Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Ha jól tudom, a tiéd netes vásárlás volt, amit 14 napon belül visszavihetsz mindenféle indok nélkül. Ha pl. a MM-ben vennénk egyet, azt nem cserélnék ki még 3 napon belül sem, mert a termék nem hibás. 

A lényeg, hogy nagyon sok tesztet el kell olvasni, utánajárni esetleg a felhasználóknál is megnézni, ha megengedik. A boltban olyanok a fényviszonyok, hogy sajnos nem lehet tesztelni a felhősödést.

55"-ban 1000 dodo alatt ez az egyik legjobb: http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x700d

Akkor utánajárni,nézelődni,és hogy még tutibbra menjünk,a neten megrendelni,ez a recept.
Szerintetek milyen külső merevlemezt vegyek a sok közül időnkénti (F-1,stb)felvételekhez hozzá?A netes kínálatában is vannak fizetős lehetőségek filmekhez pl,ezek jól működnek?Ehhez nagyon láma vagyok,nem foglalkoztam még a témával.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1533

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Ha jól tudom, a tiéd netes vásárlás volt, amit 14 napon belül visszavihetsz mindenféle indok nélkül. Ha pl. a MM-ben vennénk egyet, azt nem cserélnék ki még 3 napon belül sem, mert a termék nem hibás. 

A lényeg, hogy nagyon sok tesztet el kell olvasni, utánajárni esetleg a felhasználóknál is megnézni, ha megengedik. A boltban olyanok a fényviszonyok, hogy sajnos nem lehet tesztelni a felhősödést.

55"-ban 1000 dodo alatt ez az egyik legjobb: http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x700d

Így van, nem szabad elkapkodni. A Sony X szériája igen jól sikerült, ezt utólag olvasva tudtam meg. Szerencsére a szemem jól döntött.

Nekem ez van: http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x850c

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 832

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Ez érdekes téma,mert nekem pl sokkal kevésbé volt gázos a kép mint lent látható,és simán kicserélték.
Garin belül lehet minden ilyen problémával küszködő tévét vissza lehetne vinni,és újat,vagy mást kérni,mert ez láthatóan egy olyan probléma,amire nem nagyon van elfogadható magyarázat.

Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Ez érdekes téma,mert nekem pl sokkal kevésbé volt gázos a kép mint lent látható,és simán kicserélték.
Garin belül lehet minden ilyen problémával küszködő tévét vissza lehetne vinni,és újat,vagy mást kérni,mert ez láthatóan egy olyan probléma,amire nem nagyon van elfogadható magyarázat.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Nem tudom pontosan. Ezen az oldalon nézegetem őket, vannak tesztek is egyébként. 
Ezt az 55"-ost pl. Direkt Led-nek írja. http://www.displayspecifications.com/en/model/a17f43b

Illetve itt talán több a teszt: http://www.rtings.com/

Ebben a méretben már ritka. Lg és Sony kínálatban nincs. De látom ez sem mentes a problémától. Lutri ez az egész. Ha mákod van kifogsz egy hibátlant, ha nem, akkor lehet cserélgetni...

Red75
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Direkt ledből tudtommal csak kisebbek vannak. 50" fölött már edge ledesek. Nekem is az, de nem vészes a felhősödés.
Nem tudom pontosan. Ezen az oldalon nézegetem őket, vannak tesztek is egyébként. 
Ezt az 55"-ost pl. Direkt Led-nek írja. http://www.displayspecifications.com/en/model/a17f43b

Illetve itt talán több a teszt: http://www.rtings.com/
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Philips TV-t szeretnék, mert jelenleg is van belőle itthon 3db és nagyon kedveljük őket. Ebből is a Direct LED, mert alig felhősödik. (Elméletileg.)
De még odébb van a vásárlás, ezért sok minden változhat.

Direkt ledből tudtommal csak kisebbek vannak. 50" fölött már edge ledesek. Nekem is az, de nem vészes a felhősödés.

Red75
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Még annyit hogy ha valaki uhd-t vásárol,akkor a kép felhősödésére figyeljen leginkább,mert a többi jellemző általában rendben van.
Ezt jó messziről nézve lehet leginkább ellenőrizni.Mondjuk ez igaz az fhd-ra is,de szerintem jobb most már az uhd minden szempontból,csak ezt a hülye felhősödést jó lenne már kiküszöbölniük minden tipusnál.

Philips TV-t szeretnék, mert jelenleg is van belőle itthon 3db és nagyon kedveljük őket. Ebből is a Direct LED, mert alig felhősödik. (Elméletileg.)
De még odébb van a vásárlás, ezért sok minden változhat.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Még annyit hogy ha valaki uhd-t vásárol,akkor a kép felhősödésére figyeljen leginkább,mert a többi jellemző általában rendben van.
Ezt jó messziről nézve lehet leginkább ellenőrizni.Mondjuk ez igaz az fhd-ra is,de szerintem jobb most már az uhd minden szempontból,csak ezt a hülye felhősödést jó lenne már kiküszöbölniük minden tipusnál

Minél olcsóbb a kategória annál inkább jellemző a felhősödés, de sajnos mindegyiknél jelen van valamennyire. Én ebből a sorozatból az 55UH664-et (kisebből az 50UH635) néztem ki anno magamnak, de amikor mellette megláttam egy olcsóbb Sony képét letettem róla. A kép mélysége sokkal jobb volt a Sonyn és ez csak egy különbség volt...

