Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon AVR-X2000 (karcmentes)
Re: Denon AVR-X2000 (karcmentes)
Elkelt, köszönöm!
Utánanéztem itt a fórumon, és látom a Denon X2000 mellé ilyen eladási áron illik ajándékot adni.
Szóval akkor szerda budapesti akció! Aki aznap eljön érte a 12. kerületbe és kifizeti a meghirdetett árát kap ajándékba egy 5 méteres OEHLBACH Powercord C13/500 tápkábelt (http://www.hazimozibudapest.hu/index.ph ... 3&ID=16083). Nem biztos, hogy pont az erősítőhöz érdemes felhasználni, hanem a SUB-hoz a hossza miatt, de ezt már rábízom a vevőre.
Ez így már jónak tűnik és postaköltség sincs. Nincs igazam?
Szóval akkor 1 napos akció indul.
Kép is van:

Szóval akkor szerda budapesti akció! Aki aznap eljön érte a 12. kerületbe és kifizeti a meghirdetett árát kap ajándékba egy 5 méteres OEHLBACH Powercord C13/500 tápkábelt (http://www.hazimozibudapest.hu/index.ph ... 3&ID=16083). Nem biztos, hogy pont az erősítőhöz érdemes felhasználni, hanem a SUB-hoz a hossza miatt, de ezt már rábízom a vevőre.
Ez így már jónak tűnik és postaköltség sincs. Nincs igazam?

Kép is van:
Úgy alakult, hogy október 2-án megyek Budapestre, ezért korlátozott lehetőségek között (mert nagyon fix a program) a 12. kerületben át tudom adni személyesen. Pontosabbat privátban.
Re: DENON AVR-X2000 (karcmentes)
Ez a kép lemaradt és bármit csinálok nem adja hozzá az eredetihez:
Denon AVR-X2000 (karcmentes)
Feljebb lépés miatt eladó szeretett erősítőm, amire - látszik a képek alapján is - rendkívüli módon vigyáztam. Természetesen hibátlanul működik. Házimozi szobában volt élete nagy részében, jól szellőző helyen, füst és háziállat mentes környezetben. A bemérő mikrofon dobozát lecseréltem olyanra, ahol nem kell beletörni a kábelt állandóan, azért nem eredeti.
Eredeti dobozában, a tartozékok a fényképen láthatók.
Helyileg Pécsen van, posta megoldható esetleg.
Az ára: 70.000 Ft.
Az utódja már megvan, így csere nem érdekel, köszönöm.
Eredeti dobozában, a tartozékok a fényképen láthatók.
Helyileg Pécsen van, posta megoldható esetleg.
Az ára: 70.000 Ft.
Az utódja már megvan, így csere nem érdekel, köszönöm.