Ez biztos? Mert vannak még ott nevek, akik jó eséllyel milliókat kaphattak a filmért, és akkor mi marad a produkcióra...?
Egyébként a bemutató alapján jó szatírának ígérkezik, és az IMDb pontozás sem rossz eddig.

Ez biztos? Mert vannak még ott nevek, akik jó eséllyel milliókat kaphattak a filmért, és akkor mi marad a produkcióra...?

Akkor jöhet ez, My nameDeLorean írta: ↑2021.12.25., szomb. 20:43A végére értem és így visszatekintve ez teljesen OK sorozat.DeLorean írta: ↑2021.12.10., pén. 20:51Továbbá a családdal elkezdtem nézni az elképesztően népszerű és sikeres Squid Game sorozatot.
3 részen vagyok túl.
Hogy kell ezt nézni, hogy jó legyen? Próbálok csak a mögöttes dolgokra koncentrálni, a karakterek változására, vagy a tömegpszichózisra, de nem tudok elvonatkoztatni a színészektől és az egész nagyon nevetséges voltától.
Mi az óriási siker titka?![]()
Nekem eddig teljesen az Élősködők-et juttatja eszembe - ott sem értettem semmit.
Egyre jobb lesz, sikerült megérteni a mondanivalóját is.
Tényleg van benne valami, ami más, ami megmozgatja a fantáziát is és ami miatt kiemelkedik a többi közül.
Hihetetlen, de a végére jóra és megtekintése méltóra értékelem a sorozatot, pedig nagyon távol áll tőlem.
![]()

Ahogy nézem, az lesz. A leírás és a karakter alapján ennek a sorozat verziója.

Vége az első évadnak. Összehasonlítva a Foundationnal, azt mondom, hogy igen, így kellene adaptálni egy sorozatot. Ez sem követi hűen a regényeket, de végig élvezhető marad, nem hágja át a saját univerzumának korlátait és a szereplők sem csinálnak nagyobb marhaságokat mint a könyv béli megfelelőjük. Jöhet a második évad.Quetz írta: ↑2021.09.02., csüt. 21:51Gyermekkorom regénye sorozatban: Wheel of Time
youtu.be/3Fus4Xb_TLg

Sajnos ezt nem tudom megmondani, mivel nem láttam a filmet.Alex_Aston írta: ↑2021.12.24., pén. 11:47Ez ennek a filmnek a sorozat verziója?Gulka. írta: ↑2021.12.24., pén. 10:00Egy elég jó sorozatot kezdtem el.
Hanna
https://www.imdb.com/title/tt6932244/
Egyelőre az első évadot néztem meg. Fordulatos, izgalmas. Helyszínek jók. Erdély, Berlin, Marokkó kicsi itthoni is stb. Számomra a karakterek is telitalálatok. Aminek külön örülök, hogy kevés a szivárványos ember. Persze nem maradtak ki, de kevés ideig vannak egyelőre... Remélem ez így is marad.
https://www.imdb.com/title/tt0993842/?ref_=nv_sr_srsg_3

Ezt igazából a Good Doctorra akartam írni, csak összekevertem a sok címet, bocs! Helyesen:

Azt hiszem, nekem is elsősorban ezért tetszhetett (meg Rami Malek játékárét - tudtommal ebben a filmsorozatban vált ismertté, ésn is ebben találkoztam vele először, akkor még nem volt olyan felkapott, mint a híres Freddie-Mercury-alakítása óta).Alex_Aston írta: ↑2021.12.25., szomb. 10:04Érdekes amit erről írsz. Bár nem láttam még, de egy nagyon komoly, informatikai / információ biztonsággal foglalkozó cég embere ajánlotta, hogy lehet belőle tanulni.

Érdekes amit erről írsz. Bár nem láttam még, de egy nagyon komoly, informatikai / információ biztonsággal foglalkozó cég embere ajánlotta, hogy lehet belőle tanulni.

Mozart in the JungleAszpirin írta: ↑2021.11.25., csüt. 17:51Ezeket láttad esetleg? (szándékosan nagyon különböző műfajú és stílusú sorozatok következnek, amelyek nálam szintén nagyon nyerők voltak).
Komolyzene témájú, de könnyed, zseniális castinggal: Mozart In The Jungle
Dráma, kissé morbid: Move To Heaven (vigyázat! kóreai :) )
Misztikus thriller: The Haunting of Hill House
Komédia ütős de intelligens humorral: Ted Lasso (csak az 1. évad, a második ugyanis már nem üt akkorát szvsz).
Tech thriller, szintén erős castinggal: Mr. Robot
Klinikai sorozat nagyon másként: Good Doctor
Posztapokaliptikus kalandsorozat, ami elsőre erőltetetten bugyuta háttértörténetből nehezen indul, de aztán nagyot üt: See
Nagyon különleges természetfilm-sorozat, aminek a technikai háttere is kuriózum: Earth at Night in Color
Hajós-felfedezős történelmi, misztikus kifejlettel, nagyon erős castinggal: The Terror

Ez ennek a filmnek a sorozat verziója?Gulka. írta: ↑2021.12.24., pén. 10:00Egy elég jó sorozatot kezdtem el.
Hanna
https://www.imdb.com/title/tt6932244/
Egyelőre az első évadot néztem meg. Fordulatos, izgalmas. Helyszínek jók. Erdély, Berlin, Marokkó kicsi itthoni is stb. Számomra a karakterek is telitalálatok. Aminek külön örülök, hogy kevés a szivárványos ember. Persze nem maradtak ki, de kevés ideig vannak egyelőre... Remélem ez így is marad.

