Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer S-F21
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6290
Pioneer S-F21
Elkelt.
Akkor kérlek zárd a hirdetésed.
Köszi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Pioneer S-F21
Reméltem hogy a 3 "komoly" érdeklődő közül már valaki biztosan eljön, de legközelebb így lesz !
Most ismét jégen.
Elkelt.
Pioneer S-F21
Reméltem hogy a 3 "komoly" érdeklődő közül már valaki biztosan eljön, de legközelebb így lesz !
Most ismét jégen.
Most ismét jégen.
Pioneer S-F21
Mivel a 3. érdeklődő is lemondta a meghallgatást, újra megnyitom.
Méretei:
szélesség: 19cm
mélység: 26,5cm
magasság: 32cm
Egy tanács : Csak akkor zárd, ha már elvitték, és eltelt 3 nap.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Pioneer S-F21
Teljesítmény: 80W
Ellenállás: 6 Ohm
Made in France.
Ezt találtam a hátoldalán.
Pioneer S-F21
Mivel a 3. érdeklődő is lemondta a meghallgatást, újra megnyitom.
Méretei:
Méretei:
Pioneer S-F21
Szia !
Egyenlőre van rá 2 érdeklődő, ha egyikből sem lesz vásárlás, akkor írok, küldök képeket, adatait is megírom.
Mivel nagy az érdeklődés rá, jegelem a hirdetést.
Egyenlőre van rá 2 érdeklődő, ha egyikből sem lesz vásárlás, akkor írok, küldök képeket, adatait is megírom.
Mivel nagy az érdeklődés rá, jegelem a hirdetést.
Pioneer S-F21
Helló!ha nem viszik el,én megvenném ha posta is játszik a vevő terhére gondosan csomagolva!esetleg képeket kérhetek róla még?hátuljáról stb...köszönöm!
Pioneer S-F21
Sajnos neten eddig kevés infót találtam róla, ma még utánanézek, és amit találok azzal kiegészítem és a méreteit is megadom. Jelenleg van egy érdeklődő rá, így egyenlőre jég.
Pioneer S-F21
Méretekről, paraméterekről mit lehet tudni?
Pioneer S-F21
Na igen, ilyet nem könnyű találni.
Kíváncsiságból kipróbáltam milyen ha EQ-n kap egy erős mély hang kiemelést, hát tömören brutális.
Kíváncsiságból kipróbáltam milyen ha EQ-n kap egy erős mély hang kiemelést, hát tömören brutális.
- Vasti
- Fórumlakó
- Értékelés: 337
Pioneer S-F21
Aztaaaa... Ilyet sem láttam még.
Ez nem is hangszóró basszus, hanem egy dugattyú :-)
Nem semmi kis szerkezet! Ezek a japánok tudnak, na.
Pioneer S-F21
Eladó Pioneer S-F21 típusú hangsugárzó pár nagyon szép, karcmentes, szinte új állapotban. A magas sugárzó dóm, a mély-közép sugárzó egyedi megoldású, perem nélküli. Kíváncsiságból Equalizeren erős mély hang kiemeléssel kipróbáltam, brutálisan képes szólni. Meghallgatható, a 3. kerületben. Irányára: 20.000Ft.