Itt a harmadik dal róla:
youtu.be/r8HUeCKNxVw
Nem felejtem el azt a 2 mo-i koncertet, ahol tátott szájjal állva hallgattam és néztem őket...
Ez nagyon nem az a muzsika.. Mintha az énekes szólólemeze lenne...

Igazad lehet... Az utolsó magyar koncerten olyan 3-4 000-en lehettünk a Bok Csarnokban. Idén két olyan koncerten voltam, ahol az Arénában keresztben volt a színpad, a két keskenyebbik oldal üléseit letakarták, és csak a színpaddal szembeni széles rész volt a nézőké. Hangulatos, jó hangú koncertek voltak (Dead Can Dance, Toto).

Miért merészség az Aréna? Gondolod, hogy nem tudják megtölteni? Én ettől nem félek, rengeteg rajongójuk van itthon; inkább az akusztikáért aggódom, nagyon nem komálom az Arénát akusztikai szempontból.

Aszpirin írta: ↑2019.09.11., szer. 20:22
Tudtam, hogy beelőzöl ezzel![]()
LaBrie említette a lelkes közönségnek a FEZEN-en, hogy februárban terveznek jönni. Most már hivatalos.
Ma délután írt rám a barátom fia, hogy el kellene menjünk, és azonnal IGEN-t írtam vissza.
Egy “ránkszabott” plakátkép:
.
5675BD37-56DE-4C8D-B54D-32AE894AE858.png
.
Mi ott leszünk. Ott a helyünk.

Tudtam, hogy beelőzöl ezzel

Engem sem fogtak meg annyira. Ez a szám szvsz viszont igen jó...Aszpirin írta: ↑2019.08.16., pén. 19:37Én csak az elsőig jutottam el. Azt még elővételben rendeltem meg CD-n, annyira bíztam bennük, de sajnos nem jött be, pedig Steve Morse gitárjátéka nagyon egyedi és amúgy szeretem, Portnoy pedig Portnoy, többet nem is kell mondani róla. Viszont szerintem az első album laposra sikeredett ahhoz képest, hogy milyen nevek vannak benne, a Blue Ocean szuperbanális basszusától meg egyenesen kiakadtam. A második albumig már nem jutottam el... Lehet, hogy mégis meg kellene hallgatnom? :rolleyes

Én csak az elsőig jutottam el. Azt még elővételben rendeltem meg CD-n, annyira bíztam bennük, de sajnos nem jött be, pedig Steve Morse gitárjátéka nagyon egyedi és amúgy szeretem, Portnoy pedig Portnoy, többet nem is kell mondani róla. Viszont szerintem az első album laposra sikeredett ahhoz képest, hogy milyen nevek vannak benne, a Blue Ocean szuperbanális basszusától meg egyenesen kiakadtam. A második albumig már nem jutottam el... Lehet, hogy mégis meg kellene hallgatnom? :rolleyes