Oke, oké. Jogos.tonee73 írta: ↑2021.02.05., pén. 19:35Ha még 15-öt vagy 16-ot írtál volna akkor azt mondanám rohanj érte (egy ékszíj csere meg egy fej tisztítás után menni fog a világ végéig +/- 1 nap), de a 14-et sztem ne erőltesd, nem lesz jobb a mostani 17-esednél.Alex_Aston írta: ↑2021.02.05., pén. 19:20Mit gondoltok, egy állítólag 20 évig dobozban, nylonban pihenő Marantz CD-14 milyen lehet?
Megmondom őszintén, csábító, még 180e Ft-ért is...![]()
szerk:a 2xTDA147-el talán kicsivel lehet jobb mint a 17-ed, de nagy összegben nem fogadnék rá-a mechanika meg ugyanaz csak ott még CDM12.4-nek hívták a VAM-ot.Ami még pluszt jelenthet az az XLR kimenet, de a PM16-on nincs XLR...
Ja: a posztod meg a válaszom meg ment a helyére a cd játszókhoz, és ismételten megkérlek, hogy ne minden kérdésed ide pakold, mikor van specifikus témája.![]()
Én is így gondoltam, a CD-15 a más tészta. Főleg esetleg egy CD-7...
De ugye MKIII CD-17-ben is 2db DAC van, a korábbi CD-17-eskben csak 1db volt.
Lehet annyival nem jobb, mint amennyivel drágább. Csak neten külföldön 1000 euro felett megy, és nem tudom, az reális ár e, mert ha igen, akkor 180e-ért emez jó.
Mondjuk igazából jó nekem ez, ami van. Élvezem a hangját, és nincs hiányérzetem.
Csak felemeltem a szemöldököm picit erre a vasra...