Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Dvd gyűjtemény képekben

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: vtb »

Én is összeszedtem már az utóbbi egy hónap jövevényeit.
Hol tudtad az Amerikai Pite 1 et beszerzni az utóbbi időben??
Csak azért mert vagy fél éve sehol se kapható, mivel lejárt a joga.

Egyik fórumtársunk juttatott hozzá egy bartel konstrukció keretében

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: "L" »

Akár használtan másodkézből, de asszem nem is oly rég valaki mondta, hogy 1-2 MM-ben még fellelhető, de elvileg az FFFilm hozza ki "Sztárplakát" mellékletként a közel jövőben.

Ja, és grat vtb.

Szabip
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Szabip »

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

a Top Gun hangja valóban fenomenális
Tényleg nagyon ott van. De ami az igazi csúcs ebben a kiadványban, azok a zenei videoklippek az extrák között. Először kiváncsi voltam rájuk, de aztán miközben néztem őket, nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek, nagyon gáz volt. Aztán inkább fetrengtem a röhögéstől azoktól a fazonoktól...

Számomra a Top Gun a '80-as évek tökéletes lenyomata, egyszerűen imádom a filmet. A DVD ráadul még erre is rátesz egy lapáttal. Ahogy Te is említetted, az extrák (a klippek is) nagyon-nagyon jól kiegészítik a '80-as évek hollywoodi blockbustereiről kialakulhatott képet az emberben, úgyhogy valóban referencia munka a Top Gun extra változat, ráadásul ennyiért ajándék.

Hmmm, micsoda dalok is voltak azok, főleg a Harold Faltermeyer és Steve Stevens által közösen előadott Top Gun theme. Beleborzongok, ha eszembe jut.

Csak meghoztátok a kedvem a Top Gunhoz, lehet a következő rendelésemben ez is benne lesz. :kiraly:

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

Én mostanság ezeket szereztem: 

:kiraly:

Helyre kis csomag!
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

harowerks
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: harowerks »

Én mostanság ezeket szereztem:

harowerks
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Dvd gyűjtemény képekben

Grat neked is Twining, milyen "kevés" film volt a csomagban :kiraly:
A Top Gun a következő xpress csomagomban nekem is benne lesz

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

...a Vasmadarak 2 akkor is jobb :kiraly:

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Dvd gyűjtemény képekben

Tényleg nagyon ott van. De ami az igazi csúcs ebben a kiadványban, azok a zenei videoklippek az extrák között. Először kiváncsi voltam rájuk, de aztán miközben néztem őket, nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek, nagyon gáz volt. Aztán inkább fetrengtem a röhögéstől azoktól a fazonoktól...

Számomra a Top Gun a '80-as évek tökéletes lenyomata, egyszerűen imádom a filmet. A DVD ráadul még erre is rátesz egy lapáttal. Ahogy Te is említetted, az extrák (a klippek is) nagyon-nagyon jól kiegészítik a '80-as évek hollywoodi blockbustereiről kialakulhatott képet az emberben, úgyhogy valóban referencia munka a Top Gun extra változat, ráadásul ennyiért ajándék.

Hmmm, micsoda dalok is voltak azok, főleg a Harold Faltermeyer és Steve Stevens által közösen előadott Top Gun theme. Beleborzongok, ha eszembe jut. :kiraly:
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

LTamás
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: LTamás »

Twining
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Twining »

Bocs, nem Irány, hanem Célállomás Tokió..
Erősítő: Yamaha RXV457; Hangfalak: Heco Vitas 5.0; Mély: Magnat Monitor Sub 200A; DVD lejátszó: Thomson DTH212;

Twining
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Dvd gyűjtemény képekben

Ahogy ígértem, itt egy külön kép a Cary Grant dobozról. Az Észak-Északnyugatot már láttam, és tegnap belenéztem az Irány Tokióba is, bár ff, mégis nagyon átjön a II. vh-s hangulat, valahogy sokkal tapinthatóbb, hogy milyen légkör lehetett akkoriban, mint a napjainkban készített II vh-s filmekben. Amikor elindulnak a tengeralattjáróval, mindenki nagyon boldog és izgatott, persze szorongnak is rendesen - szóval érződik, hogy ez a film tényleg a háború idején készült, amikor mindenki - színészek, rendező, stb. - azzal kel és fekszik, hogy hallgatja a háborús híreket a rádióban. Mindez nyakonöntve egy erős propagandaízzel, ami nem baj, mert ez is hozzátartozik ahhoz az időszakhoz.

Erősítő: Yamaha RXV457; Hangfalak: Heco Vitas 5.0; Mély: Magnat Monitor Sub 200A; DVD lejátszó: Thomson DTH212;

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

Végre tegnap délelőtt átvehettem a várva várt xpress csomagot :kiraly: , mely ezeket a dvd-ket tartalmazta. A felső öt a Cary Grant box tartalma, arról mindjárt beteszek egy külön képet is, már nagyon rég szerettem volna, hogy meglegyen. Tegnap éjjel fél kettőig néztem összevissza a filmeket. A Top Gun hangja nekem nagyon bejött, röpködtek keresztbe kasul a gépek a szobámban
A starship troopersbe már bele se tudtam nézni, de remélem, annak is jó hangja lesz (rovarrobbantás, miegymás )

Nekem ugyan csak kettő van meg ezek közül, az Észak-Észak-Nyugat és a Starship Troopers, de gratula.

