Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Arcam Alpha Plus CD lejátszó
-
gomolalaci
- Fórumlakó

- Értékelés: 370
Re: Arcam Alpha Plus CD lejátszó
A készülék elkelt!
Köszönöm a hirdetési lehetőséget!
Köszönöm a hirdetési lehetőséget!
A gondolkodás nem megerőltető...
-
gomolalaci
- Fórumlakó

Maximum a jövő hét végéig várok a jelölt jelentkezésére.
Meddig van jegelve?
-
gomolalaci
- Fórumlakó

Egyelőre jegelve! Komoly érdeklődés miatt...
-
gomolalaci
- Fórumlakó

Új és egyben végső ára: 32000.-Ft.
-
gomolalaci
- Fórumlakó

Üdv! Elkéne dőnteni, hogy eladó vagy sem!
35 vagy 38 ára.
35 vagy 38 ára.
-
gomolalaci
- Fórumlakó

Ezek után lehet én is megtartom! Ma egész nap hallgattam és próbáltam összehasonlítani (amit nem könnyű, ha csak egy pld. van ugyanabból a CD-ből) a Lindemann Source + USB-s TEAC CD meghajtóval. Rendkívül természetes hangja van az Arcamnak. A másik is nagyon szerethető, de... Lehet csak megszokás kérdése? Kiderül hamarosan.pali923 írta: ↑2020.01.28., kedd 11:08Ezen én is fennakadtam, csak eszembe sem jutott, hogy nem próbálta ki eddig senki ezt. Az enyém még az újraírhatókat is olvassa, direkt kipróbáltam, és írtam egyet annó, amikor erről olvastam.
Egyébként sok kísérlet után ez volt az első olyan cd-játszóm, amire azt mondtam első hallásra, hogy: jé, ez zenél!![]()
Megvan még, bár nem ezt hallgatom, de sosem fogom eladni valószínűleg.
Ezen én is fennakadtam, csak eszembe sem jutott, hogy nem próbálta ki eddig senki ezt. Az enyém még az újraírhatókat is olvassa, direkt kipróbáltam, és írtam egyet annó, amikor erről olvastam.
Egyébként sok kísérlet után ez volt az első olyan cd-játszóm, amire azt mondtam első hallásra, hogy: jé, ez zenél!
Megvan még, bár nem ezt hallgatom, de sosem fogom eladni valószínűleg.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- atis
- V.I.P.

- Értékelés: 307
Szia, köszönöm az infót.
Nem gondoltam, hogy 35 ezer után 38 ezer lesz az ára. (Bármi is az oka.)
Tudomásul vettem.
Ennek fényében azonban köszönöm, de hagyok lehetőséget másnak a vásárlásra.
Sok sikert.
A.
Nem gondoltam, hogy 35 ezer után 38 ezer lesz az ára. (Bármi is az oka.)
Tudomásul vettem.
Ennek fényében azonban köszönöm, de hagyok lehetőséget másnak a vásárlásra.
Sok sikert.
A.
-
gomolalaci
- Fórumlakó

Köszönöm mindenkinek a tájékoztatást!
Tökéletesen működik és nagyon szépen szól! Egy dugig (74perc) írt lemezzel próbáltam.
Még midig a személyes átvételt részesíteném előnyben, de a vevő kérésére és FELELŐSSÉGÉRE! gondosan becsomagolva elküldöm.
Az ára: 38000.- Ft. + postaköltség!
Várom a PÜ-t.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6354
Így már érthetőbb...ezek még a söralátétet is beolvassák, ha elég 0-t és 1-et rajzolsz rá.Próbáld ki, de szerintem mindent fog olvasni.gomolalaci írta: ↑2020.01.27., hétf. 19:47,,írott lemezeket nem olvassa". Szóval az az igazság, hogy még soha nem próbáltam, mert egy ,,hozzáértő" barátom amikor megvettem, azt mondta: inkább ne is próbáld meg, mert az írott lemezeknek nagyobb lézer energia kell, ami kis idő alatt kivégzi a lézert! Eddig ebben a tudatban éltem és használtam nagyon gondos gazdaként.Azóta már hallottam másoktól, hogy a lézerét ennek a gépnek nem lehet kinyírni. Lehet nevetni rajtam, de ez az igazság... Holnap kipróbálom és írok az eredményről.
A személyes átvételhez eddig azért ragaszkodtam, hogy aki megveszi győződjön meg róla, hogy hibátlan! El tudom küldeni, mivel a szállítás rögzítő csavarjai is! meg vannak. Sajnos a doboza nincs!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- atis
- V.I.P.

