Bírni fogod. Berakod a kereket, aztán hadd hajtsák a lovatasebestyen írta: ↑2021.10.09., szomb. 22:20Srácok, ez így nem lesz jó! Mindenki k.erős és tavaszra még erősebb akar lenni. Hogy fogok így menni Veletek? Romlanotok kéne valahogy.![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Majd menjünk Neked hazai pályán, pl Bakony, akkor az a Kisalföldről érkezőknek is kevesebb km lesz utazásban. A táj pedig ott is gyönyörű és nem annyira laposasebestyen írta: ↑2021.10.09., szomb. 22:20Srácok, ez így nem lesz jó! Mindenki k.erős és tavaszra még erősebb akar lenni. Hogy fogok így menni Veletek? Romlanotok kéne valahogy.![]()
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7799
Srácok, ez így nem lesz jó! Mindenki k.erős és tavaszra még erősebb akar lenni. Hogy fogok így menni Veletek? Romlanotok kéne valahogy. 
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Lehet ezt elfelejteni?
Az jó volt, amikor Szalon a végen beállt elém aztán berakta, hogy ugye milyen jó volt a hátszél... Ráneztem kerek szemekkel: mert az is volt?
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
ez-az még megy memóriából, de ez már erősen leszállóág,de van pinarello e-bikeAAttila írta: ↑2021.10.09., szomb. 21:06Azért Revi is megér egy misétnáthás,fáradt, a térde tropa.....de megy. És megy és megy. Ááá nem megyek fel,csak a tábláig,ááá nem lejtőzök,csak módjával,persze
egyszer akartam segíteni neki a Tető előtt 1,5 kilivel,hogy a térdének könnyebb legyen. Még lebaxott,hogy ez csalás és szó szerint megállt és újra megindította felfelé.
Parádnál 40 fölött mentem,de beállt a kerekemre és nyomta.
( nem is baj,hogy már kiöregedett és pocakos,mert alázna mindannyiunkat)
Aztán meg majd Vinkleren is csak lesünk,hogy hol volt eddig és mit csinált,mert csak lobogunk utána![]()
azért volt egy kedvenc sztorim, a nagy műszaki zseninek. Amikor megindult az út felfele. Elforgott,nem volt baj, aztán egyszer Lacee bekérdezett, hogy még nagytányéron vagyok? Géza is kérdezte, hol van a pulzus nem tettem fel a pántot,de mondtam neki,hogy nem vészes. De ekkor úgy döntöttem, egye-fene, legyen kistányér. Na ledobtam elől, meg hátul 3at, hogy az úgy kb azonos lesz. Aztán éreztem, hogy keményedik a pedál,namondom, ez elindult felfele rendesen. Hátul visszahúztam kettőt,de éreztem, hogy, ez egyre roxxabb és kezd kellemetlen lenni. Aztán lenéztem,maradt nagytányéron
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5212
10% lejtő? Nem probléma, erre van a fék. 
Revi,emlékszel
Azért Revi is megér egy misét
náthás,fáradt, a térde tropa.....de megy. És megy és megy. Ááá nem megyek fel,csak a tábláig,ááá nem lejtőzök,csak módjával,persze
egyszer akartam segíteni neki a Tető előtt 1,5 kilivel,hogy a térdének könnyebb legyen. Még lebaxott,hogy ez csalás és szó szerint megállt és újra megindította felfelé.
Parádnál 40 fölött mentem,de beállt a kerekemre és nyomta.
( nem is baj,hogy már kiöregedett és pocakos,mert alázna mindannyiunkat
)
Aztán meg majd Vinkleren is csak lesünk,hogy hol volt eddig és mit csinált,mert csak lobogunk utána
( nem is baj,hogy már kiöregedett és pocakos,mert alázna mindannyiunkat
Aztán meg majd Vinkleren is csak lesünk,hogy hol volt eddig és mit csinált,mert csak lobogunk utána
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára AAttila 2021.10.09., szomb. 21:10-kor.
Pilisben azért sok potenciál van, személyes kedvencem a Visegrádi fellegvár kör.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9543
Hát… Dobogókőre egy út visz fel, de a 3/4-éig fel lehet menni 3 irányból is.
Pilisben azért sok potenciál van, személyes kedvencem a Visegrádi fellegvár kör.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Én nem vittem, gondolván mashogy oldom meg(lent úgy tűnt elég a szélmellény). Kb csontig fújt át a szél, mindenem nagyon fázott, inkább fékeztem, hátha jobb lassabban, de nem volt
De jó buli volt
ami érdekes taopasztalat volt, Géza bicaján a tárcsafék absz jól működött. Nekem fel se tűnt,hogy tárcsást húzok, finoman lehetett adagolni, nem mart be. Egyébként jó a bicaja és gyorsult is
De akkor mindenki kap egy pirosat
Atti sokat változott. Nemcsak erőben, az egész,ahogy van. Racsingosodott.
Szalon gyorsult és a reakció is gyorsultak, mellette jobb a kerékpárkezelése. Látszik az a 10 hét dolomitok
Lacee szintén gyorsult és jobban mozog csoportos tekerésen.
Part az Part, ott semi változás, megy,mint a barom
halfnote.hu
halfnote.hu
Ez így van,de olyan tempót megy,hogy győzzed tartani. És ha egyszer kiszakadsz, már csak otthon látod újra a csapatfotónasebestyen írta: ↑2021.10.09., szomb. 20:30Szalonnak olyan széles válla van, ha a csapat mögötte egymás mellett megy, akkor is szélárnyékban van mindenki.![]()
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9543
Hát srácok ez szuper lehetett!
Remélhetőleg jövőre én is tudok csatlakozni a team-hez!
Remélhetőleg jövőre én is tudok csatlakozni a team-hez!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Kvák kapitányasebestyen írta: ↑2021.10.09., szomb. 20:30Szalonnak olyan széles válla van, ha a csapat mögötte egymás mellett megy, akkor is szélárnyékban van mindenki.![]()
- asebestyen
- V.I.P.

