A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
140000 Ft az ára.
Cserébe csak az alábbiak érdekelnek:
1. Hidiamond diamond 3-as hangfalkábel.
2. Hidiamond diamond 4-as hangfalkábel.
3.Hidiamond összekötő kábel legalább 5-ös.
4.Grado 325is -nél komolyabb Grado fejhallgató
Lindemann limetree bridge, musical fidelity x-dac v3, musical fidelity x-psu v3,Delarton dea 50s, Klipsch tangent300, jbl l20t gi , qed drótok
Mától újra 140000 Ft az ára.
Cserébe csak az alábbiak érdekelnek:
1. Hidiamond diamond 3-as hangfalkábel , erre rá fizetek 30000 Ft-ot pluszban.
2. Hidiamond diamond 4-as hangfalkábel,erre is ráfizetek megegyezés szerint.
3.Grado 325is -nél komolyabb Grado fejhallgató
Lindemann limetree bridge, musical fidelity x-dac v3, musical fidelity x-psu v3,Delarton dea 50s, Klipsch tangent300, jbl l20t gi , qed drótok
Technikai kérdésekre nem tudok válaszolni.
Hogy miért nem ment el nem tudom ,de érdeklődő sem volt rá.
Ahogy a hirdetéseket nézem van itt több kiváló készülék amit régóta hirdetnek,ez most egy ilyen időszak.
Ha valakit érdekelt volna ,akkor meghallgatás után biztosan elkelt volna.
Hangjával teljesen elégedett vagyok ,annak idején úgy vettem meg ,hogy ez lesz a végleges erősítőm.
Már azon gondolkodom ,hogy megtartom és vissza építem köré a régi rendszert, vagy valami nagyon hasonlót.
Zalaegerszegen van.
Elvitték amit kinéztem ,így az ára fix 140000 Ft.
Köszi! Kedves kis egyszerű kapcsolás. Így az EL34-esekkel hol van az alsó/felső hatarfrekvenciaja? Gondolom 6550-es is müködne benne. Van 2db NOS =C= 6550-esem, még sosem hallottam a hangjukat, pedig már megvannak 2-3éve. Emiatt gondolkozom, hogy kelljen-e. Hol található az erősítő amúgy? Tavasz óta nézegetem ezt a hirdetest, tök szép az egész, ha egy kicsit is jó, akkor maximális talány, hogy miért van még itt.