Dehogy bánom! Nekem ez így teljesen megfelel.fapaci írta: ↑2021.11.18., csüt. 09:49
Ugyanabba a problémába futunk bele, mint pár napja a szomszéd topikban. Lefolytattál egy szerintem teljesen életszagú tesztet, összehasonlítottál két zenehallgatási módot (nem készüléket, nem kábelt, nem DAC-ot) és arra jutottál, nincs köztük érdemi eltérés. Javaslom, ne hagyd magad ettől eltántorítani, akármennyire is próbálnak meggyőzni, hogy márpedig kellene hallanod különbséget. Biztosan detektálható néhány differencia, de úgy tűnik, ezekre nem vagy érzékeny. Ne bánd ezt!
Lehet, ha kimosnám a fülemet, kikúrálnám az enyhe náthámat, aludnék előtte 12 órát, meg egyéb módon rákészülnék a tesztelésre, akkor elképzelhető, hogy bizonyos zenék esetében hallanék valami különbséget.
De mivel nem így hallgatok zenét, ezért ez a része nem is érdekel. Én ugyanis általában csak úgy simán leülök a nappaliba (nem elszeparált zeneszoba), és hallgatom a zenéket akár 10 percre is, ezért nekem így legyen különbség. Ha így nincs, akkor SZÁMOMRA nem is érdekes a dolog tovább.
De tényleg szívesen látok bárkit hallgatózni, ha érdekli a dolog.