Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Az elmúlt időszak filmjei voltak:

Sérülés:
 http://www.filmkatalogus.hu/Serules--f39689

Őszintén szólva kicsit nehezen akartam belekezdeni,de elég jó volt.
10/8 pontos a film.Spoiler-t nem írnék,akit érdekel meg fogja nézni és meg is kell.

Batman vs. Superman

Igazából elment egynek de már nem kérnék több ilyet.Számomra kimerült a sztori minden téren, mindkét hősből elég volt.
Aki nem követte nyomon a két szupercsávó eddigi filmjeit, eléggé el tud akadni benne.Katyvasz,Inkább a fanatikusoknak szól.
10/5 pont de csak tényleg jóindulattal.
Kb erre a sorsra jut majd Amerika kapitány és a vasember is..

Fogságban:
 http://www.port.hu/fogsagban_prisoners/ ... _id=140130

Már másodjára nézős volt,valahogy kedvet kaptam hozzá. Hangulata átjött második nézésre is, kedvelem a feszes thriller-eket,jöhetne ilyen több is.
10/8.5

Az Éjszakai szolgálat.
 http://www.mafab.hu/movies/the-night-ma ... 73264.html

6 rész,kedvet adó ajánlás itt a fórumon,gondoltam egy két estés filmnézéshez elég is lesz.
Így is lett,4/2-részre osztva valóban kétszerre néztük meg az Éjszakai szolgálat című sorozatát
Jó film volt, a sztori és a hangulat nekem abszolút James Bond szerű.10/7.5

dualcs5000
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 378

Hozzászólás Szerző: dualcs5000 »

remélem inkább az elcseszett idő(d) miatt, nem azért, mert valamiért fizettél...

amúgy, nem igazán lehet(ne) pellengérre állítani senkit, mert nem fizeti ki az árát egy filmnek.

mi van, ha a termék gagyi? vissza adnák az árát? kötve hiszem.

ok.

akkor itt egy szerintem nézhető Helen Mirren (letölthető) film:

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

Ma délután a bezártság miatt mi is megnéztünk 2 filmet...

1. Batman Superman ellen.
Tudom én hogy kellenek új filmek... de ezek minek?
Itt ott látványos de értelmetlen volt (lehet csak számomra) a történet, cselekmények!
Az alakításokra ne menjünk rá!
De nem akarom senki kedvét elvenni!
Egyszer meg lehet nézni!

2. Támadás a Fehér Ház ellen 2.
Má megin az amcsik a f@sza gyerekek...
Ez kicsit jobb volt mint a dedikált szuperhősös, de az első rész szintjét nem éri el!
Lehet savazni, de az első rész nekem tetszett, de a másodikban azt éreztem mindha kihagytak volna jeleneteket...
Ez tán jobban sikerült, de lemezen ez sem lesz meg!

Ha a párommal mentem volna el moziba és kifizettem volna a jegyeket, a kólát, popkornt... akkor azért mérges lettem volna!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Nem osztom a lelkesedésed, nekem középszerű volt. Az első a kedvencem, azt nem tudták meglépni egyik folytatással sem. Kissé megfáradt már nekem.
A héten minden nap sikerült időt szakítanom egy-egy filmnek. Kényszerűség is volt, mert tele a vinyó így szanálni kellett. Sajnos a többségük címére sem emlékszem, olyan gyengék voltak...talán a Krampusz volt még, ami valamennyire tetszett. Szóval nekem most ez nagyon kilógott a sorból, felfelé.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

10/10-t érdemel a Kung Fu Panda 3!
Nagyon jól sikerült az új rész, nálam nagyon eltalálták a humor szintet is, nem tűnt erőltetettnek. Kivártam a legjobb minőséget, megérte! Én a magyar szinkront is tökéletesnek mondanám, lehetet volna HD is, de ne legyünk elégedetlenek, ez is nagyon szép munka!

Remélem már mindenki látta

Nem osztom a lelkesedésed, nekem középszerű volt. Az első a kedvencem, azt nem tudták meglépni egyik folytatással sem. Kissé megfáradt már nekem.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

10/10-t érdemel a Kung Fu Panda 3!
Nagyon jól sikerült az új rész, nálam nagyon eltalálták a humor szintet is, nem tűnt erőltetettnek. Kivártam a legjobb minőséget, megérte! Én a magyar szinkront is tökéletesnek mondanám, lehetet volna HD is, de ne legyünk elégedetlenek, ez is nagyon szép munka!

Remélem már mindenki látta

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Moziban
Démonok között 2
Hosszabb gyengébb mint az első rész de így is remek szórakozás rettegésre vágyóknak !

Az első részét aligha lehet felülmúlni.

elisha
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1061

Hozzászólás Szerző: elisha »

Moziban
Démonok között 2
Hosszabb gyengébb mint az első rész de így is remek szórakozás rettegésre vágyóknak !

