Az a lényeg *MUHAHAHAHAHAAHAAAAAAAAAAAA*

Megnéztem én is. Ha a válasz űrlap megjelenítése után elég sokat vársz a válasz elküldésével, akkor “Az elküldött űrlap érvénytelen. Próbálkozzon újra” hibaüzenetet adja (fejből idéztem, nem pontos). Ez nem a beírandó biztonsági kóddal kapcsolatos, mert a privát üzeneteknél is egyértelműen megfigyelhető, ott pedig nem kell a biztonsági kód begépelése.
Van lejárati idő az biztos, de utána felkínál egy új kódot!
Akokr passzolom, sorry-ehhez csandaz kell.zoli73 írta: ↑2020.03.15., vas. 08:05
Már korábban is panaszkodtam erre az eltűnő biztonsági kódra, akkor ugyanezt a választ kaptam, amit Te is írsz. Azót figyelem ezt a "jelenséget", de most valami másról van szó, én inkább az időkorlátra gyanakszom, amit Robi20064 említett.
Egy példa, feltettem az Analóg Audio topicban egy kérdést, nagyon nem pörgős topic, kb. kéthavonta van egy hozzászólás, mégis visszadobta a hozzászólásom. De ugyanez volt a helyzet a Tunereknél feltett antannás kérdésemnél is, nem született közben hsz. amíg írtam, mégis visszadobott. Szerintem ez az időkorlát lesz a megoldás.
Most is visszadobta.![]()
Már korábban is panaszkodtam erre az eltűnő biztonsági kódra, akkor ugyanezt a választ kaptam, amit Te is írsz. Azót figyelem ezt a "jelenséget", de most valami másról van szó, én inkább az időkorlátra gyanakszom, amit Robi20064 említett.tonee73 írta: ↑2020.03.15., vas. 07:14Ez volt már nálam is.A gond az, hogy először a kódot írtad be s miközben írtál, született egy másik hsz a topikban, ez zavarta be.Először szöveg utána kód.zoli73 írta: ↑2020.03.14., szomb. 22:28Ez a biztonsági kód kissé bosszantó! Ma írtam kb. 6-8 hozzászólást, és mindegyiknél csak a második biztonsági kódot fogadta el. Mindíg a kód beírásával kezdem a hozzászólás megírását, majd mikor el akarom küldeni, akkor visszadobja, valami hibásan kitöltött ürlapra hivatkozva. Persze másodikra már mindíg elfogadja.
Dombon űlő fűcsomó legyek ha értem.![]()
Ez volt már nálam is.A gond az, hogy először a kódot írtad be s miközben írtál, született egy másik hsz a topikban, ez zavarta be.Először szöveg utána kód.zoli73 írta: ↑2020.03.14., szomb. 22:28Ez a biztonsági kód kissé bosszantó! Ma írtam kb. 6-8 hozzászólást, és mindegyiknél csak a második biztonsági kódot fogadta el. Mindíg a kód beírásával kezdem a hozzászólás megírását, majd mikor el akarom küldeni, akkor visszadobja, valami hibásan kitöltött ürlapra hivatkozva. Persze másodikra már mindíg elfogadja.
Dombon űlő fűcsomó legyek ha értem.![]()
A legtöbb igen. Ezzel a lejárati idővel igazad lehet.
Hat igen, egyszer minden jónak vége.asebestyen írta: ↑2020.03.14., szomb. 20:44Igen, az egy másik dolog, de mindkettő létező dolog volt.zoli73 írta: ↑2020.03.14., szomb. 20:39Igen, ezt tudom, de nem erre gondoltam. Pl. most is ahogy olvasom a hozzászólásod, a kisasebestyen írta: ↑2020.03.14., szomb. 20:32
Régen, ha a Főoldalon alul a "Ki van itt" listában a nicknév fölé mentél az egérrel, megmondta, melyik topicban van és éppen ír-e oda.
"Kolibri" képed mellett nem látom a világoskék online feliratot, de az eb "Z" betűk mellett sem látom. Ez eddíg nem így volt.![]()
Igen, az egy másik dolog, de mindkettő létező dolog volt.zoli73 írta: ↑2020.03.14., szomb. 20:39Igen, ezt tudom, de nem erre gondoltam. Pl. most is ahogy olvasom a hozzászólásod, a kisasebestyen írta: ↑2020.03.14., szomb. 20:32Régen, ha a Főoldalon alul a "Ki van itt" listában a nicknév fölé mentél az egérrel, megmondta, melyik topicban van és éppen ír-e oda.
"Kolibri" képed mellett nem látom a világoskék online feliratot, de az eb "Z" betűk mellett sem látom. Ez eddíg nem így volt.
Igen, ezt tudom, de nem erre gondoltam. Pl. most is ahogy olvasom a hozzászólásod, a kisasebestyen írta: ↑2020.03.14., szomb. 20:32Régen, ha a Főoldalon alul a "Ki van itt" listában a nicknév fölé mentél az egérrel, megmondta, melyik topicban van és éppen ír-e oda.
Régen, ha a Főoldalon alul a "Ki van itt" listában a nicknév fölé mentél az egérrel, megmondta, melyik topicban van és éppen ír-e oda.
lehet, hogy nyelvtanilag helyesebb lenne, de egyben félreérthetőbb is: egyrészt azért, mert a privát szó mögött extra tartalom van (a moderátorok sem látják azokat, ha nem szerepelnek a címzettek listáján), másrészt mert a "pü" nagyon átment már a köztudatba, harmadrészt pedig egy pü-nek is lehet tetszőleges számú címzettje, tehát nem feltétlenül "saját"...
Valami olyasmi volt a válasz (ami azóta eltűnt), hogy akinek élő szerződése van, az gyártó, kerekedő, akinek nincs, az szakértő és a topicjai össze lesznek vonva.Ear írta: ↑2020.03.12., csüt. 10:40Kerestem, de nem találtam nyomát, hogy mi alapján kerültek beosztásra a topicok a Kereskedők-gyártók meg Szakértők fül alá.
Valaki elmagyarázná, hogy a TMP Audio például miért kevésbé gyártó mint a 72 audio? Mindkettő egyszemélyes kis magyar cég, személyes ismerőseim, el nem tudom képzelni mi a difi közöttük? És az Ethosz? A Bodor Audió mitől inkább szakértő, mint gyártó és kereskedő? Valhalla nem gyárt és nem kereskedik elég kábellel? A L'auditeur mitől nem kereskedő, mitől szakértő?
Rólam tudni lehet, hogy nem játszmázom: energiarabló. Így ezt a győzés-dolgot magamra nem veszem. Hülyeség/erős és értelmetlen megszorítás esetén viszont a ficánkolás cselekvőképes embertől elvárható. Rosszabb nem lett egyébként, végül.
Ott volt a farzsebedben végig, valld be.
Bocs AT, de ez egy marhaság...