Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hard Rock & Heavy Metal
Hard Rock & Heavy Metal
Hú vazze, ez már perverz!
ez a reklám helye ők azok:
http://www.extra.hu/harloch/zenekar/007.html#
na igen, órán nem volt ilyen vad a tanárúr
:taps: vége...
Sztem nincs sok értelme besorolni ezeket a bandákat... valójában mindenki érzi h mi is az, ami rock.. ami Neki rock.. ez a lényeg.. egyik könyv ezt mondja, másik azt... nekem mondjuk annyi, ahol nem épp a külsőség a lényeg és nem úgy jött össze a banda,h azt mondták nekik,h sok pénzt keressetek ám nekem..
na meg a gitár ugye
jah, az az omega tényleg jó volt, kár h a kábelszolgáltató olyan amilyen.. öröm az ilyen minőség... na mindegy, erre találták ki az apákat, akik őrzik a lemezeket magnószalagokon
Hard Rock & Heavy Metal
"Rémpóló, szörnydzseki, szájszag és zsíros haj, hozzá hulla fehér, pattanásos barátnő, rasztás hónaljszőrrel"
Szószerint olvastam már ezt a szöveget régebben
Hard Rock & Heavy Metal
Dire Straits, mint hard rock?
Na ne má'.... :taps:
Pedig de már. Ugyanis, ha olyan neveket találok egy Rock Classics válogatáson, hogy Eric Clapton, T. Rex, Joni Mitchel akkor hajlamos vagyok a Dire Straitset a Hard Rockba sorolni, persze amellett, hogy nem csak azt játszanak.
Hard Rock & Heavy Metal
legviccesebb "blackmetalosegyütteses" képek... :taps: haverom is ilyenben basszusgitározik, kifestve meg minden.. a volt matektanárommal
Hú vazze, ez már perverz!
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Hard Rock & Heavy Metal
Hát igen, a black metal az a kategória, amiből nemvéletlen csináltak olyan toplistát,h a legviccesebb "blackmetalosegyütteses" képek... haverom is ilyenben basszusgitározik, kifestve meg minden.. a volt matektanárommal :taps: aranyosak..
egyébként nekem se jön be a rocker része... sose piáztam meg cigiztem amiatt mert rock meg metal zenét hallgatok.. pedig elég keményeket.. a zene attól még kitűnő, és imádom a gitárszólókat...
Hard Rock & Heavy Metal
tudom, minek.. igazad van, úgyis iszonyúan keverednek a stílusok... de néhány belefér... mertha aztmondom h metal a Metallica meg a Deicide is (ami igaz is, mert egyik metál másik meg death metal.. ) akkor oké, de akkor különbség van köztük, hogy nnnnna... egyébként énse tudok mondani hard rock-ot, de onnan indultam ki, h anya is hallgatja az Omegát, és akkor az tuti nem hard-rock csak ennyi... bár attól h én meghallgatom a deicide-t, hallgatok celine diont is.. hehe :taps:
Én szeretem a metált, habár nagyon válogatós vagyok, sok egekbe magasztalt bandától kapok lábrázást.
Amit nem szeretek, az a metálos "körítés". Rémpóló, szörnydzseki, szájszag és zsíros haj, hozzá hulla fehér, pattanásos barátnő, rasztás hónaljszőrrel
Annak idején pusztultam a sok lúzer black metáloson, amikor azon vitatkoztak a Metal Hammer levelezői rovatában, hogy melyik zenekar a "blekmetálabb"
Hard Rock & Heavy Metal
tudom, minek.. :taps: igazad van, úgyis iszonyúan keverednek a stílusok... de néhány belefér... mertha aztmondom h metal a Metallica meg a Deicide is (ami igaz is, mert egyik metál másik meg death metal.. ) akkor oké, de akkor különbség van köztük, hogy nnnnna...
egyébként énse tudok mondani hard rock-ot, de onnan indultam ki, h anya is hallgatja az Omegát, és akkor az tuti nem hard-rock csak ennyi... bár attól h én meghallgatom a deicide-t, hallgatok celine diont is.. hehe
Hard Rock & Heavy Metal
mert aki szereti a metal zenéket biztosan tudja h ott van még a 20 másik műfaj, szóval...