Pontosan.robi20064 írta: ↑2021.12.24., pén. 09:56Csak tipp, de szerintem Aston az Avangers: Endgame-re gondolt, te meg az Ender's Game-re. Eltero kategoriak, nekem mindketto tetszett ugy hogy utobbit jo regen olvastam konyvben. Nem mondom, hogy nem lehetett volna jobbat, de hat izlesek es a papne.Dorian írta: ↑2021.12.24., pén. 09:43Ez azért különösen bosszantó, mert a Végjáték alapját képező regény a sci-fi irodalom csúcskategóriájában tartozik, alapmű, ahol pl. az űrcsaták marginális szerepet töltöttek be.Alex_Aston írta: ↑2021.12.23., csüt. 07:58"és a Végjáték esetén is, aztán azok is kalap kaki filmek voltak sajna"
Évtizedek múlva pedig leülök a film elé, és ezt fost kapom...

Ez azért különösen bosszantó, mert a Végjáték alapját képező regény a sci-fi irodalom csúcskategóriájában tartozik, alapmű, ahol pl. az űrcsaták marginális szerepet töltöttek be.Alex_Aston írta: ↑2021.12.23., csüt. 07:58"és a Végjáték esetén is, aztán azok is kalap kaki filmek voltak sajna"

Azt én is figyeltem, hogy milyen magas a pontozás. Bár ez volt a Végtelen háború és a Végjáték esetén is, aztán azok is kalap kaki filmek voltak sajna.ZolaBA írta: ↑2021.12.23., csüt. 04:42Pókember: nincs hazaút ... Pozor: nem ajánlom
Az imdb-n ez a film jelenleg 9.0 pontos !!!, a hozzászólásokba belegörgetve pedig látszik a fizetet bérkommentelők hada és néha egy-egy reális magánvélemény.
A film hangja átlagos volt, egyszer volt valami hirtelen hangos, de, hogy bármi meghökkentő vagy lenyűgöző térhangzással bűvészkedtek volna, hogy bemutassák miért érdemes moziba járni - na az nem volt.
Részemről nem ajánlott, de ami ennél többet mond, hogy a gyerekeknek sem tetszett.

Szerencsétlen zsiráfoknak Kenyában csak egy bödön víz kéne vagy egy kamion. Áttelepíteni őket máshová.DeLorean írta: ↑2021.12.19., vas. 15:38630 millió dollár volt az össz. költségvetés - akkor mehetett volna jobb helyre is.Alex_Aston írta: ↑2021.12.19., vas. 15:25Csak kis jó indulattal tudom bármelyik négy filmre azt mondani, hogy 1x nem volt kidobott idő. De az biztos, hogy nálam egyszer sem újranézős egyik sem.
![]()

Pl. ilyen filmekre kéne költeni azt a temérdek pénzt.
:) Nekem is pontosan ez az érzésem volt, illetve az utolsó részt én kicsit összecsapottnak éreztem, illetve azt, hogy most akkor lezárjuk. De könnyed fantasykból ez valóban a jobbak közé tartozik szerintem is.

Még nem lehet tudni, hogy az új James Bond férfi lesz-e vagy nő vagy valami más... :)DeLorean írta: ↑2021.12.19., vas. 19:34A James Bond érdekes - akkor most hogy is lesz új James Bond? Nem nagyon értettem a végét.Alex_Aston írta: ↑2021.12.19., vas. 18:55De mondjuk jobb filmek is készülhettek volna ennyi pénzből, az nem vitás. 4 helyett tucatnyi is akár. De mivel az árukat gondolom behozták, így inkább ilyenekre költenek továbbra is a stúdiók...

Mondanám, hogy rák kutatás, bébifókák megmentése, vagy több tucat napelem farm építése adott volna valamit az emberiségnek.DeLorean írta: ↑2021.12.19., vas. 15:38630 millió dollár volt az össz. költségvetés - akkor mehetett volna jobb helyre is.Alex_Aston írta: ↑2021.12.19., vas. 15:25Csak kis jó indulattal tudom bármelyik négy filmre azt mondani, hogy 1x nem volt kidobott idő. De az biztos, hogy nálam egyszer sem újranézős egyik sem.
![]()