Csinálj magadnak,az olcsóbb lesz.MrCollector írta: ↑2020.07.04., szomb. 21:31Arra jó volt, hogy most már valami úton-módon biztos kipróbálok egy ilyen kábelt.![]()
Ez is egy meglepően jó drót,ezt is próbáld,próbáljátok ki.
Csinálj magadnak,az olcsóbb lesz.MrCollector írta: ↑2020.07.04., szomb. 21:31Arra jó volt, hogy most már valami úton-módon biztos kipróbálok egy ilyen kábelt.![]()

Szegény szerencsétlen, azt hiszi, hogy a Mark Levinson No. 512 a világvége. Meg itthon senkinek nem lehet ilyenje:MrCollector írta: ↑2020.07.05., vas. 13:47.....Szerényenmegemlíti milyen CD lejátszót használ (mert azzal dicsekedni lehet, bár lehet az Ebay-ről jutott hozzá az eredeti árának töredékéért), de a rendszer többi eleme, különös tekintettel a kábelekre, már szóba sem kerül. .....

Nincs azzal semmi baj, ha valaki a saját noha borát issza. Ellenben ha a lagziba is elviszi és kinálgatni kezdi, az még akkor is kínos, ha sokan megkóstolják.

Ez így igaz. Aki régebb óta "hifizik" az tudja, hogy mindenki mást keres és máshogyan leli meg a boldogságot a zenei reprodukcióban és ahhoz használt eszközökben. Szerintem ahhoz kell elég nagy intelligencia, hogy valaki ezt elfogadja/felfogja és ne próbálja meg ráerőltetni a saját véleményét a másikra. Sajnos Chord kolléga ezt -a számomra alapvető- tényt figyelmen kívül hagyta. Ezért (is) nem tudom komolyan venni amit ír.

Nekem pedig arra, hogy még véletlenül se tegyem meg ezt.MrCollector írta: ↑2020.07.04., szomb. 21:31Arra jó volt, hogy most már valami úton-módon biztos kipróbálok egy ilyen kábelt.![]()
Én epp ezt látom a hifis beszámolók, leírások egyik problémájának !MrCollector írta: ↑2020.07.05., vas. 13:47Elragadtatás? Talán ez egy kicsit távol esik egy korrekt "tesztet" író ember érzéseitől. Egy magát isteni magasságokban érző, művészlélekétől talán nem. Engem, mint olvasót nem a lelkiállapota érdekel, mert nem a pszichológusa vagyok. ....

Elragadtatás? Talán ez egy kicsit távol esik egy korrekt "tesztet" író ember érzéseitől. Egy magát isteni magasságokban érző, művészlélekétől talán nem. Engem, mint olvasót nem a lelkiállapota érdekel, mert nem a pszichológusa vagyok. Mondjuk a fogalmazásmódja, a lekicsinylő megjegyzései erőteljesen megkérdőjelezik az intelligenciaszintjét. Lehet, hogy a zeneművészetek terén szerzett elméleti és gyakorlati tudás ad egy magabiztosságot és földöntúli ítélőképességet? Sokan nem fogják fel, talán a hatalmas egójuk miatt, mennyire felelősségteljes dolog minősíteni valamit. A zenei "ízlése" más lapra tartozik, amit nem akarnék bírálni. Szerényenviri írta: ↑2020.07.05., vas. 12:52Nem erről van szó, nem is annyira a kábelről, (ami egyébként egyáltalán nem rossz, száraz realistán: viszonylag vastag, tömör egy eres, az erre jellemző előnyökkel-hátrányokkal, a 40eft-os árát szerintem megéri, akkor ha passzol a rendszerbe,) szóval nem a kábelről, hanem a pillanatnyi lelkiállapotról szól ez, az elragadtatásról, ami ma ennek szól, holnap másnak, amivel semmi baj nincs, csak Te, aki olvasod, és még nem hallottad, elindítja a fantáziádat, egy misztikus csodának, egy szent grállnak láthatod, nekem meg tök jó érzés hogy a helyén tudom kezelni a dolgot. Csak ezt akartam az előbb kifejezni, nem tudom átmegy-e a lényeg, hogy egyáltalán nem minősítem le a kábelt, és chordot sem, csak egy kis fényt kaptam, hogy mennyire mennyire befolyásolhatjuk, és befolyásoljuk is egymást.MrCollector írta: ↑2020.07.05., vas. 12:16És milyen szempontból? Igazolja az észrevételeidet vagy éppen cáfolja?![]()
Erre itt egy érdekes kis szösszeszenet, amire épp a napokban bukkantam :)