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Ezt jó messziről nézve lehet leginkább ellenőrizni.Mondjuk ez igaz az fhd-ra is,de szerintem jobb most már az uhd minden szempontból,csak ezt a hülye felhősödést jó lenne már kiküszöbölniük minden tipusnál.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Lg 49lh630v volt az első,és lg49uh661v lett végül is.
Ég és föld a kettő,ráadásul sokkal szebb,gyorsabb,és több funkcióval is ellátott az uhd tévé.

Red75
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Sokkal jobb a sima kábeltévén is.
Köszi! Ez jó hír. 

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

A konklúzióm az,hogy ezeknél szinte filléres árkülönbségeknél is nagy minőségi különbségek lehetnek,szóval meg kell nézni,és nem olyan hülye módon vásárolni mint én.

Ugye?

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Grat! :punk:
Végül is melyik LG lett? Mennyivel jobb a 4K képe felskálázott 1080p és normál TV adással? Néhány hónap múlva tervezek én is új TV-t venni, nagyobb méretben és eléggé az UHD felé kacsingatok.

Sokkal jobb a sima kábeltévén is.Teljesen sima a kép,szépek a szinek,szóval rendben van ahhoz képest hogy ez csak egy 200 ezres tv. Nincs semmi remegés,szőrözés a képen,nem úgy mint az előző fhd-én,ami kb 40-el volt olcsóbb.
A konklúzióm az,hogy ezeknél szinte filléres árkülönbségeknél is nagy minőségi különbségek lehetnek,szóval meg kell nézni,és nem olyan hülye módon vásárolni mint én.

Red75
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Na ezt is letudtam,lg uhd lett végül is.A kép sokkal jobb ezen mint az előző full hd-n volt.Némi felhősödés ezen is van,de legalább a többi rendben van.
Nem gondoltam volna hogy ennyire jó tud lenni az uhd,bevallom kisebb különbségre számítottam.
Szóval uhd-ra fel,jók ezek.

Grat! :punk:
Végül is melyik LG lett? Mennyivel jobb a 4K képe felskálázott 1080p és normál TV adással? Néhány hónap múlva tervezek én is új TV-t venni, nagyobb méretben és eléggé az UHD felé kacsingatok.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Ha onnan, akkor próbáld meg ezt: https://www.220volt.hu/Samsung+UE49KU6400 vagy https://www.220volt.hu/Sony+KDL49WD755BAEP
Na ezt is letudtam,lg uhd lett végül is.A kép sokkal jobb ezen mint az előző full hd-n volt.Némi felhősödés ezen is van,de legalább a többi rendben van.
Nem gondoltam volna hogy ennyire jó tud lenni az uhd,bevallom kisebb különbségre számítottam.
Szóval uhd-ra fel,jók ezek.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Most már csak azt kellene eldöntenem hogy mire cseréljek.A 220-nál rendeltem,van náluk rengeteg raktáron,most azokat bogarászom.

Ha onnan, akkor próbáld meg ezt: https://www.220volt.hu/Samsung+UE49KU6400 vagy https://www.220volt.hu/Sony+KDL49WD755BAEP

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Most már csak azt kellene eldöntenem hogy mire cseréljek.A 220-nál rendeltem,van náluk rengeteg raktáron,most azokat bogarászom.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Igen.
Remélem igazad lesz,mert most olvasom a garipapírt,és azon az van hogy ugyan olyanra kötelesek csak cserélni.
Na mindegy,viszem a párom is,ketten csak elég hangosak leszünk.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Hát igen,így jár az aki kényelmes.
Három napon belül leszek,hibás is a cucc meg nem is tettszik.Netes vásárlás volt.Kicserélik probléma nélkül másik tipusra szerintetek?
Nekem ez a tipus tutira nem kell,remélem nem lesz gond.

Igen.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Én szóóótam!
Hát igen,így jár az aki kényelmes.
Három napon belül leszek,hibás is a cucc meg nem is tettszik.Netes vásárlás volt.Kicserélik probléma nélkül másik tipusra szerintetek?
Nekem ez a tipus tutira nem kell,remélem nem lesz gond.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Na ez már megy is vissza.Hát ez a képminőség nem jön be,főleg ekkora méretben.Hibás is a panel,szóval felejtős ez a széria.
Holnap hozok egy uhd-t,az remélem jobb lesz.

Én szóóótam!

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Na ez már megy is vissza.Hát ez a képminőség nem jön be,főleg ekkora méretben.Hibás is a panel,szóval felejtős ez a széria.
Holnap hozok egy uhd-t,az remélem jobb lesz.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Viszont van egy jó Sony ( ), ami megfelelne neked: https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv- ... mek-leiras

Már ha méretben elfér. Nagyon jó képe van, középkonzolos és fel van szerelve minden jóval.

Na a könnyebb utat választottam,és már tegnap be is üzemeltem egy fhd-és lg-t.Kellene még egy mobil alkalmazás hozzá,mert a saját távval borzalom a netes utazás.A kép elmegy,és a feketéje is szuper,mondjuk ehhez ki kell kapcsolni.
Viszont nem találom rajta a bőszen hirdetett varázslatos képvarázsló beállító funkciót,biztos elvitte a cica,vagy a mikulás.
Tényleg sehol nincs,nem is értem,pedig az összes létező menűt átbogarásztam már.Lehet visszaviszem,mondván hogy kimaradt belőle a varázsló.
Lg49lh630v,ez lett.Van ilyen valakinek itt?

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Viszont van egy jó Sony ( ), ami megfelelne neked: https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv- ... mek-leiras

Már ha méretben elfér. Nagyon jó képe van, középkonzolos és fel van szerelve minden jóval.        

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”