A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hát ez történik, amikor az ember elfelejti, hogy melyik néven is lépett be:) Amúgy az eladóval képtelenség kommunikálni, legalább öt üzenetet küldtem neki, de válaszra sem méltat.
az nekem is. de az audio-gd.hu nem. létezik az még ??
Nekem valami nagyon informatikai szöveget irt ki az oldal. És ez már meghaladja a képességeimet.
Amit ki tudtam hámozni,lehetséges ok :karbantartás miatt az oldal átmenetileg nem elérhető.
De én inkább arra gondolok,hogy már nem üzemel.
Én ugyan nem vagyok Facebook felhasználó, de az oldalukon az utolsó bejegyzés még 2017 novemberi.
Ez is arra utal,hogy már nem működnek.
meglepödtem a nem kitakart "Okta-Web Studio" forgalmazoi néven.
neten rakeresve nekem nem jött be az oldaluk. egy ideje az audio-gd.hu sem jön be. nalam van a hiba, masoknal bejön vagy
valaki tud a ceg(ek)röl ? élnek, virulnak, korrektek vagy ?
Nekem a gyártó oldala simán működik.
A forgalmazó oldala is mondjuk láttam már jobb oldalt is.
A cégkivonat szerint működnek.
Hogy korrektek vagy sem azt nem tudom.Ismerni nem ismerem a céget, de létezik még.
Nem a céggel van gond csak a magyar oldallal.
BODOR AUDIO HTPC ,M2TECH HIFACE EVO TWO UNIVERSAL D-TO-D CONVERTER, C.E.C.CD 3800 , Audio Analogue Crescendo, Focal-JMLab Chorius 726, Sennheiser HD600,HIVOX CUPROPENIS
,ALCES3,HIVOX HANGFALKÁBEL,HIVOX SZÉNSZÉLAS IC, XMOS U8 USB SPDIF
meglepödtem a nem kitakart "Okta-Web Studio" forgalmazoi néven.
neten rakeresve nekem nem jött be az oldaluk. egy ideje az audio-gd.hu sem jön be. nalam van a hiba, masoknal bejön vagy
valaki tud a ceg(ek)röl ? élnek, virulnak, korrektek vagy ?
Nekem a gyártó oldala simán működik.
A forgalmazó oldala is mondjuk láttam már jobb oldalt is.
A cégkivonat szerint működnek.
Hogy korrektek vagy sem azt nem tudom.Ismerni nem ismerem a céget, de létezik még.
Szia.Mivel ez 2015 -ös vétel,akkor valószínű hogy a NFB_11.32)es tipus,amiben nincs benne a gyári tunning. Az az újabb NFB-11.28 ban.Egyébként upp a cuccnak jó hang.
Audio Gd NfB 11 dac eredeti dobozában eladó
2015 évi Magyarországi vásárlás
ESS Sabre 9018 Dac chipp
USB B ,koaxális és optikati bemenetek, RCA analog kimenet
Az ár 75000 ft
Csatolmányok
100_0941 (FILEminimizer).JPG (196.2 KiB) Megtekintve 5278 alkalommal