Kedves Cutler!Cutler írta: ↑2019.05.21., kedd 15:53Szerintem jó volna először tudni, hogy milyen szubról is van szó. Mert könnyen lehet 100ezres kategória. Ahhoz meg 80-ért ajánlani 4 lábat, hát nem is tudom. De akár 2-300 ezreshez se gondolnámnemtomm írta: ↑2019.05.21., kedd 15:36Saját tapasztalat egy ideig a saját lábán állt a sub utána egyszerű tüskén majd kapott egy gránitlapot is ami még egy kicsit javított a hangján. Most vibra-r hangfallábon áll 1cm vastag alumínium lapba csavarozva és messze ez a felállás hozta a legjobb hangot. Mintha két kategóriát ugort volna feljebb a rendszer. Csak ajánlani tudom ...![]()
Itt tudod beszerezni http://bolthely.hu/vibrar/id/00014-Hangfallab-csucs![]()
Utána jön, hogy vegyen egy 100 ezres AQ szubkábelt is, mert attól pontosabb lesz a mélye, aztán meg 60-ért egy tápkábelt is akkor már. Aztán pikk-pakk és negyed milliót elszórt sallangokra a kérdező. Ebből a pénzből és a régit eladva, inkább vennék egy felsőbb kategóriásat. Az jól szól a saját lábán is, a saját gyári tápkábelével is és egy pár ezres Klotz összekötővel is![]()
Egy egyszerű kérdésre válaszoltam nem ajánlottam hozzá semmilyen kábelt sem csak leírtam a saját tapasztalatomat miért zavar ez téged? Légyszíves megkérlek ne ajánl a nevemben senkinek semmit. Köszi