Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hifi Gyűjtemény ( erősítő,lemezjátszó,hangfalak,hangszedők stb..)
- klasszikus
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Re: Hifi Gyűjtemény ( erősítő,lemezjátszó,hangfalak,hangszedők stb..)
Tisztelt Admin!
Előszöris ellnézést a figyelmetlenségemért , mindenképpen elolvasom én még új vagyok a fórumon! Köszönöm türelmét és tájékoztatását!
Üdvözlettel: Harmath Bendegúz
Előszöris ellnézést a figyelmetlenségemért , mindenképpen elolvasom én még új vagyok a fórumon! Köszönöm türelmét és tájékoztatását!
Üdvözlettel: Harmath Bendegúz
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6215
Re: Hifi Gyűjtemény ( erősítő,lemezjátszó,hangfalak,hangszedők stb..)
Nos mivel már volt egy hirdetésed a helyén (komplett rendszerek, és több komponens) így a tegnap a sztereo erősítős rovatba feltett ugyanazon tartalmú hirdetésed kitöröltem (nincs duplikált hirdetés senkinek-pláne rossz helyen).Erre ma megint feltettél egyet, ugyancsak a rossz helyre-azt most összevontam a régivel.A jövőben kérlek erre figyelj, és folytasd ezt a hirdetést, ha nem megy és megint újat nyitsz, figyelmeztetés nélkül fogom törölni mindet.klasszikus írta: ↑2019.03.11., hétf. 12:51Kedves Hifi szeretők!
Hifi Gyűjtemény darabjai édesapám gyűjteményéből! Egy csatolt fájlban egy listát találnak a hifi cuccokról, árakkal és pontos típusokkal együtt. A lista a mai naptól naprakész!
Érdeklődni e-mailon: harmathberci@gmail.com
Tel: +36202708099 vagy +36209627975
Plusz tisztelettel ajánlom figyelmedbe a szabályzat elolvasását.
Köszi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- klasszikus
Hifi Gyűjtemény ( erősítő,lemezjátszó,hangfalak,hangszedők stb..)
Kedves Hifi szeretők!
Hifi Gyűjtemény darabjai édesapám gyűjteményéből! Egy csatolt fájlban egy listát találnak a hifi cuccokról, árakkal és pontos típusokkal együtt. A lista a mai naptól naprakész!
- Csatolmányok
-
- Hifi lista.xlsx
- Hifilista
- (9.69 KiB) Letöltve 261 alkalommal.
Re: Hifi gyűjtemény
Az eladó szerint hibátlan a terméke......
- Csatolmányok
-
- denon.jpg (730.51 KiB) Megtekintve 2059 alkalommal
szia!
ment pü

ment pü

Megkérdezhetem, hogy hol lehetne ezeket személyesen megnézni?
- Andromedius
- Nincs visszaút
- Értékelés: 4
Az Orion HS-282-ről lehetne képet kérni?
Zene: "Az élet csak arasznyi repülés földtől a földig. A világnak mindegy hogy meddig élsz. De neked és nekem ez az egyetlen, az első és utolsó bevetés"
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."
- sutemenyx
- Törzsgárda
- Értékelés: 2880
- Kapcsolat:
Re: HIFI GYŰJTEMÉNY
Én jártam nála, vettem tőle egy garrard lemezjatszot. Ez kicsit több, mint egy éve volt. Egy nagyon érdekes és kedves ember. Remélem nincs nagy baja. Ő nekem személyesen azt mondta el, hogy ő mindig is a legjobb ár/érték arányú cuccokat gyűjtötte, elég sokféle ársávban. Ha valaki jó hangú cuccokat venne, akkor merem ajánlani. Csuda cuccok vannak nála. Ha jól sejtem ez a lista is csak egy része.
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
http://saboaudio.eu
http://saboaudio.eu
Egy kis segítség akkor. Közvetlenül ez a kép a gépre tölthető, úgy jobban is lehet látni.
Sajnos az én gépemen nincs ilyen program ami megtudja nyitni ezt a listát, és nem vagyok sajnos computer szakértő,pedig kiváncsi lettem volna a felsorolt dolgokra
- klasszikus
Hifi gyűjtemény
Kedves Fórum tagok!
Édesapám, hifi gyűjteményéről készítettem egy rövid listát excel-formátumban árakkal együtt. Régen a Hifi magazin "füle" volt. Nagy lemez és cd gyűjteménye is van, ami szintén eladó. Sajnos betegsége, miatt rá szorul a pénzre. Az alábbi listában találtok hangsugárzókat, lemezjátszókat, erősítőket (integrált,csöves stb), cd-játszókat, kazettásmagnókat, hangszedőket és kábeleket is.
Érdeklődni: +36202708099 vagy +36209627975 és/vagy e-mailon : harmathberci@gmail.com
Édesapám, hifi gyűjteményéről készítettem egy rövid listát excel-formátumban árakkal együtt. Régen a Hifi magazin "füle" volt. Nagy lemez és cd gyűjteménye is van, ami szintén eladó. Sajnos betegsége, miatt rá szorul a pénzre. Az alábbi listában találtok hangsugárzókat, lemezjátszókat, erősítőket (integrált,csöves stb), cd-játszókat, kazettásmagnókat, hangszedőket és kábeleket is.
Érdeklődni: +36202708099 vagy +36209627975 és/vagy e-mailon : harmathberci@gmail.com
- Csatolmányok
-
- Hifi lista.ods
- (18.56 KiB) Letöltve 631 alkalommal.