. digitális kábelnél nagyon hallom a különbségeket...
Remélem csak akad valaki itt a fórumon, akinek már van bevált koax kábel tapasztalata OBELISKhez. ...
Figyu, én már őszintére ittam magam ma este, :smile49: még tovább feszítem a húrt.
Folyton meggyőzitek egymást, hogy a Heedhez nem kell spéci kábel, ehhez képest a kábel topicban nem rágják a sz@rt ennyit ezzel kapcsolatban, mint itt. (Ezenkívül minden hiper-szuper, csak éppen búg a trafó, nem ismeri fel a Windows a Dactilust-ot, kattog a reléje minden szám végén, stb. (olvassatok csak vissza...)).

Szerintem itt már tényleg nincs más megoldás, mint venni egy DT-t, meg egy DA-t nagy tápegységgel és természetesen egy X2-t az Obeliskhez, illetve egy Enigmát, és nem is olyan nagyon sokkal milkó felett el fog jönni a kánaán, hidd el. uvegajto.gif
Forget hifi... :P

DT+DA+X2+Enigma gondolkodik.gif
De , elég sokkal milkó felett fog megérkezni…
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

PgSpa
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 435

Hozzászólás Szerző: PgSpa »

Kicsit félve írom le, mert manapság többen fikázzák, és az ismert, libáról elnevezett blogger által propagált terméknek tartják: Viablue NF 75 Silver-t használok az Abacus-hoz, és nekem bevált. Semlegesnek tűnik, mintha nem is lenne, és ebben az árkategóriában ez ritka.
A CD játszók kontra Heed DAC-ok kérdéséhez hozzászólva: nekem egy Marantz UD 7007 univerzális lejátszóm van. Egy barátommal többször próbáltuk az Elixír bemeneteit váltogatva a lejátszó analóg kimenetét és az Abacus-t, és szinte nulla különbséget hallottunk, holott előtte Coax kábeleket próbálgatva, azok között aggasztóan nagy különbségek voltak. Én sem vagyok ezen elkeseredve, az Abacus USB-n az Aries Mini-n nagyobbat alakít, inkább a Marantz (ami max. egy igényes kommersz kategória) minőségét dícséri.
Még egy gondolat a CD játszók és a Heed DAC-ok kapcsolatáról: még két példányt próbáltam az Abacus-al: előbb emltett barátom eladás előtt adta oda kipróbálásra Denon DCD 1500II. matuzsálemét. Hát szegénykém nagyon gyér volt, a tipikus korai CD hang. A másik próba itt a fórumon vásárolt Alto II. rendszer CD játszója, ami második rendszerként működik: analógon kicsit sávhatárolt, de az Abacus szárnyakat ad neki, ha a Marantz nem tudna SACD-t játszani, simán lecserélném az Alto-ra...

Rotox
Beköltözött
Beköltözött

Gaudi írta:
2022.04.16., szomb. 20:54
... De.. digitális kábelnél nagyon hallom a különbségeket...
Remélem csak akad valaki itt a fórumon, akinek már van bevált koax kábel tapasztalata OBELISKhez. ...
Figyu, én már őszintére ittam magam ma este, :smile49: még tovább feszítem a húrt.
Folyton meggyőzitek egymást, hogy a Heedhez nem kell spéci kábel, ehhez képest a kábel topicban nem rágják a sz@rt ennyit ezzel kapcsolatban, mint itt. (Ezenkívül minden hiper-szuper, csak éppen búg a trafó, nem ismeri fel a Windows a Dactilust-ot, kattog a reléje minden szám végén, stb. (olvassatok csak vissza...)).

Szerintem itt már tényleg nincs más megoldás, mint venni egy DT-t, meg egy DA-t nagy tápegységgel és természetesen egy X2-t az Obeliskhez, illetve egy Enigmát, és nem is olyan nagyon sokkal milkó felett el fog jönni a kánaán, hidd el. uvegajto.gif
Forget hifi... :P

Gaudi
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gaudi »