De minek?
Hard Rock & Heavy Metal
zanzi meg hooligans.. szvsz sohase hardrock.. közel se..
Ha jobban belegondolok, végül is igazatok van, színtiszta hard rock-nak nem nevezném. Van egyátalán magyar hard rock zenekar?
A külhoniak közül nekem a már korábban is említett Queens Of The Stone Age az aktuális kedvencem, de jó még a Live, a King's X, Therapy?, stb....
No meg hát a grunge rock is hard rock, nem igaz? ( Stone Temple Pilots és tsai )
Hard Rock & Heavy Metal
na ehhez hozzá kell szolnom... :taps: mégha hülyeséget is, bocsi...
szóval most csak így első blikkre a Kiss ugrik be... ugye milyen kemények voltak, rock meg satöbbi... mai fiatal szemével nézve (20 vagyok, sztem még elmegyek picit fiatalnak )...szóval "i was made for loving you baby..."...stb.. kellemes zene... (: már-már populáris.. mer ki ne szeretné ezt a dallamot, nem? meg omegát is sokan szeretik, populáris... szóval lehet ezen vitatkozni, mi a rock, mi a populáris rock, meg mi a hard-rock.. zanzi meg hooligans.. szvsz sohase hardrock.. közel se..
na mindegy... csak kár,h a metal eltünik innen.. jah, és a heavy metal meg sztem túl konkrét.. mert aki szereti a metal zenéket biztosan tudja h ott van még a 20 másik műfaj, szóval... (: na mindegy... éljen a metal.. meg a Sláger rádió!!!
Hard Rock & Heavy Metal
A Hooligansnek meg a Zanzibárnak kevesebb köze van a Hard Rockhoz mint az Omegának. Az előző dirty R n' R a második skater/ soft HC. A Csapda pedig punk-rock-metál keverék.Hard rock zenekarok: Status Quo, Nazareth, Dire Straits, stb..
Az Omegát a progressziv rock / hard rock csapatok közé lehetne sorolni, mint: Genesis, Styx, ELO, Pink Floyd. De mivel ezek nagyon sok féle zenét játszanak több kategóriába is sorolhatók.
Dire Straits, mint hard rock?
Na ne má'.... :taps:
Hard Rock & Heavy Metal
A Hooligansnek meg a Zanzibárnak kevesebb köze van a Hard Rockhoz mint az Omegának. Az előző dirty R n' R a második skater/ soft HC. A Csapda pedig punk-rock-metál keverék.
Hard rock zenekarok: Status Quo, Nazareth, Dire Straits, stb..
Az Omegát a progressziv rock / hard rock csapatok közé lehetne sorolni, mint: Genesis, Styx, ELO, Pink Floyd. De mivel ezek nagyon sok féle zenét játszanak több kategóriába is sorolhatók.
Hard Rock & Heavy Metal
Nálam az aktuális hard rock kedvenc a Queens Of The Stone Age. Nagyon jó az új lemez!
Hard Rock & Heavy Metal
Azért a Zanzibárnak ill. a Hooligans-nek vannak annál keményebb számai is, mint amiket a rádióban nyomnak. Mondjuk a Hooloigans kezd egy kicsit "puhulni", amióta a Csepregi Évi a manager-ük
Tankcsapda meg már inkább átmenet a hard rock és a punk rock között.
A Hooligans-t nagyon jól ismerem.. Zanzibárékat pedig sosem komáltam..
Tankcspada inkább a kezdetekben volt punk-os..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Hard Rock & Heavy Metal
Az Omega semmiképpen sem Hard Rock, de még a Hoolignas sem a Zanzibár meg pláne nem; talán a Tankcsapda..
