Dobsz egy linket?
Köszi!

Dobsz egy linket?
Régebben toltam poroszlóig. De az elég is volt.
Nyomhatunk,de azt síkon jobb tolni. Meg igen, azt olyannal érdemes,aki tud is húzni. Figyeli az arcod, a mozgásod és irányít.
Egyszer kipróbálhatnánk egy jóféle stéherezést is. Olyat se csináltam még és Te tudsz is benne segíteni.
Kísérőkocsi
Ne zavarjon. Nemrég voltunk szokásos olympusos mászáson. Dogma+Bora kerék. Az egyik szegmensen 1:05-öt mentem, ahol régebben a reactoval(11-23 sorral, fulcrum quattro kerékkel,de kicsit edzettebben, bár már lefutóban) 37 percet. De a hab a tortán, amikor először voltunk ott 2014-ben,legyalázott kölcsönzői montikkal(tesco szintű,de romranyúzva) is 1:02 voltavl2 írta: ↑2021.09.01., szer. 19:43éééén ? dehogy. (komolyan)
számomra elképzelhetetlen annyit adni egy nyeregért ..vagy kormányért ...de még kerékszettért is (ez állna leginkább ott a "szokásos upgradek közül", de ezért sem), a gépet 2008-ban listaár 1750 € helyett 990 €-ert megvettem komplett tripla Ultegraval
ilyen meg sem fordul a fejemben, a gyári Bonträgerrel nyomjuk egymást :)
szezon elején kicsit szoknom kell, de annyi; szezon közben 6 oras tekerés sem gond (..a nyereg szempontjából)
nekem így is elegendö élményt, lehetöséget ad a gép
szerk / ui.: vagy felreertettem, hogy az enyemre jött a válasz; es asebestyen-nel Ti ertitek egymast ...mert csak az upgrade ;-)
De ezeket már tavaly óta használom.
Nem sokkal kerül többi a lengyel outletben a farenheit gtx cipő
Én sem érzem létjogosultságát... Ha hideg van, akkor hosszú szár, vagy hosszú nadrág...
Aki az utcán is...
Stoplivédő. Az én stoplim 7éves. Már ráférne a csere, de nehéz ugyanoda vixxatenni.AAttila írta: ↑2021.09.01., szer. 11:47Én is szinte csak kopó alkatrészeket veszek, csak mivel használom, ezért "gyorsan" kopnak. Legalábbis a lánc,sor,gumik. A kormányt is újra tekerem évente. Cipőre stopli, az sem bír ki egy szezont. Az outi mellett ott a másik,amivel görgőzök. Az szintén kopik. Egyedül a montim az, amire még a karbantartásokon kívül nem vettem semmit. Na nem is raktam bele sok kilit![]()
"mer hifsta vagy bazzmeg" (Csontos István)
árnyalt lélekként csak a térdem fázik azért 3/4...sípcsontomat nem tudom hőtechnikailag szabályozni nem vagyok kaméleon