A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nyugi! Már csak 1-et kell aludni és kiderül hogy megjött-e az ígért időpontra!
Egyébként nem cserélnék veled Fish! Szar érzés lehet! (Kivéve ha tényleg befut, mert az meg fenomenális, igazi karácsonyi hangulat!)
Szorítok!
Azért nem élet -halál kérdése, de jó lett volna már nyomkodni ,no meg ha holnap nem hozzák ki, akkor várhatok péntekig..
Elvileg az express-re odafigyelnek, remélem most is..kiderül holnap
Én mikor rendeltem az Anthem procit, csütörtök adtál fel Hollandiából. Netes tracking rá következő hét kedd-csütörtök írta a megérkezést. Ehhez képest következő péntek még egy új bejegyzés se volt. Reklamáltam jobbra-balra mi a franc van, senki nem tud semmit. Péntek este bejegyzés, 1.5 hét alatt eljutott a hollandoktól germániába Még egy hét semmi. Majd egyszercsak itt van az országban. Mondom frankó, pár nap és megkapom. Két nap múlva új bejegyzés. Csomag Frankfurtban. Hát ilyen voltam Aztán kiderült, hogy csak elírás volt és még aznap délelőtt hozták a csomagot. 4-5 nap helyett 2,5 hét volt. Már tucatszám rendeltem a kontinens nyugati feléről, mindig megjött minden időben. Eddig ez volt az első ilyen eset. Most szerda délután rendeltem csomagot amazonról. Egy darab RS232 kártya a gépbe. Péntek délelőtt hozta a futár. A surround hangfalakat is, amiket németből adtak fel, az is 4-5 nap alatt megjött.
1,5napja Köln-ben csücsül, nagyon remélem ,hogy éjjel felrakják valami repüéőre, hogy holnap befusson budapestre.. még mindig a becsült érkezés holnap nap, nap végéig.. bizakodok mert kifizettem + lóvét az express shipment-re, de ha csak péntekre fogják kihozni akkor feleslgesen fizettem 30font-t..
Hadd csinaljon mindent a Zidoo, jobb az architekturaja sztereora, az analog jelet XLR-en add at a Marantznak, o itt az erosito szerepet toltse be. Szerintem igy kapod a leginkabb jo eredmenyt.
Van egy usb-c ssd-m, azon lesznek a zenéim, ezt összekötöm a zidoo-val mert van rajta usb-c is, ezen lennének sacd zenék ,kérdés vajon hdmi-n menni fog ez ,vagy kell e xlr-en összekötnöm analogban? ( persze hálózaton is elérhetők, de gondolom ez sokkal jobb és gyorsabb elérés) Szeretnék dsd-t lejátszani végre
Nézem hogy a malacon van balanced xlr in ,az uhd2000-en meg out,egy balanced xlr el összekötve mire is lenne ez nekem, jó? valaki leírná? Bocsánat de ezt nem vágom ,mire jó! Érdemes a hdmi-m kivűl így is összekötnöm, pluszban?
Ja ja, és gondolom drukkolsz is
Viccet félretéve!
Elég sok infót olvastam róla,meg user leírásokat, hogy megmerjem lépni ,bár simán lehet ,hogy mind hülye aki megvette.. ki fog derülni hamarosan..
Meglátjuk, kifizettem és várom, mivel express shipment-el kértem, elvileg már dec 23-án a kezembe rakják, kiderül!
Rajtam nem múlik, én nagyon akarom, hogy jó legyen, amire én használom arra minden szempontból tökéletesnek kell lennie, ha nem akkor szívni a htpc-vel is tudok Szóval izguljon a zidoo ,ne én, mert eladni el tudom, talán az országban nekem lesz elsőként uhd2000-em ( bár lehet ebben tévedek)... Ha működik és úgy ahogy én szeretném, én leszek a legboldogabb..
en is nezegetem egy ideje de februarig nincs idom egyaltalan addig meg remelem egy reszletes beszamolot kozolsz rola es el tudom donteni, hogy a 203 oppo megy vagy marad
Mi ma voltunk .. jópofa ,1x érdemes meglesni,egy csomó 1:1 es karakter és tárgy is megleshető,pld anakin fogata.. jó a hangulata is és nincsenek 1000-en! Aki fan azt érdekelheti! Persze nagy durranásra senki sem várjon,sima kiállítás tárgyakat,bábukat lehet nézegetni,egy kevéske hang efektek között!
Mi ma voltunk .. jópofa ,1x érdemes meglesni,egy csomó 1:1 es karakter és tárgy is megleshető,pld anakin fogata.. jó a hangulata is és nincsenek 1000-en! Aki fan azt érdekelheti!