Tehát a mostani felvetés az volt, hogy már kezdésre, és már az olcsóbb rendszerekben is nő a kábelezésre égetett pénz, illetve, hogy divat lett kábelezéssel eszközhibát javítani, próbálni javítani. - Erre jöttök itt a bevált, problémamentes rendszereitek fejlesztésére betett kábelekkel. Szerintem a kettő más. Elsőként kell egy rendszer amit szeretsz akár PC tápkábellel is, aztán fejlesztheted ha akarod.diagnet írta: ↑2019.12.28., szomb. 14:34Azt láttam, hogy most már a legalapabb hifi kategóriában is egyre nagyobb teret nyer a kábelezés. A sejtésem sajnos beigazolódott. Szépen le is vezetted. Kihasználjátok, hogy a cikkek, blogok, vlogok, fórumok hatására elsőre mindenki a kábelekhez kapkod tüneti kezelés céljából. A kis pénzű kezdő hifisek körében a 10%-os "szabály" már 20-30%-ot tesz ki. Mert ahogy írtad, ebben az ársávban nincs az üzletekben aktív komponens. Itt mondhatnátok azt, hogy várjanak még, nem kell elkapkodni, gyűjtsenek pénzt és közben tájékozódjanak, tapasztalódjanak.
De nem ez történik. Mindegy mennyivel, de a kasszához kell fáradni. 300 Ft-tól végtelen összegig be van skálázva a megváltás reménye. Megveszik az új gombokat a kinőtt kabátra.
Nálam pl. sokáig ment a mostani rendszer gyári/alap kábelekkel, és akkor kezdtem el kábelre költeni amikor eldöntöttem, hogy az alap kábelezéssel is szeretem és marad a rendszer. Ez így fejlesztés. Ha viszont problémám lett volna és arra próbálok kábelezni, az meg baromság. Ahogy az is baromság lett volna, hogy vásárláskor a rendszer árát még egyszer kábelre költsem, anélkül, hogy együtt éltem volna vele - mert akkor vehettem volna 2x olyan drága rendszert. Szerintem ezek más-más dolgok és más-más helyzetek.