warsong írta: ↑2019.08.02., pén. 13:15
Nekem segíts inkább minthogy veszekedtek a semmin :) de utána ezek szívesen , csak mondjatok Hálózati készülékeket 200k-ig (új).
Auralic Aries Mini
Cocktail Audio (személyesen nem ismerem, de abban biztos lehetsz, hogy a Limar nem árul gagyit)
állítólag jó az a Bluesound, nekem annyira nem szimpi, de sose használtam még ilyet.
használtan Linn Sneaky DS
Nekem a Sneaky DS és az Auralic Mini a favoritom 200 ezer alatt/körül. De ez csak egyéni vélemény.
De nálad kissé nagyobb a variációs lehetőség, mivel már van egy Chord Mojo-d. Neked elvileg még opció is lehet egy hálózati futómű, ami nem végez d/a konverziót és akkor ezt rábíznád a Chord-ra. Pl. Sonore Microrendu, Sotm SMS-200 bár ott nem vagyok biztos, hogy működik a Tidal, Spotify pc nélkül, ha egyáltalán működik. Vagy elmozdulsz az audio pc irányba és arról eteted a chord-ot. De 200 ezerből nem tudom milyen audio pc-t lehet venni, mert itt a fórumon elég horror áron mennek.
Ami még opció lehet, ha eladod a készülékeidet és kiváltod őket egy készülékkel. Ilyen lehet pl. ami nekem is van, vagy akár egy Hegel H160 stb. Ezek olyan készülékek / erősítők, amik hálózati lejátszók is egyben. Ezzel megúszod a készülék és a kábel rengeteget és hangilag is igen jók.