Eunos írta:
2022.04.16., szomb. 17:15
Tényleg sajátos a felütés, mintha előre eldöntötted volna, hogy az erősítőbe épített DAC jobb kell legyen. Amúgy milyen kártya van benne? Simán lehet, hogy Neked jobban bejön a CD-játszó hangja az analógján. Miért ne? Azért ne abból induljunk ki, hogy a gyártók csak úgy okádják a készülékeket miután belehajigáltak minden részegységet ami a polcon volt vagy amit az aktuális beszállító nagy rabattal tudott adni. (Persze lehet, hogy naív vagyok.) Elvileg egy Rotel mívesebb termék kellene legyen.
Nálam a füles rendszerben Canalot van 1.3-as kártyával. Tavaly zárult le a "nagy cd összehasonlító tesztem", összesen 7 játékos volt nálam tényleg hosszú távon. A Canalot-ban az a baromi nagy (többek között) hogy a bemenetválasztó gombjával nulla(!) késlekedéssel tudsz váltani a beépített DAC és a CD sajátja között. (mindegyiket bekötöttem rca-val és koax-szal is). Oda-vissza, oda-vissza. Én is azzal a prekoncepcióval indultam, hogy gyakorlatilag futóművet keresek merthogy egy olcsó játékos nem fogja felülmúlni a beépítettet. Hozzáteszem a koaxkábel nagyon drága darab, azon nem múlt. Aztán hoppá: nem így lett. Rövid jelút ide, durva (PX) táp oda, a Micromega Minium TDA 1549-e jött és megmutatta ki a király. Jobb mint az 1.3-as. Nekem. Minden mást eladtam, visszaadtam, elfogadtam az eredményt. Csak a saját fülemre hallgatok.
Egyébként szerintem nagyságrendi tévedés azt hinni, hogy a kábel megfordít egy meccset amit nálad már egyértelműen megnyert a Rotel. Másrészt végső ítéletet hirdetni csak sok-sok óra után érdemes! Van olyan hang, ami első blikkre csili-vili aztán 2 óra után fáj és azt veszed észre, hogy be sem kapcsolod...
Tényleg így volt. Nekem is az volt a prekoncepció, hogy a 2.3 DAC kártya jobb hangú, mint ami a ROTEL-ben van és ezért volt a terv, hogy futóműként használom tovább. (Nem saját ötlet, hogy a ROTEL a gyenge láncszem). Egyet tudok, én eddig a kábelek cserélgetésével analóg vonalon nem hallottam meg igazán a különbségeket. Igaz nem is volt kapcsolóm, csak cserélgettem a belépő szintű kábeleket. De.. digitális kábelnél nagyon hallom a különbségeket pedig nem fülessel hallgatom. Ezért gondolom, hogy a megfelelő kábellel is lehet talán operálni a fordított eredmény eléréséhez. Persze ha a CD lesz a jobb, akkor sincs semmi.
Remélem csak akad valaki itt a fórumon, akinek már van bevált koax kábel tapasztalata OBELISKhez. Abban is bízok, hogy jó hangért egy 500.000-es erősítőhöz nem kell 300.000-es összekötő kábel.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2168

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Én próbáltam már sok heed erősítőt,heed dacot,előfokot,szóval mindent amiben dackártya volt,de egyiknél sem éreztem azt hogy a bennük lévő dackártya bármiben is visszafogná a többi készüléket,vagy nem tetszene.Mondok erősebbet is.Cd lemezekhez egy 1.2-es dackártya is bőven hozza azt ami kell a jó hanghoz,a nagykártyákba meg még az sem tud belekötni aki nagyon akar,persze mint mindenütt kivételek lehetnek itt is. :D
Persze egy átgondolatlan,tehát nem egymáshoz illő készülékekből álló rendszerben nem fog úgy működni egyik dackártya sem ahogyan tud,és itt jöhetnek a jobb rotelek ami egy vicc,főleg ha az volt a futómű is az összehasonlításnál,de mindegy is,ha a rotel jobb,akkor azt kell hallgatni. ;)

Eunos
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 73

Hozzászólás Szerző: Eunos »

Tényleg sajátos a felütés, mintha előre eldöntötted volna, hogy az erősítőbe épített DAC jobb kell legyen. Amúgy milyen kártya van benne? Simán lehet, hogy Neked jobban bejön a CD-játszó hangja az analógján. Miért ne? Azért ne abból induljunk ki, hogy a gyártók csak úgy okádják a készülékeket miután belehajigáltak minden részegységet ami a polcon volt vagy amit az aktuális beszállító nagy rabattal tudott adni. (Persze lehet, hogy naív vagyok.) Elvileg egy Rotel mívesebb termék kellene legyen.
Nálam a füles rendszerben Canalot van 1.3-as kártyával. Tavaly zárult le a "nagy cd összehasonlító tesztem", összesen 7 játékos volt nálam tényleg hosszú távon. A Canalot-ban az a baromi nagy (többek között) hogy a bemenetválasztó gombjával nulla(!) késlekedéssel tudsz váltani a beépített DAC és a CD sajátja között. (mindegyiket bekötöttem rca-val és koax-szal is). Oda-vissza, oda-vissza. Én is azzal a prekoncepcióval indultam, hogy gyakorlatilag futóművet keresek merthogy egy olcsó játékos nem fogja felülmúlni a beépítettet. Hozzáteszem a koaxkábel nagyon drága darab, azon nem múlt. Aztán hoppá: nem így lett. Rövid jelút ide, durva (PX) táp oda, a Micromega Minium TDA 1549-e jött és megmutatta ki a király. Jobb mint az 1.3-as. Nekem. Minden mást eladtam, visszaadtam, elfogadtam az eredményt. Csak a saját fülemre hallgatok.
Egyébként szerintem nagyságrendi tévedés azt hinni, hogy a kábel megfordít egy meccset amit nálad már egyértelműen megnyert a Rotel. Másrészt végső ítéletet hirdetni csak sok-sok óra után érdemes! Van olyan hang, ami első blikkre csili-vili aztán 2 óra után fáj és azt veszed észre, hogy be sem kapcsolod...

