Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon AVR-1306 házimozi erősitő
Eladva.
Szia Béla!
Köszönöm szépen, hogy elküldted a használati útmutatót. Valójában nekem is ilyen erősítőm van, hasonlóan idegen nyelvű leírással. Kicsit szerettem volna belemélyedni a beállítási lehetőségeibe, amihez egy magyar nyelvű útmutató jól jött volna....
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
Üdvözlettel: Gábor
Szia,
sajnos nem volt hozzá magyar használatim, csak ez van hozzá gyárilag:
http://pdfstream.manualsonline.com/7/7e ... 1a119e.pdf
Érdekel amúgy, vagy csak a használati kellene?
Köszi: Béla
Szia!
Érdeklődni szeretnék, hogy van hozzá magyar nyelvű használati útmutató?
Üdv, Gábor
Eladóvá vált szeretett Denon AVR-1306 házimozi erősítőm.
Első tulaja vagyok, dobozzal, számlával, gararncialevéllel árulom.A dobozában minden gyári tartozék benn van, antenna, leírás, távirányító.
Hibátlan működés, szép állapotban van, nagyon vigyáztam rá.
Széthajtva, hozzá piszkálva nem volt, de akinek ilyen erősítője van az értékeli is.
Típusváltás miatt válok meg tőle.
kép szerint
személyesen Alsóörs (sehova nem viszem)
vagy postacsomagban 1790ft előre utalás esetén
Ár: 32.500,-
érd: sack992 kukac gmail pont com
specifikációk:Denon AVR 1306
* 5.1-es DVD-Audio és SACD kompatibilis házimozi rádiós erősítő* 5x110 Watt teljesítmény (6 Ohm, 1 kHz, THD 0,7%)* 5x75 Watt teljesítmény (8 Ohm, 20 Hz - 20 kHz, THD 0,05%)* Beépített dekóderek: Dolby Digital / DTS / Pro-Logic II / DTS96/24 / DTS-Es Neo:6* 5 csatornás sztereó üzemmód* 32 bites DSP csip* D/A konverter: 24 bit / 192 kHz* A/D konverter: 24 bit / 96 kHz* Digitális bemenet (optikai / koaxiális): 2 / 2* Analóg audió bemenet: 7 db* Analóg audió kimenet: 2 db* 6 csatornás bemenet* Digitális RDS AM / FM tuner* 56 memóriahely a rádióállomások tárolására* Univerzális távirányító