Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Interneten talált képek
Interneten talált képek
OFFTOPIC:
mym@c: szabad kérdeznem a korodat?
:taps:
Interneten talált képek
Azért az mégis túlzás,hogy állat nem??Nézd magadba.
Én legalább már megtettem. 36_1_15.gif
Azért jó gyerek vagy, össze-vissza szétoffolod a topicocat, nem olvasod el a topic nevét se, de azért mást megnevelni azt tudsz.
Szerintem -ahogy te javasoltad- nézz magadba egy kicsit...
Egyébként az állat szót használják a szlengben a jó szinonímájának is, itt nem az volt, de egyáltalán nem volt sértő...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Interneten talált képek
Gondolom az emberke nem saját kezével csinélta mindezt .De azért meg kell hagyni a kivitelezés nagyon profi.Csak hát a mi izlés világunktól teljesen eltér .Talán Győzikének tetszene.
Igaz! Azt hiszem ez a jó megfogalmazás.
Az állatot egyébként is az ízlésére értettem, amiért azt hiszem nem kell mentegetőznöm:)
Interneten talált képek
Gondolom az emberke nem saját kezével csinélta mindezt .De azért meg kell hagyni a kivitelezés nagyon profi.Csak hát a mi izlés világunktól teljesen eltér .Talán Győzikének tetszene.
Interneten talált képek
Azért az mégis túlzás,hogy állat nem??Nézd magadba.
Ó bocs, ha megsértettelek. Azért remélem nem így néz ki a alkásod :taps:
Interneten talált képek
Azért az mégis túlzás,hogy állat nem??
Nézd magadba.
Interneten talált képek
Ez egy állat! Ennyi pénzből egy házat felépítek egy gyönyörű, egyszerű moziszobával. Hol szalasztották ezt a fazont?
Interneten talált képek
De eszméletlenül giccses a szoba..Ilyen amikor a sok pénz találkozik az izlés teljes hiányával, valahogy ilyennek képzelem a gazdag cigány maffiózók házát..
Ez tényleg nagyon gicsparádé az egész .De érdemes a technikát meglesni.
Interneten talált képek
De eszméletlenül giccses a szoba..
Ilyen amikor a sok pénz találkozik az izlés teljes hiányával, valahogy ilyennek képzelem a gazdag cigány maffiózók házát..
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Interneten talált képek
Na jó.
Templar,fejezük be.Befejezem én is a hülyeségeimet,és Te ne szívóz.(Egyébként jogos volt,de ennyire)
Csak a kedvedért.
Interneten talált képek
Nem olyan bonyolult dolog ez. Tematikusan vannak topicok. Az interneten talált képek nem azt jelenti, hogy minden képet amit a neten találsz ide kell cibálni. Még csak azt sem jelenti, hogy jól elcsevegünk valakivel, hogy milyen filmjei vannak és miért az a neve ami. Előbbire ott az otthoni vinyód, utóbbira pedig a Kávézó.
Ez tetszett :taps:
Tanítsd rendre az újoncokat.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Interneten talált képek
- szerintem folytassuk itt
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Interneten talált képek
OFFTOPIC:
Mellesleg A osztályú erősítők miben jobbak a többinél hatásfokon kívül?
Az AB osztályuhoz képest azért, mert nincs a váltásnál fellépő torzítás. Már az A-ról B-re való váltásnál...
OFFTOPIC:
Annyira nem értek hozzá, de azt azért még megkérdezem, hogy akkor miért nem megy végig B osztályon és akkor nem lenne ez a kapcsolásko történő torzítás amit mondasz?
Tami:
A subok nem A osztályosak szoktak lenni? Mert én hificityn olvastam még anno, hogy annál úgy kell átszámolni a teljesítményt, hogy ha a tápra mondjuk 100W van rávésve, akkor a sub 95W RMSt tudhat. Mintha azt is mondták volna, hogy a B osztály már csak 70% körüli hatásfokkal bír. Nem tuti, de így rémlik.
