huszti-zsolt írta: ↑2019.12.02., hétf. 09:30
Ajánlanám ezt az oldalt mindazoknak, akikben felmerül a kétely a 4D-s (vagy azokhoz nagyon hasonló) jelenségekkel szemben. Sok mindenre választ kaphat az, akiben motoszkálnak (még) kérdések!

Nagyon hasznos segédanyag!
https://a.te.ervelesi.hibad.hu/
Hívőknek nem feltétlenül ajánlott, számukra inkább csak bosszantó okoskodás!
Ejjj, ha ezt az oktatóanyagot szegény Lehoako megérhette volna... Ő mesteri szinten űzte az oldalon említett taktikákat.

De úgy általában a HiFi-re is jellemző ez az érvelési mód.
- A torrent oldalakról ingyenesen lehet zenéket letölteni. Tehát minden hifista tolvaj, aki számítógépet használ lejátszóként.
- Minden gyártó hazudik ,amikor azt mondja, hogy az ő terméke jobb, mert ez az érdeke.
- Az LP eladások évek óta folyamatosan nőnek, tehát ez a legnépszerűbb adathordozó formátum.
- Állításom szerint a piros kábelek jobb hangzást produkálnak, mint a kékek. Ha nem tudsz egyértelmű bizonyítékot hozni, ami cáfolná ezt, akkor nincs jogod vitatni ezt a tényt.
- Az 50-60-as évekből sok nagyszerű hangfelvétel maradt ránk. Tehát az akkori hangmérnökök jobban értették a munkájukat.
- Mindenkinek ezt ajánlom, mert a faluban hárman is ezt használjuk.
- Valahol azt olvastam, hogy a VBMH márkájú erősítőkkel baj van. Soha nem vennék ilyent.
- Szerinted a CD a legjobb adathordozó, vagy már nem érdemes költeni rá?
- Az ezüst 7 %-kal jobb vezető a réznél. Tehát legalább ennyivel jobb a hangja is.
- Múltkor a fejhallgatós találkozón sok embert megkérdeztem, milyen hangforrást használ. Mindenki a fejhallgatót preferálta.
- Minden hifista cserélgeti a készülékeit. Te nem??? Akkor te nem is vagy hifista.
- Hozzászólás egy távoli HiFi fórum adásvételi topikjában: "Én csak zenét hallgatok, nem érdekel a kütyüzés."
- Szörnyű lehet ez a HTPC-s filmlejátszás, ott mindig állítani kell valamit, hogy jó legyen! (A hozzászóló az elmúlt 5 évben minimum 7x cserélt kábeleket, hangsugárzókat, vetítőt, legalábbis tesztbeszámolóiban ennyit vallott be.)
- Nem mindegyik hangmérnök tud kottát olvasni. Ezek nem értenek a zenéhez sem.