Most sikerült megnézni az Örök telet.
Megérte. Jó film, és persze kemény.
Ilyenkor is mindig jól helyre raknak egy kicsit az ilyen stílusú alkotások. Mert milyen jó dolgom is van nekem, hogy a 33Hz kiemelés és egy kis visszhang a problémám...

Most sikerült megnézni az Örök telet.

Most azt mondod, zombis filmnek gagyi, vármpírosnak jó?! Hm... oké, értem én, de láttam belőle eleget, szerintem ultra gagyi így is, úgy is.Quetz írta: ↑2021.08.08., vas. 20:46Ez egy vámpíros film volt, a zombik egy másik kategória. Szerintem ennek fényében nézd újra, meg fog változni a véleményed.kasumi írta: ↑2021.08.08., vas. 20:43Blood Red Sky
https://www.imdb.com/title/tt6402468/ - csak saját felelősségre! Azt a fél/egy órát jobban is el tudtam volna tölteni.
Izgalmas kezdés, nem igazán tudni, ki kivel van. Terroristák, gépeltérítés, kiskölyök...
SPOILER!...aztán az egész egy nevetséges zombi ámokfutássá változik.![]()

Ez egy vámpíros film volt, a zombik egy másik kategória. Szerintem ennek fényében nézd újra, meg fog változni a véleményed.kasumi írta: ↑2021.08.08., vas. 20:43Blood Red Sky
https://www.imdb.com/title/tt6402468/ - csak saját felelősségre! Azt a fél/egy órát jobban is el tudtam volna tölteni.
Izgalmas kezdés, nem igazán tudni, ki kivel van. Terroristák, gépeltérítés, kiskölyök...
SPOILER!...aztán az egész egy nevetséges zombi ámokfutássá változik.

Netflix és a "pc" ... mint mikor a kezdő háziasszony minden ételbe tesz fahéjat, hogy finom legyen

Én csak egyszer tudtam.Alex_Aston írta: ↑2021.07.26., hétf. 08:30Szerintem ez zseniális film. Nekem legalább is, nagyon bejön, és bármikor meg tudom újra nézni.
"Tudtam, csak nem sejtettem!"
https://szinkronjunkie.blog.hu/2021/07/ ... t_az_oscar

Azt azért ne feledd, hogy eredeti képregényekben, ezek ugyanúgy univerzumok, csak mondjuk ott jobban voltak megdva.ZolaBA írta: ↑2021.07.20., kedd 06:22Volt régen az a kérdés, hogy "Te Star Trek-es vagy Star Wars-os vagy?" - amire szerintem sokan mondtuk, hogy "Viccelsz? mindkettő!" - és bár a star wars filmeknél sokak szerint csökken a színvonal, a star trek vonal talán hozza amit kell. De kétségtelen, hogy pl. a Discovery-be beerőltetett meleg romantika úgy lett letolva a torkunok, hogy igény az nem volt rá.
A Marvel univerzum viszont már egészen más szerintem. Az Iron Man részeket még imádtam, de ez a sok új szuperhős már nagyon kiesik, mintha túl sok kategóriában akarna az ember kegyeiért indulni (sci-fi, akció, vígjáték, stb.), aztán egyik se válik be.
Másik része ez a világok keverése, univerzummá válás. Értem a koncepciót, ami valószínűleg jó is, de számomra már sok. Első ötlet jelleggel a bosszúállók még egynek elment, persze annyi sztárral muszáj is volt neki - meg azt hihettük poén, de komolyra vették és univerzum maradt. Remélem sosem éljük meg a Voyager vs. Millenium Falcon -t, de hát Batman vs. Superman is volt, aminek csak a címe akkora csalódás, hogy azóta sem voltam hajlandó megnézni, sőt azóta egyetlen Batman filmet se.
Amúgy már nem tudom miről akartam írni, no mindegy![]()

Volt régen az a kérdés, hogy "Te Star Trek-es vagy Star Wars-os vagy?" - amire szerintem sokan mondtuk, hogy "Viccelsz? mindkettő!

Bizonyára így van. Mindig értetlenül álltam a Star Trek saga előtt, pedig többször is próbát tettem. Pont úgy vagyok vele, mint a most nagyon menő Marvel szuperhős filmekkel, számomra értelmezhetetlen mind, a Fekete özveggyel sem tudtam mit kezdeni, 10 percet bírtam belőle. És mivel kívülálló vagyok, nyilván más szemmel nézem őket, mint a rajongók, akik otthon érzik magukat ezekben a világokban.bitrograde írta: ↑2021.07.19., hétf. 19:15Lehet, hogy másik filmet-sorozatot nézünk néha, mert más a szemüveg.

Érdekes, amit mondasz. Éppen azon tanakodtam, hogy bele kellene néznem, mert az egyik kedvenc amerikai regényíróm is közreműködött a megírásában. A sorozaton nőtt fel, a rajongás az apjától ráhagyományozott családi örökség volt, aki éppen a munkálatok közepette halt meg. Michael Chabon írta egyébként a Wonderboyst is, a regényei sorra jönnek ki magyarul épp (utoljára épp a Wonderboys alapanyaga, Fenegyerekek címmel).fapaci írta: ↑2021.07.19., hétf. 13:54Érdekes felvetés, de legalább egyfajta választ ad arra a kérdésre, hogy emberek miért néznek végig olyan filmeket, amik nem tetszenek nekik. A minap valamiért belekezdtem a Star Trek - Picard sorozatba, de fél órás csodálkozás és szemdörzsölés után töröltem az egészet. Abban a pár percben is lecsapta a biztosítékomat az ötlettelenség, tudatlanság és a ZS kategóriás színészi teljesítmény. Miért áldozzak az életemből 10 órát rá?
Sorozatepizódot 5-10 perc után kinyomom, ha nem fog benne meg semmi.

Érdekes felvetés, de legalább egyfajta választ ad arra a kérdésre, hogy emberek miért néznek végig olyan filmeket, amik nem tetszenek nekik. A minap valamiért belekezdtem a Star Trek - Picard sorozatba, de fél órás csodálkozás és szemdörzsölés után töröltem az egészet. Abban a pár percben is lecsapta a biztosítékomat az ötlettelenség, tudatlanság és a ZS kategóriás színészi teljesítmény. Miért áldozzak az életemből 10 órát rá?
Ha megnézed a trailert, leszűrhető, hogy egy határ ..., kb. mint az indiai filmek 99%-a.scaurus írta: ↑2021.07.19., hétf. 07:56Több hét különbséggel, két részletben megtekintettem a Báhubali - a kezdet (Baahubali: The Beginning) c. indiai opuszt, a Netflixen fellelhető opció közül tamil nyelvű verziót angol felirattal (már gőzöm nincs miért ezt, lehet, csak ehhez volt angol felirat).
....

What's your function in life?