Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Most vettünk új TV-t egy Hisense 65U8QF személyében. Lecseréltem a Zidoo X8 lejátszómat is egy nVidia Shield TV-re. A hálózati médiatár (NAS) szerepet jelenleg egy Pi3 tölti be, amin OMV fut, erre van csatlakoztatva egy HDD. A héten felszenvedtem rá Dockerbe a Plexet, viszont a Shield-ről így indítva a videót (Halálos Iramban 9 volt a tesztalany, DV verzió) meglehetősen szaggatott. Gondolom a Pi3 nem valami acélos Plex szerver szerephez. Ajánlották, hogy használjam a Kodit PlexKodiConnect kiegészítővel. Ez valóban viszi a videót akadás nélkül, viszont egyelőre úgy vettem észre, DV nélkül. Igaz, a Kodi beállításait nem zongoráztam még végig, tegnap nyitottam meg először a Shield-en, amikor is feltettem a PKC-t. Nem tudom, hol lehet a hiba, mi a gyenge láncszem. Lehet, hogy hülyeség, de arra is gondoltam, hogy az erősítő a ludas, mivel nem támogat DV-t / Atmost!? Egy Denon AVR-X1100-as. Vagy az is megforult a fejemben, hogy netán a HDMI kábel miatt? A Shield az erősítőbe
ILYEN kábellel van bedugva, a TV-be pedig
ILYEN Delock megy. Olvastam olyat, hogy a DV-höz 48 Gbps képes kábel kell. EZ igaz? Mert ha igen, akkor kell 2 új HDMI kábel. De nem tudom, hogy most a kábel, vagy az erősítő, vagy csak valami beállítás a ludas. Új erősítőt most nem szeretnék venni, vagy ha cserélnék is, akkor használtan valami entry-level 7.2-eset, ami támogatja a Dolby Visiont, és nem kerülne sokkal többe, mint amennyiért el tudnám adni az X1100-at.