Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Új RHA S500 minőségi fülhallgató eladó

Lezárt
Gevox
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Gevox »

Elkelt másik oldalon. Zárom.

Gevox

Még mindig eladó,és vihető!

Gevox

Leárazva! Fix 6000Ftért elvihető!

Ennyire nem kell tartani tőle,finom kis hangú füles,ennyiért pedig tényleg ajandék! (bolti ára ~14e környékén)
Anno pár hétig - míg el nem sikerült hagynom a vonaton - volt ilyenem már,tetszett is akkor a hangja,épp ezért is gondolta most a család,hogy meglepnek eggyel.
Közben vettem egy momentumot helyette,ami hangszóróhibás lett,ezt kaptam most vissza gariztatásból,így maradtam inkább annál.
Az meg hogy eltegyem ezt tartaléknak felesleges,inkább használja valaki más helyettem.

Gevox

Új RHA S500 minőségi fülhallgató,dobozában,garanciával eladó!

A fülhallgatót névnapomra kaptam ajándékba,de közben visszakaptam a saját fülhallgatómat gariztatásból,így ezt inkább eladnám valakinek,akinél jó szolgálatot tehet majd a jövőben.Használni nem használtam,teljesen új!

Számlával,garanciával,és a dobozában adom,az összes tartozékával.Köszönöm,de semmilyen csere most nem érdekelne érte,csak kp.

Ára: 7000 Ft Helyileg Budapesten 14-15.kerületben vehető át.

Érdeklődni légyszi privátban tegyétek. Postázni csak előreutalás után teszem,megértéseteket köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Fej-, és fülhallgatók (kínál-keres)”