Nem erről van szó, nem is annyira a kábelről, (ami egyébként egyáltalán nem rossz, száraz realistán: viszonylag vastag, tömör egy eres, az erre jellemző előnyökkel-hátrányokkal, a 40eft-os árát szerintem megéri, akkor ha passzol a rendszerbe,) szóval nem a kábelről, hanem a pillanatnyi lelkiállapotról szól ez, az elragadtatásról, ami ma ennek szól, holnap másnak, amivel semmi baj nincs, csak Te, aki olvasod, és még nem hallottad, elindítja a fantáziádat, egy misztikus csodának, egy szent grállnak láthatod, nekem meg tök jó érzés hogy a helyén tudom kezelni a dolgot. Csak ezt akartam az előbb kifejezni, nem tudom átmegy-e a lényeg, hogy egyáltalán nem minősítem le a kábelt, és chordot sem, csak egy kis fényt kaptam, hogy mennyire mennyire befolyásolhatjuk, és befolyásoljuk is egymást.MrCollector írta: ↑2020.07.05., vas. 12:16És milyen szempontból? Igazolja az észrevételeidet vagy éppen cáfolja?![]()

És milyen szempontból? Igazolja az észrevételeidet vagy éppen cáfolja?viri írta: ↑2020.07.05., vas. 11:55Milyen érdekes, hogy teljesen más úgy olvasni egy ilyen blog bejegyzést, hogy az ember már saját rendszerben hallgatta egy hétig azt a kábelt, amiről szó van.MrCollector írta: ↑2020.07.04., szomb. 21:31Arra jó volt, hogy most már valami úton-módon biztos kipróbálok egy ilyen kábelt.![]()
(Egyébként mindig más élmény így olvasni bármilyen tesztet.) De így is élveztem ahogy eltud szabadulni chord fantáziája, és csak úgy röpül, és szárnyal, és lubickol...
mondjuk ő mindent így él meg :) ezért inkább irigyelhetjük szerintem
A fellengzős részeket (sem) kell komolyan venni szerintem. hozzátartozik az ő stílusához, én így is élvezem, engem szórakoztat,talán mert magamra emlékeztet annyiban, hogy én is sokszor így betudok lelkesedni a hallottakon, és ez nem rossz szerintem.![]()

Milyen érdekes, hogy teljesen más úgy olvasni egy ilyen blog bejegyzést, hogy az ember már saját rendszerben hallgatta egy hétig azt a kábelt, amiről szó van.MrCollector írta: ↑2020.07.04., szomb. 21:31Arra jó volt, hogy most már valami úton-módon biztos kipróbálok egy ilyen kábelt.![]()

Ez egy új polgárpukkasztós-figyelemfelketős irányzat 2020 első negyedévétől. Vendéglátóhelyek tábláin, reklámokban is fellelhető.robi20064 írta: ↑2020.07.04., szomb. 23:06
Amit es ahogyan irt az csakis ot minositi. Titkolni sem akarta hogy reszben azert irodott hogy itt vitat, erzelmeket meg mast valtson ki az emberekbol. Nem kell nyilvanosan visszavagni, sot sehogyan sem kell. Egyszeruen csak ignoralni kell tole mindent es tobbet egy karaktert nem vesztegetni ra vagy a csemballos kamuhajendes sznobizmusara. Neki pont az lesz a legnagyobb buntetes.

chord hovatovább minden határon túlment, ami a sértegetéseit illeti, ideje, hogy ő is kapjon nyilvánosan hasonlót....MrCollector írta: ↑2020.07.04., szomb. 21:31Arra jó volt, hogy most már valami úton-módon biztos kipróbálok egy ilyen kábelt.![]()

Nagyon jó tollforgató vagy ezt el kell ismernem. Lendületes, figyelemfelkeltő, magával ragadó írás. A végére már majdnem el is hittem amiket írsz.chord_ írta: ↑2020.07.04., szomb. 12:21
Kábelteszt - PowerR-Live2
https://komolyzeneiajanlo.blogspot.com/ ... live2.html
Ha mán' ukulele, akkor egyértelmű, hogy Rob Scallon.
Egyetértek, olyan. IS.