Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Preludium B31
Preludium B31
Nekem B32 volt, a szolnoki skála áruházból vásároltam 22000ft/db volt az ára 90-es évek elején!
Ez már reális árban van:
http://www.jofogas.hu/somogy/Preludium_ ... tm?first=1
Párban volt annyi...
- aradi-gyula
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Preludium B31
Szia! Köszönöm, közben sikerült szereznem egy pár B32 hangsugárzópárt.
- SONY SSX-7
- Nincs visszaút

- Értékelés: 5
Preludium B31
Szia ! Ha még keresed akkor a jófogáson van egy pár mai hirdetés!! Üdv! Tibor.
Preludium B31
1994. végén nem egészen 23 ezerért vásároltam egy pár Preludiumot a Bajcsy Zsilinszky úti hangszóróboltban. 14 év múlva ugyanannyiért adtam el. Nálam a peremek is ugyanolyan tökéletesek voltak mint új korában. Viszonylag olcsó, de zene hallgatásra alkalmas hangsugárzók voltak.
Sonus Faber Cremona -- Cary Audio 306 Professional -- Pathos Logos -- Marantz 10B tuner <<<<< >>>>> Marantz SA-15S2 -- Sennheiser HD700
Preludium B31
A Magnat Sonobull 20 a gyár legolcsóbb hangsugárzója volt. Nagyon egyszerű hangváltó és névtelen hangszórók jellemzik. Már ideje továbblépnem. Preludium B31 van az egyik kollégámnak, hallottam a hangját és nekem bejön. Ő egy házi gyártmányú csöves hibrid erősítővel hajtja. Állítólag a B32 még jobb, olyanom lesz, ha minden jól megy.
A B31 a jobbik, mert abban vannak a HB1 sugárzói. A HB1 volt az alapja a B31-nek. Mellesleg én is imádtam a B31 hangját.
Preludium B31
A Magnat Sonobull 20 a gyár legolcsóbb hangsugárzója volt. Nagyon egyszerű hangváltó és névtelen hangszórók jellemzik. Már ideje továbblépnem. Preludium B31 van az egyik kollégámnak, hallottam a hangját és nekem bejön. Ő egy házi gyártmányú csöves hibrid erősítővel hajtja. Állítólag a B32 még jobb, olyanom lesz, ha minden jól megy.
Én a helyedben meghallgatnám a Heybrook HB1-et is amit itt árulnak az AVX-en. Ugyanaz a hangszórókészlet és szerintem jobb mint a Preludium.
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......
- aradi-gyula

Preludium B31
Biztos van persze még rosszabb is de kérdés , hogy valóban ott van-e a probléma.
Ha minden jól megy, a héten sikerül szereznem egy B32-es párt. Egy Magnat Sonobull 20 hangfalpárt fog leváltani, amivel elégedetlen vagyok, mert nem tetszik a közép-magas tartomány.
Biztos van persze még rosszabb is de kérdés , hogy valóban ott van-e a probléma.
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1300
Preludium B31
Ha minden jól megy, a héten sikerül szereznem egy B32-es párt. Egy Magnat Sonobull 20 hangfalpárt fog leváltani, amivel elégedetlen vagyok, mert nem tetszik a közép-magas tartomány.
- aradi-gyula

Preludium B31
Nekem B32 volt, a szolnoki skála áruházból vásároltam 22000ft/db volt az ára 90-es évek elején!
Ez már reális árban van:
Lehet, de a magassugárzóinak szörnyű hangja van.
- SoundMania
- Törzsgárda

Preludium B31
Ez már reális árban van:
Lehet, de a magassugárzóinak szörnyű hangja van.
- koosimre70
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 85
Preludium B31
Ez már reális árban van:
Bladelius thor mk2
Cambridge audio azur 851n
Falcon Acoustics ram studio 30
Power-R reference
Power-R Xlr
Furutech FP-314AG
SVS PB 2000
Cambridge audio azur 851n
Falcon Acoustics ram studio 30
Power-R reference
Power-R Xlr
Furutech FP-314AG
SVS PB 2000
Köszönöm, de ennyi pénzért már egy kategóriával komolyabb hangsugárzót lehet kapni.
Már a meghirdetett árért is!
- SoundMania
- Törzsgárda

Preludium B31
Köszönöm, de ennyi pénzért már egy kategóriával komolyabb hangsugárzót lehet kapni.
Már a meghirdetett árért is!
Preludium B31
Nem én vagyok az eladó, sőt nem is ismerem. A jutányos árat ironikusan értettem.
Ellenben, ha az eladó meg akar válni ezektől a hangsugárzóktól, akkor belemegy az alkuba is, ahhoz kivántam igazából sok sikert.
Ellenben, ha az eladó meg akar válni ezektől a hangsugárzóktól, akkor belemegy az alkuba is, ahhoz kivántam igazából sok sikert.
Üdv!
Javaslom ezt, viszonylag jutányos áron van:
http://www.jofogas.hu/budapest/Videoton ... tm?first=1
Sok sikert a vásárláshoz, nagyon jó hangfalak ezek, biztosan meg leszel velük elégedve!
Üdv.:
Tomi
Jutányos áron?? 49990ft,ez még párnak is sok nem,hogy darabárnak!
Azért majd 100000 ft egy Preludiumért már nagy pofátlanságra vall!
Gondolom te vagy az eladó,
Preludium B31
Üdv!
Sok sikert a vásárláshoz, nagyon jó hangfalak ezek, biztosan meg leszel velük elégedve!
Üdv.:
Tomi
Jutányos áron?? 49990ft,ez még párnak is sok nem,hogy darabárnak!
Azért majd 100000 ft egy Preludiumért már nagy pofátlanságra vall!
Gondolom te vagy az eladó,
- aradi-gyula

Preludium B31
Preludium B31
Üdv!
Üdv.:
Tomi
- aradi-gyula

Preludium B31
Sziasztok!
Keresek Preludium B31 (esetleg B32) hangsugárzókat jó állapotban, reális áron.
Ha esetleg peremhibás, de más szempontból jó állapotú, az is érdekelhet.
Üdvözlettel:
Aradi Gyula