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Dvd gyűjtemény képekben

Végre tegnap délelőtt átvehettem a várva várt xpress csomagot :kiraly: , mely ezeket a dvd-ket tartalmazta. A felső öt a Cary Grant box tartalma, arról mindjárt beteszek egy külön képet is, már nagyon rég szerettem volna, hogy meglegyen. Tegnap éjjel fél kettőig néztem összevissza a filmeket. A Top Gun hangja nekem nagyon bejött, röpködtek keresztbe kasul a gépek a szobámban
A starship troopersbe már bele se tudtam nézni, de remélem, annak is jó hangja lesz (rovarrobbantás, miegymás )

Gratula!

A Zoolander kivételével ezek nekem is megvannak, a Top Gun hangja valóban fenomenális, már csak azért is megéri, ráadásul most akciós. A Starship troopers hangjával sincs különösebb gond, viszont már nem mai kiadvány. A Cary Grant dobi pedig önmagáért beszél.

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Dvd gyűjtemény képekben

Végre tegnap délelőtt átvehettem a várva várt xpress csomagot..
Szép kis pakk; a Top Gun-ról is egy közelit légyszi, ha jól látom kartontokos..

Nem kartontokos, nekem is megvan. Csupán átlátszó Amaray-tok.

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Igc »

Végre tegnap délelőtt átvehettem a várva várt xpress csomagot..
Szép kis pakk; a Top Gun-ról is egy közelit légyszi, ha jól látom kartontokos..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Twining
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Dvd gyűjtemény képekben

Végre tegnap délelőtt átvehettem a várva várt xpress csomagot :kiraly: , mely ezeket a dvd-ket tartalmazta. A felső öt a Cary Grant box tartalma, arról mindjárt beteszek egy külön képet is, már nagyon rég szerettem volna, hogy meglegyen. Tegnap éjjel fél kettőig néztem összevissza a filmeket.
A Top Gun hangja nekem nagyon bejött, röpködtek keresztbe kasul a gépek a szobámban

harowerks
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Dvd gyűjtemény képekben

Ez jött ma az xpress-től
Jó kis csomag, grat!

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

Ez jött ma az xpress-től
Szép, pár megvan nekem is ezek közül. Te figyi már a Csibefutamot majd nézd már meg lécci Dude. ugyan 4:3-as TV-m van, de végig olyan érzésem volt, mintha a zoom be lenne nyomva, sehogy sem sikerült beállítanom, hogy teljesen legyen a kép, á'la Asterix és Obelix 1.

Billie Joe
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Billie Joe »

Ez jött ma az xpress-től
Hú, a Kóristákra nagyon kíváncsi vagyok. Szép kis pakk.
blogom

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Ez jött ma az xpress-től

Elkúrtuk

Billie Joe
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Billie Joe »

Hmm Donnie Darko, Donnie Darko...valahonnan ismerős. Jaaa megvan az az amit már a Moképtől sem tudtak elhozni nekem mert kifogyott, aztán a Tescoban 1 db-ot találtam belőle ott ahol mindenből 25 van. 
Ááá biztos senkinek sem tetszik :kiraly:

Én kinyomtattam magamnak az értelmezését az IMDb-ről, csak hogy biztos legyek a dolgomban. És így, hogy most már minden tiszta, ki lehet jelenteni: majdnem tökéletesen felépített mű a Donnie Darko.

Én eddig 1x láttam. Mély mondanivalója van a filmnek, de még 1-2x meg kell néznem, hogy ténylegesen megértsem. Meg persze a kommentrát is érdemes lesz megnézni.
blogom

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Dvd gyűjtemény képekben

Hmm Donnie Darko, Donnie Darko...valahonnan ismerős. Jaaa megvan az az amit már a Moképtől sem tudtak elhozni nekem mert kifogyott, aztán a Tescoban 1 db-ot találtam belőle ott ahol mindenből 25 van. 
Ááá biztos senkinek sem tetszik

Én kinyomtattam magamnak az értelmezését az IMDb-ről, csak hogy biztos legyek a dolgomban. És így, hogy most már minden tiszta, ki lehet jelenteni: majdnem tökéletesen felépített mű a Donnie Darko.

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Dvd gyűjtemény képekben

a Jákob lajtorjája viszont nagyon ígéretes darabnak tűnik. 
Fűrész 2 dvd-s változatáról lehet már tudni valamit?jó lenne tudni mikorra lesz kapható kishazánkba:)

A Jákob lajtorjája szinte alapfilm, megdöbbentő képet fest Vietnámról annak ellenére, hogy jóval utána játszódik.

A Fűrésznek a 2 DVD-s változatáról vagy a Fűrész második részének a dvd-jéről beszélsz?

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”