Köszönöm, várom akkor a kipróbálást
Azután a többit privátban egyeztetném, ha nem gond.
Szép estét.
Azután a többit privátban egyeztetném, ha nem gond.
Szép estét.
-
gomolalaci
- Fórumlakó

,,írott lemezeket nem olvassa". Szóval az az igazság, hogy még soha nem próbáltam, mert egy ,,hozzáértő" barátom amikor megvettem, azt mondta: inkább ne is próbáld meg, mert az írott lemezeknek nagyobb lézer energia kell, ami kis idő alatt kivégzi a lézert! Eddig ebben a tudatban éltem és használtam nagyon gondos gazdaként.
Azóta már hallottam másoktól, hogy a lézerét ennek a gépnek nem lehet kinyírni. Lehet nevetni rajtam, de ez az igazság... Holnap kipróbálom és írok az eredményről.
A személyes átvételhez eddig azért ragaszkodtam, hogy aki megveszi győződjön meg róla, hogy hibátlan! El tudom küldeni, mivel a szállítás rögzítő csavarjai is! meg vannak. Sajnos a doboza nincs!
- atis
- V.I.P.

Ha olvasná az írottakat és lejutna Szegedre, én vevő lennék. A lábak ellenére.

- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6354
Lehet, hogy csak egy tisztítás kellene neki.Én még nem találkoztam olyan CDM4 mechanikás géppel ami ne olvasott volna bármit - ezek a mechanikák szinte elpusztíthatalanok... 
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Üdv! Nem is értem hogy hogy nem olvassa
Az írott lemezeket. Nekem is volt ilyenem de az a karistot írottat is gond nélkül olvasta.
Amúgy remek pörgető. Ennyiért meg pláne.
Az írott lemezeket. Nekem is volt ilyenem de az a karistot írottat is gond nélkül olvasta.
Amúgy remek pörgető. Ennyiért meg pláne.
-
gomolalaci
- Fórumlakó

Műanyagból készült 1X1 cm-es négyzet alakú kb. 5 mm magas öntapadós bútor lábakat tettem fel. Könnyen eltávolítható.atis írta: ↑2020.01.26., vas. 20:10Szerintem ez már jó árnak tűnik.
Ami számomra kizáró ok például, az az írott lemezek "nem olvasása", illetve a "csak személyes átvétel" lehetősége.
Ezt belekalkulálva, ha valaki épp arrafelé jár, csak gyári lemezei vannak, annak jó vétel lehet.
A lábakat hogyan oldottad meg?
- atis
- V.I.P.

Szerintem ez már jó árnak tűnik.
Ami számomra kizáró ok például, az az írott lemezek "nem olvasása", illetve a "csak személyes átvétel" lehetősége.
Ezt belekalkulálva, ha valaki épp arrafelé jár, csak gyári lemezei vannak, annak jó vétel lehet.
-
gomolalaci
- Fórumlakó

Mostantól: 35000-Ft.
Mivel nem árulgatni szeretném hónapokig, évekig hanem eladni, kérlek Benneteket segítsetek abban, hogy mennyi lenne a mostani piaci értéke? Köszönettel: Laci
Mivel nem árulgatni szeretném hónapokig, évekig hanem eladni, kérlek Benneteket segítsetek abban, hogy mennyi lenne a mostani piaci értéke? Köszönettel: Laci
-
gomolalaci
- Fórumlakó

Árcsökkentés! Mostantól 40000.-Ft.!
Akit érdekel jöjjön el, hallgassa meg. Véleményem szerint versenyben van a mai 4-500000 Ft.-os készülékekkel!
Tesztelhető akár saját lemezzel is hosszú ideig. Nem adnám el, ha nem jött volna az új DAC-om...
Akit érdekel jöjjön el, hallgassa meg. Véleményem szerint versenyben van a mai 4-500000 Ft.-os készülékekkel!
Tesztelhető akár saját lemezzel is hosszú ideig. Nem adnám el, ha nem jött volna az új DAC-om...
-
gomolalaci
- Fórumlakó

-
gomolalaci
- Fórumlakó

Igen, eredeti Arcam.
Elérhetőségeim: gomola pont laszlo kukac gmail.com
Tel: harminc 345 tizenhét 85
A hirdetésből lemaradt
Elérhetőségeim: gomola pont laszlo kukac gmail.com
Tel: harminc 345 tizenhét 85
A hirdetésből lemaradt
Távja az gyári?
-
gomolalaci
- Fórumlakó

Arcam Alpha Plus CD lejátszó
Eredeti Gyári! állapot! Kivéve a lábak, azok elmállottak.A készüléket 1993-ban vásároltam a Zsolt Audio-nál. Keveset használtam, tökéletes műszaki és esztétikai állapotban van. Még mikro karc sincs rajta! Csak személyesen vehető át! Írott lemezt nem olvas. Csere köszönöm nem érdekel.
Ára: 50000.-Ft.
Ára: 50000.-Ft.