Azért a Zanzibárnak ill. a Hooligans-nek vannak annál keményebb számai is, mint amiket a rádióban nyomnak. Mondjuk a Hooloigans kezd egy kicsit "puhulni", amióta a Csepregi Évi a manager-ük
Tankcsapda meg már inkább átmenet a hard rock és a punk rock között.
Hard Rock & Heavy Metal
Az Omega semmiképpen sem Hard Rock, de még a Hoolignas sem a Zanzibár meg pláne nem; talán a Tankcsapda..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Hard Rock & Heavy Metal
Hmm, szerintem eléggé hard rock. Ha azt vesszük, hogy az első hard rock albumnak a Kinks - You Really Got Me Now lemezét tartják akkor az Omega vastagon belefér.
Szerintem nem fér bele, de ezen kár vitatkozni, amúgy sem lehet pontosan definiálni, hogy hol ér véget a rock, és hol kezdődik a hard rock.
Az én fogalmaim szerint a hard rock keményebb annál, mint amit az Omega játszik. A mai magyarok közül nálam pl. a Hooligans vagy a Zanzibár fér bele ebbe a kategóriába.
Ettől függetlenül én sem gondolom, hogy nyitni kéne egy külön soft rock topickot :taps:
Hard Rock & Heavy Metal
ma és holnap este a Duna TV-n kétrészes Omega koncert.
Omega az nem is hard rock, heavy metal meg aztán pláne nem :taps:
na akkor töltsd meg a topicot a kedvenceiddel.
vagy módosíttassuk a topiccímet? ujakat nyitni felesleges lenne
amúgy jó koncert volt.
system
Hard Rock & Heavy Metal
Hmm, szerintem eléggé hard rock. Ha azt vesszük, hogy az első hard rock albumnak a Kinks - You Really Got Me Now lemezét tartják akkor az Omega vastagon belefér.
Amúgy jó volt a koncert csak nem tom miért kellett kettévágni. Tegnap meg a VB döntő közben leadni az első részét
Hard Rock & Heavy Metal
ma és holnap este a Duna TV-n kétrészes Omega koncert.
Omega az nem is hard rock, heavy metal meg aztán pláne nem :taps:
Hard Rock & Heavy Metal
Oké, megtaláltam a magyarázatot
Hard Rock & Heavy Metal
Hűha itt vannak finomságok. És még egész kellemes áron is lehet találni jókat.
(Azért a Metal Lady 11000Ft-os ára kicsit erős, nekem 300-ért sem kellett )
Csak a jelöléseket nem nagyon értem. Az EX gondolom exluzív, vagy ilyesmi, az M megkímélt, a VG meg a G ...?
Hard Rock & Heavy Metal
omega-lgt-beatrice lemez elég ritkaság
német ebayen is feltűnik néha 1-1 kinti kiadás
ez is jó, és van nekik a jubileumiból is (1750 pénz)
az az igazság, hogy én mindig :smile19: vagyok és 15 éve is azon merengtem mikor mennek nyugdíjba. most meg csodálkozom, hogy a 62 éves Kóborért odavannak huszonéves nők.
system
Hard Rock & Heavy Metal
wow! Omega fan! nekem még a XI. és a Benkő: Lexikon I. van meg.
vaterán néztem épp du. omegákat (is). van képük 1000-2000 pénzt elkérni.
na majd legközelebb Bp.-en vadászok.
Debrecenben van jó bolt ezek szerint?
Ááá vatera az vicc.
Itt Debrecenben volt egy menyország színvonalú antikvárium, ahol tényleg a nem túl magas árból is a pofátlanságig lehetett alkudni. És saccra, kb 1000 lemez volt bent. Egy időben minden pénzemet ott szórtam el szinte. Nagy része onnan van. Sajnos az a hely megszűnt és nem nagyon van utánpótlás. Mostmár énis csak elvétve találok egy-két darabot itt-ott. Pedig még eléggé foghíjjas
Viszont ha indul a turné idén akkor jönn velem a stóc a dedikálásra, amit tavaly sikerült elmulasztanom..