Szalonnak olyan széles válla van, ha a csapat mögötte egymás mellett megy, akkor is szélárnyékban van mindenki. 
- pärt
- Őslakos

Ja, tényleg, a ződ felsőm. Ereszkedéshez jól jött, csak zizegtem benne, mint egy szaloncukor.
- pärt
- Őslakos

Igen, úgy alakult,hogy a héten nem nagyon tekertem, mert megint takonykóros lettem. Így a versenynek semmi értelme nem lett volna,hogy még jobban szétcsapjam magam. Tekerni viszont szerettem volna, így mivel az volt az ígéret,hogy itt reco tempó lesz, bevállaltam. Jó volt újra találkozni a cimbikkel, ill megismerni új kollégákat.
Nagyon jól éreztem magam megint. Volt menés is és pihi tempó is. Szerintem mindenki megtalálta a számítását ma. Köszi a szervezést
(mondjuk már tegnap tudtam,hogy megyek,de csak Revit hívtam fel,hogy tényleg meglepi legyen
)
(mondjuk már tegnap tudtam,hogy megyek,de csak Revit hívtam fel,hogy tényleg meglepi legyen
- pärt
- Őslakos

Külön felhívnám a figyelmet Atti két gépére; az egyik a mászó, a másik az ereszkedő. A harmadik képen készül átülni.
- pärt
- Őslakos

Szalon:piros, Géza:szürke, Attila:zöld, Laci:fehér, Revi: tarka DKSI összeállítás. A fotós bordó, de ő nem egy szelfis típus 
szerencsére mindenki más színű felsőben volt. Segítenétek , ki kicsoda? :)
- asebestyen
- V.I.P.

Köszi a képeket!pärt írta: ↑2021.10.09., szomb. 19:00Megvolt. Nem akarok sebeket piszkálni, de bánhatja, aki nem jött. Jó kis napos idő, hazafelé ordas nagy hátszél...mi kell még?Volt a napnak meglepetés vendége is: Atti, aki versenyezni kicsit betegecske, otthon maradni viszont túl ép volt. Köszönöm mindenkinek, nagy élmény volt most is!
IMG_20211009_134442.jpgIMG_20211009_124627.jpgIMG_20211009_124737.jpgIMG_20211009_134251.jpg
- pärt
- Őslakos

Megvolt. Nem akarok sebeket piszkálni, de bánhatja, aki nem jött. Jó kis napos idő, hazafelé ordas nagy hátszél...mi kell még?
Volt a napnak meglepetés vendége is: Atti, aki versenyezni kicsit betegecske, otthon maradni viszont túl ép volt. Köszönöm mindenkinek, nagy élmény volt most is!