Az átváltási torzítás éppen B osztályban jelentkezik. Azért van mert B osztályban a színusz pozitív félhullámát az egyik, a negatív félhullámát a másik erősítőelem erősíti. Amikor a színusz a 0V környékén jár, akkor előfordulhat olyan helyzet, hogy az egyik elem már kikapcsolt, a másik pedig még nem kapcsolt be. Na olyankor nincs kimenő jel. Érthető, hogy ez főleg a kisebb jeleknél okoz nagyobb problémát.
A osztálynál mindkét félvezető (vagy cső) erősíti mindkét félperiódust. Emiatt viszont az erősítő elemeken nagy áram folyik (hogy ne kapcsoljanak ki sosem), ez pedig azt jelenti, hogy akkor is jó nagy a fogyasztás, ha nincs kimenő teljesítmény (sőt ekkor a legnagyobb a melegedés is).
A megoldás az, hogy egy kis nyugalmi áramot állítunk be a két erősítőelemen. A nyugalmi áram azt eredményezi, hogy a nullátmenet közelében mindkét elem működik, és csak nagyobb jelszintnél kapcsol ki az amelyiknek éppen nincsen dolga.
Hatásfok:
A osztály: Elvi maximum 50% Ez folyamatos teljes kivezérlésnél
B osztály: Elvi maximum 78.5% Szintén folyamatos max kivezérlésnél
AB osztály: 50-78.5%-ig a nyugalmi áram nagyságától függően
A szubwooferek tipikusan NEM A osztályú erősítők. A nagy teljesítmény, és a viszonylag ritka használat miatt nem érné meg. A másik pedig, hogy a füled nem igazán érzékeny a mélyhangoknál fellépő torzításra
sajti
Interneten talált képek
OFFTOPIC:
Mellesleg A osztályú erősítők miben jobbak a többinél hatásfokon kívül?
Az AB osztályuhoz képest azért, mert nincs a váltásnál fellépő torzítás. Már az A-ról B-re való váltásnál...
OFFTOPIC:
Annyira nem értek hozzá, de azt azért még megkérdezem, hogy akkor miért nem megy végig B osztályon és akkor nem lenne ez a kapcsolásko történő torzítás amit mondasz?
Tami:
A subok nem A osztályosak szoktak lenni? Mert én hificityn olvastam még anno, hogy annál úgy kell átszámolni a teljesítményt, hogy ha a tápra mondjuk 100W van rávésve, akkor a sub 95W RMSt tudhat. Mintha azt is mondták volna, hogy a B osztály már csak 70% körüli hatásfokkal bír. Nem tuti, de így rémlik.
Interneten talált képek
Gondolom neked megvan az ARGO.Mivel szinkron fan vagy ennek mindenféleképp örülsz.
Főként a DTS-ért.
Hogy érted azt,hogy szinkronfanatikus??
Hány szikronos filmed van??
Hány%-a szinkronos??
Nem olyan bonyolult dolog ez. Tematikusan vannak topicok. Az interneten talált képek nem azt jelenti, hogy minden képet amit a neten találsz ide kell cibálni. Még csak azt sem jelenti, hogy jól elcsevegünk valakivel, hogy milyen filmjei vannak és miért az a neve ami. Előbbire ott az otthoni vinyód, utóbbira pedig a Kávézó.
Interneten talált képek
Gondolom neked megvan az ARGO.
Mivel szinkron fan vagy ennek mindenféleképp örülsz.
Főként a DTS-ért.
Hogy érted azt,hogy szinkronfanatikus??
Hány szikronos filmed van??
Hány%-a szinkronos??
Interneten talált képek
Isten ments!
Tegnap kicsit elszaladt a ló,de mamár visszafogás van.
Csak két kép volt a JBL hangfalakról.
Interneten talált képek
mym@c, hova sietsz? Nem fogsz ajándékot kapni a 100. feltett kép után se
Interneten talált képek
Szerintem is elég ramaty ennyi pénzért a JBL,ezen kívül van 1-2 szép készítménye.
Elég pofás ez a Northridge E 100 .
Interneten talált képek
7000$ páronként
Ennyiéárt akár már ki is nézhetne valahogy..
Interneten talált képek
Itt van!
Interneten talált képek
Itt egy igazi Amerika moziszoba(V.I.P.)bőrfotelekkel,Klipsch erősítéssel,elég kényelmes.