rTom
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 91

Hozzászólás Szerző: rTom »

Gaudi írta:
2022.04.16., szomb. 16:24
Rotox írta:
2022.04.16., szomb. 15:36
Gaudi írta:
...tudtok javasolni olyat amivel vélhetően jobb lesz a hang HEED DAC-al mint a CD-vel? ...
Nem tudom, milyen CD-ről van szó, de azon nem gondolkodtál még el, hogy esetleg nem a kábel a gyenge láncszem? gondolkodik.gif Bár itt ilyet felvetni több, mint szentségtörés... :D
Megfordult a fejemben. De hátha mégsem.
Ez nem jó? Occo, de lehet jó is talán.
https://m.aliexpress.com/item/329639080 ... mainSearch
Csatolmányok
3A713802-B1DB-4F0A-9932-B5361BB24280.jpeg
3A713802-B1DB-4F0A-9932-B5361BB24280.jpeg (92.8 KiB) Megtekintve 4801 alkalommal

Gaudi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Rotox írta:
2022.04.16., szomb. 15:36
Gaudi írta:
...tudtok javasolni olyat amivel vélhetően jobb lesz a hang HEED DAC-al mint a CD-vel? ...
Nem tudom, milyen CD-ről van szó, de azon nem gondolkodtál még el, hogy esetleg nem a kábel a gyenge láncszem? gondolkodik.gif Bár itt ilyet felvetni több, mint szentségtörés... :D
Megfordult a fejemben. De hátha mégsem.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3193
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Rotox írta:
2022.04.16., szomb. 15:28
alto írta:
2022.04.16., szomb. 15:10
vazze írta:
2022.04.16., szomb. 14:25

:fekverohog:
Mi ebben a vicces?
Szerintem meg vegyél egy Core Audio Karunát az Obelisk DAC kártyájához. Bár lehet, hogy nem fog tudni felnőni ehhez a szinthez. :D (Kéretik nem félreérteni; az irónia nem a Core Audiot célozza... ;))
Itthon kapható USB-SPDIF konvertert kerestek. Én ezt ismerem, ezenkívűl van még a Karuna, meg az Aurender UC100 közel 300ezerért. Lehet van még más is, én ezekről tudok.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Rotox
Beköltözött
Beköltözött

Bocs, elgurult a gyógyszerem... :smile53:

Komolyra fordítva a szót, a magam részéről nem tudok bölcsebbet ajánlani, mint hogy a CD-t dugd egy vonalbemenetre, a PC és az Obelisk DAC kártyája közé keress egy Hivox Suricatat (kb. 8 000 Ft körül mentek használtan, ha megvan hozzá a "gyári közdarab", ide még kábel sem fog kelleni) és lesz egy egységes minőségű rendszered, mellyel szerintem örömmel lehet(ne) zenét hallgatni.
És most zúduljon rám a topiclakók és kereskedők haragja...

Rotox
Beköltözött
Beköltözött

Gaudi írta:

Rotox
Beköltözött
Beköltözött

alto írta:
2022.04.16., szomb. 15:10
vazze írta:
alto írta:
2022.04.16., szomb. 14:13

Az ár és hangminőség kéz a kézben jár, digit koax kábelben a 20ezer forint abszolút belépő szint, tartok tőle, hogy a jobb hanghoz át kellene gondolni a büdzsét.
USB-SPDIF konverterként a Lotoo PAW D1-et ajánlanám, kiváló termék, az ára 162.990 Ft.

Mi ebben a vicces?
Szerintem meg vegyél egy Core Audio Karunát az Obelisk DAC kártyájához. Bár lehet, hogy nem fog tudni felnőni ehhez a szinthez. :D (Kéretik nem félreérteni; az irónia nem a Core Audiot célozza... ;))