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3004

Hozzászólás Szerző: earforce »

Jó volt, de a vége kicsit nevetséges...kár érte.
A hangok benne 10/10.
Nem tudom hogy keverték ki, de voltak részek, mikor fentről jöttek a mélyek :-)
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Cloverfield Lane 10
Jó.
7/10

Köszönöm az ajánlást! Nagyon tetszett.
Ha előtte nem olvasom el a tárgyát, még inkább hatott volna, de így is simán 10/7.
John Goodman színészjátéka perfekt. Sokszor megmosolyogtatott. Jó lenne, ha visszakerülne a fősodrásba.

Technikai oldalról nézve is van pozitívum. Kevés effektet tartalmaz a film, de azt nagyon jól kikeverték.
Ez talán az új (atmos) szoftvernek köszönhető??? Mert, ha így van, lesz fülig érő száj a jövőben. (független a mennyezetiek meglététől)

alfaati

Hozzászólás Szerző: alfaati »

A hollywoodi filmek nagyrésze lapos ezért jó-pár éve máshol keresem a vizuális kielégulést. Pár inidai és európai filmet már ajánlottam itt, de a CGI/VFX alkotások pár éve teljesen rabul ejtenek. Egyet már régebben ajánlottam, de ez az új felfedezettem.

ANOMALY

Rovid film, de sikerult bele tenni rengeteg érzelmet, drámát, torténést, stb. Hogy a sci-fi skatulyába befér-e azt mindenki dontse el maga.
Nekem nagyon tetszett. Zene is nagyon ott van.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Újranéztem az 1993-as Összeomlást. Még mindig jó.

//indavideo.hu/video/OSSZEOMLAS_1993

Nagyon nagy film,már többször láttam és még biztosan megnézem a jövőben!!

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Újranéztem az 1993-as Összeomlást. Még mindig jó.

//indavideo.hu/video/OSSZEOMLAS_1993

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

The Walk (2015) - történetileg semmi extra, de a kivitelezés megér egy misét. Projektorra is alkalmas.

Az Outcastnál meg imádkozik az ember, hogy az adott jelenet ne a "várt" klisére fusson ki, errefel persze, hogy arra fut. Sokadik lehúzott rókabőr - a Walking Dead is tudott durranni - talán beindul.

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.

A kolónia
Vagy mert jókor kaptam el, vagy nem tudod... de ez nagyot ütött!!
Michael Nyqvist eddigi legjobb szerepalakítása és ezzel bekerült az örök kedvencek közé.
(szomorú, hogy igaz történet) 

10/7

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.

Két estés, remek szórakozást ígér az Éjszakai szolgálat című hat részes minisorozat.

Köszönöm az ajánlást! Tetszett. Az első két rész kicsit lassúnak tűnhet, de csak azért mert még épülnek szereplők. Utána egész jól beindul.
10/7

Pletykálják, hogy "Loki" lesz a következő James Bond. Ezután a szerep után már el is tudom képzelni. 

Dorian
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Néhol idegesítő a bugyutasága miatt. A látványon kívül nagyon primitív film, hiteltelen karakterekkel..

Mondjuk az első részt is pont hasonlóan írnám le, nem tudom mi másra lehetett számítani
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Függetlenség napja feltámadás : szórakoztató látványos nézhető de az első rész nyomába se ér !
Néhol idegesítő a bugyutasága miatt. A látványon kívül nagyon primitív film, hiteltelen karakterekkel..

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

elisha
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1061

Hozzászólás Szerző: elisha »

Pár mostani filmet megnéztem a napokban !

Deadpool : szórakoztató egynek elmegy kicsit a humort vissza vehették volna !

Nagyfater elszabadul : De Niro mélypontja botrányos nem ajánlom !

Egyiptom istenei : semmitmondó gagyi látvány parádé nem ajánlom !

Függetlenség napja feltámadás : szórakoztató látványos nézhető de az első rész nyomába se ér !

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Meleg van. Ma már nem csinálok semmit. Bocs.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7664

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Szomorú nap ez a mai. Meghalt Peter Falk. Aki csak Columbóként látta, az nézze meg a Férjeket. Én mindig libabőrös leszek tőle. R. I. P.
Peter Michael Falk (New York, 1927. szeptember 16. – Beverly Hills, Kalifornia, 2011. június 23.)
R. I. P.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Vendég

Szomorú nap ez a mai. Meghalt Peter Falk. Aki csak Columbóként látta, az nézze meg a Férjeket. Én mindig libabőrös leszek tőle. R. I. P.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7664

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Outcast-ből kint van már pár rész. Látta valaki?? 

https://www.youtube.com/watch?v=AUASkKkVszI

Én megnéztem mind a hármat és nem igazán éreztem rá az "ízére"... Különösebben nem tetszik a futottak még kategória nálam. Bemutatkozó sorozatok közül a Preacher jobban tetszik.

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Vendég

A horror rövid története...

A Filmvilág blogján találtam.

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.

Outcast-ből kint van már pár rész. Látta valaki?? 

https://www.youtube.com/watch?v=AUASkKkVszI

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”