Szerintem erre gondol:
viewtopic.php?f=33&t=159191

harcsapapa írta: ↑2021.05.13., csüt. 13:06Tényleg esztétikus nagyon.
Ezt mondom mint műbútor asztalos aki még tud politúrozni shell lakk tetű váladék és denaturált szesz.
Guszta ugye.
Esetleg a hangfalak eladását nen azok az állványok hátráltatják?
Hallod úgy néznek ki mint valami ócska hokedli(konyhai ülőke) tető ( ülő lap)nélkül.350 körül írta az árát az elején használtan ha nem tévedek.
Ez borzalom hatalmas átbaxás.Már aki eladta a forgalmazó meg szégyelje magát,hogy ezt a tróger márkát ajánlja a csodás hangfal alá.

Tényleg esztétikus nagyon.

Egy használtan is 2 millió felett árult hangfal nem elég "hájtek"?vazze írta: ↑2021.05.10., hétf. 13:13
Ha beszámítasz vacak DVD játszókat meg méregdrága haszontalan és eladhatatlan kábeleket akkor biztos nagy lesz rá a kereslet. Sajnos egyre kevesebb aki itt bármiért is fizetni akar. A 40.2 az egyik legjobb doboz , nekem is az van és csak dícsérni tudom , de sajnos nem elég hájtek. Nincs benne berylium meg varázs inverz titán magassugárzó gyémánttal beszórva , és emiatt nem is elég drága ahhoz , hogy lehessen vele felvágni . Olyan ez mint mikor csak hetes BMW-k meg S-mercik állnak a bowling klub előtt , te meg odamész egy Golf-al. Mindegy , hogy az övéké hitelből van és nincs pénzük üzemanyagra mert csak negyedig tankolnak meg nincs fékbetét a kocsiban , de villantós ! Ha legalább valami ütős neve lenne mint például : Utopia , Reference , Confidence...stb. Akárhogyis ezek szuper dobozok ! Sok sikert az eladásához!
Azt szabad tudni miért döntöttél így?

Merre lehet őket meghallgatni? Megtaláltam a forgalmazót, de szó szerint zero info van a weblapon.

kozak353535 írta: ↑2021.03.10., szer. 19:57Sziasztok,
Lehet volt már itt kérdés, de nem találtam eddig megoldást a problémára.
Szeretném leszedni a hangszóró rácsot egy Harbeth 30.2 xd -ről.
Sajnos olyan szorosan van benne,hogy félek erővel nekimenni nehogy megsérüljön.
Akiktől eddig kérdeztem csak azt mondták,hogy ne szedjem le ,mert nem kell leszedni--![]()
Szóval megoldás kellene.
Tudtok segiteni ?
Köszönettel![]()

Köszönöm a gyors választ.ajkamici írta: ↑2021.03.11., csüt. 14:51Szia ,
Tapasztalat alapján a védőhálóval lehelletnyivel kellemesebb a hang, jobb a térleképezés picit.
Állitólag Alan beletervezte a hangzásba, ebben lehet valami.
Nekem nagyon könnyen kivehető a nútból, de lehet az xd sorozatban módosítottak .
HUG honlapon irjál , ott előbb jön a válasz.
Üdv

Ez pár ár, ha jól sejtem. Mert ez esetben ez is Olcsó János kategória pl. ehhez képestkomarfamily írta: ↑2021.02.16., kedd 11:24Csak az Olcso Janosok vesznek Harbethet az igazi nagyagyuk ezzel durrogtatnak
Remelem a cinizmust erzitek reszemrol...
Az ar relativ...

Csak az Olcso Janosok vesznek Harbethet az igazi nagyagyuk ezzel durrogtatnak