Hmmmjott/ment írta: ↑2020.02.23., vas. 10:58
youtu.be/plL2VDAoThU
youtu.be/Bz-q-v-L2rI
https://www.youtube.com/watch?v=plL2VDAoThU
https://www.youtube.com/watch?v=Bz-q-v-L2rI
A harcot feladom, nem megy a beágyazás.

Hmmmjott/ment írta: ↑2020.02.23., vas. 10:58
youtu.be/plL2VDAoThU
youtu.be/Bz-q-v-L2rI
https://www.youtube.com/watch?v=plL2VDAoThU
https://www.youtube.com/watch?v=Bz-q-v-L2rI
A harcot feladom, nem megy a beágyazás.
"Oh God, oh God, I'm so fantastic..."
54 CD-ben már lehet. És mind japán kiadású CD Rip.
Ez így van, egyetértek.
Talán éppen fordítva. :-)
Attól, hogy olcsó, rossz kábelekkel történt a felvétel.
Ugyanannyi, mint bármelyikhez...gyongyhalas írta: ↑2020.02.22., szomb. 13:16
Mennyi drog kell egy ilyen agyament zenéhez..Bocs zaj kombinációhoz...![]()
![]()
Attól, hogy a média által felkapott(majd eldobott), sokszor tehetségtelen előadóknak nevezett valakik futtatják magukat. Sajnos kishazánkban nem kevés ilyen van. De a legszomorúbb, hogy minderre igény is mutatkozik, jócskán. Had ne kelljen neveket mondanom, ki-ki kedvére helyettesítse be, akire gondol.asebestyen írta: ↑2020.02.21., pén. 22:05Mitől kerül be konkrétan egy zene a gagyi kategóriába?zoli73 írta: ↑2020.02.21., pén. 21:43Sokszor úgy látom, hogy pláne a könnyűzenében a gagyi az érték, és már mindenki sztár.cables írta: ↑2020.02.21., pén. 06:52quote Robici
Én nagyon szeretem a felvételeken a térhatást is, egyszer már leírtam hosszabban, hogy a felvétel számomra különálló művészi produktum, ezért nem mániákusan az élő hangzását keresem benne. A térhatással csak arra akartam utalni, hogy ez az emberek legnagyobb részének nem igazán jelent sokat, függetlenül attól, hogy valaki igényes vagy igénytelen zenehallgató-e. Ahogy Pernye András válaszolta a HFM kérdésére anno: "Felfogásom szerint a zene három alkotórésze a dallam, a ritmus és a harmónia. Ami ezen felül van, lehet igen szép és gyönyörködtető, de nem tartozik szorosan a lényeghez."
Én biztos nem úgy hallgatok zenét, mint Pernye Andrád tette volt, engem ami gyönyörködtet az a természetesség, nemcsak a hangzásban, hanem pl. az előadó viselkedésében a színpadon. Pár hete meccs után nyomkodtan a távirányítót csatornákat váltogatva és kicsit megálltam egy Caramel élő koncert közvetítésnél. A vinnyogó énekre kaptam fel a fejem, de amit a tag mozog a zenéhez átérzést jelezve, az nekem közízlés rombolás kategória. Most volt teltházas stadion koncertje, ahol örjöngve ünnepelték. Ennyire széles a skála, ha a ki mit szeret hallgatni a téma.
Ostorozzatok de számomra ez a gagyi...
Ízlés dolga, vagy a bevitt pia mennyiségéé...
Vérmérséklet, esztétikai érzék ÉS képzettség. Sajnos vagy hál'Isten, a jó ízlést, hozzáértést ugyanúgy tanulni kell, mint minden mást.gyongyhalas írta: ↑2020.02.22., szomb. 10:18
Szerintem rossz a kérdés....
Kinek melyik zene a gagyi ?
Mert bizony mindenkinek van olyan zene ami hasonló kategóriákba kerül...kinek vérmérséklete szerint..![]()
üdv.
asebestyen írta: ↑2020.02.21., pén. 22:05Mitől kerül be konkrétan egy zene a gagyi kategóriába?zoli73 írta: ↑2020.02.21., pén. 21:43Sokszor úgy látom, hogy pláne a könnyűzenében a gagyi az érték, és már mindenki sztár.cables írta: ↑2020.02.21., pén. 06:52quote Robici
Én nagyon szeretem a felvételeken a térhatást is, egyszer már leírtam hosszabban, hogy a felvétel számomra különálló művészi produktum, ezért nem mániákusan az élő hangzását keresem benne. A térhatással csak arra akartam utalni, hogy ez az emberek legnagyobb részének nem igazán jelent sokat, függetlenül attól, hogy valaki igényes vagy igénytelen zenehallgató-e. Ahogy Pernye András válaszolta a HFM kérdésére anno: "Felfogásom szerint a zene három alkotórésze a dallam, a ritmus és a harmónia. Ami ezen felül van, lehet igen szép és gyönyörködtető, de nem tartozik szorosan a lényeghez."
Én biztos nem úgy hallgatok zenét, mint Pernye Andrád tette volt, engem ami gyönyörködtet az a természetesség, nemcsak a hangzásban, hanem pl. az előadó viselkedésében a színpadon. Pár hete meccs után nyomkodtan a távirányítót csatornákat váltogatva és kicsit megálltam egy Caramel élő koncert közvetítésnél. A vinnyogó énekre kaptam fel a fejem, de amit a tag mozog a zenéhez átérzést jelezve, az nekem közízlés rombolás kategória. Most volt teltházas stadion koncertje, ahol örjöngve ünnepelték. Ennyire széles a skála, ha a ki mit szeret hallgatni a téma.
Mitől kerül be konkrétan egy zene a gagyi kategóriába?zoli73 írta: ↑2020.02.21., pén. 21:43Sokszor úgy látom, hogy pláne a könnyűzenében a gagyi az érték, és már mindenki sztár.cables írta: ↑2020.02.21., pén. 06:52quote Robici
Sokszor úgy látom, hogy pláne a könnyűzenében a gagyi az érték, és már mindenki sztár.cables írta: ↑2020.02.21., pén. 06:52quote Robici
Én nagyon szeretem a felvételeken a térhatást is, egyszer már leírtam hosszabban, hogy a felvétel számomra különálló művészi produktum, ezért nem mániákusan az élő hangzását keresem benne. A térhatással csak arra akartam utalni, hogy ez az emberek legnagyobb részének nem igazán jelent sokat, függetlenül attól, hogy valaki igényes vagy igénytelen zenehallgató-e. Ahogy Pernye András válaszolta a HFM kérdésére anno: "Felfogásom szerint a zene három alkotórésze a dallam, a ritmus és a harmónia. Ami ezen felül van, lehet igen szép és gyönyörködtető, de nem tartozik szorosan a lényeghez."gyongyhalas írta: ↑2020.02.20., csüt. 21:43Szerinted az a kreált valami nem egy vagy több szakember tudása által készített,,,,, a zenész -zenekar hozzájárulásával kerül Lemezre? Vagyis egy elkészült produktum....
Sajna én is tapasztaltam ,,,néhol ahol voltam ,,,,az enyém otthon jobb élményt nyújtott ...nem biztos a minőség miatt,,Inkább a harmónia ,,ritmus tudod???
Hangsúlyoznom kell ez az én véleményem lehet vele egyet nem érteni....![]()
Hát szerintem így vagyunk itt ezzel mindannyian. :-)gyongyhalas írta: ↑2020.02.20., csüt. 21:43Hangsúlyoznom kell ez az én véleményem lehet vele egyet nem érteni....![]()