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

vazze írta:
alto írta:
Gaudi írta:
Sziasztok, szeretnék digit koax kábel ügyben tanácsot kérni.
Obelisk Si 3 DAC kártyájához keresek megfelelő kábelt, elakadtam, keresem a jó irányt.
Kácsáéknál kezdtem a keresgélést, az olcsó KCS 110 gyenge volt, majd Audioquest Forest, hát nagyon nem vált be. A CD saját DAC-ja sokkal dinamikusabban, szebben szól (ROTEL) ezeknél. AZ AQ RCA-dugója ráadásul nem is passzol megfelelően a HEED SPDIF-re!? Kácsánál van még Neotech azt nem próbáltam eddig. Szeretnék a 20 ezer alatti kategóriában maradni lehetőleg, tudtok javasolni olyat amivel vélhetően jobb lesz a hang HEED DAC-al mint a CD-vel?
Esetleg QED QE 6200, VDH digicoupler?
A másik kérdésem, hogy PC-t hogyan tudnék OBELISK előtt forrásként használni, USB-SPDIF átalakítót nem nagyon találok idehaza.
Az ár és hangminőség kéz a kézben jár, digit koax kábelben a 20ezer forint abszolút belépő szint, tartok tőle, hogy a jobb hanghoz át kellene gondolni a büdzsét.
USB-SPDIF konverterként a Lotoo PAW D1-et ajánlanám, kiváló termék, az ára 162.990 Ft.

Mi ebben a vicces?
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1420

Hozzászólás Szerző: vazze »

alto írta:
Gaudi írta:
Obelisk Si 3 DAC kártyájához keresek megfelelő kábelt, elakadtam, keresem a jó irányt.
Kácsáéknál kezdtem a keresgélést, az olcsó KCS 110 gyenge volt, majd Audioquest Forest, hát nagyon nem vált be. A CD saját DAC-ja sokkal dinamikusabban, szebben szól (ROTEL) ezeknél. AZ AQ RCA-dugója ráadásul nem is passzol megfelelően a HEED SPDIF-re!? Kácsánál van még Neotech azt nem próbáltam eddig. Szeretnék a 20 ezer alatti kategóriában maradni lehetőleg, tudtok javasolni olyat amivel vélhetően jobb lesz a hang HEED DAC-al mint a CD-vel?

Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Gaudi írta:
BARTIMEX AUDIO Honlap

Gaudi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

akvapark írta:
2022.04.16., szomb. 14:01
Gaudi írta:
Szerintem hívd Zsoltot, de nem biztos, hogy Neked megfelelő választ kapsz. leborulok.gif
Köszi, már megvolt. Ő javasolta Kácsáékat, hogy 10000 körül már megfelelőt találhatok.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1386

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Gaudi írta:
Szerintem hívd Zsoltot, de nem biztos, hogy Neked megfelelő választ kapsz. leborulok.gif
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

Gaudi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6299

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

A felesleg az off-ban, ott kéretik folytatni.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Alex_Aston írta:
2022.04.08., pén. 11:13
pali923 írta:
2022.04.08., pén. 10:23
olvashatunk lejjebb: a nagy többség a Videoton/Orion óta nem hallott magyar hifiről.
Harminc pár éve kinyílt a világ. Jött minden, ami a "nyugat".
És gondolom nagyon sokakban az van még most is, hogy az a jó, ami kintről jön. Sok víznek kell még lefolyni ahhoz, hogy ez változzon.
És igen, ebben a médiának is szerepe van.
Az Orion, Videoton, Beag, BRG után a beözönlő nyugati termékek döntő többsége valóban egy egész más színvonalat képviselt. Az előbbi cégek megszűnésével viszont a magyar hifi gyártási kultúra (tételezzük fel egy kis jóindulattal, hogy ez valóban létezett) is elveszett. Többen próbálkoztak ennek újraélesztésével kisebb méretekben, de Huszti Zsolton kívűl ez a többségnek nem igazán sikerült. Persze most is van jópár saját magát gyártónak minősítő próbálkozás, de az én fogalmaim szerint az otthoni konyhaasztalon összeszerelt évi 3-4 erősítő még nevezhető terméknek, és a készítője ettől még nem gyártó, függetlenül attól, hogy ezek a készülékek mit nyújtanak hangminőségben. Többségüknek még arra sincs elég pénze, hogy az az érintésvédelmi tanúsítvány beszerezze a készülékhez, így jogszerűen kereskedelmi forgalomba sem hozhatók, és épeszű kereskedő nem is tudja felvállalni ezeket, mert börtönt kockáztat, ha a tisztelt vevőt otthon halálos áramütés éri a sufnituning műhely remekétől.
BARTIMEX AUDIO Honlap

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3473

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

pali923 írta:
2022.04.08., pén. 10:23
olvashatunk lejjebb: a nagy többség a Videoton/Orion óta nem hallott magyar hifiről.
Harminc pár éve kinyílt a világ. Jött minden, ami a "nyugat".
És gondolom nagyon sokakban az van még most is, hogy az a jó, ami kintről jön. Sok víznek kell még lefolyni ahhoz, hogy ez változzon.
És igen, ebben a médiának is szerepe van.
Csak a Marantz! :-D

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”