Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Luxor Gold PWR Light tápkábel

Rca, XLR, HDMI, koaxiális és optikai digitális, táp, hangsugárzó, szerelő és antenna drótok.
Lezárt
Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1257

Hozzászólás Szerző: Tul »

14.000Ft, Budapesten házhoz menve érte.
Mivel ma vagyok utolsó nap a fővárosban és legközelebb csak jövő hét után érkezem, 2000Ft foglalót előre utalva. Ha látok némi hajlandóságot, akkor tegnap át tudtam volna venni rögtön, így sajnos muszáj ezt a verziót ajánlanom.
Esetleg 15eFt postával.

Thunder
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 367

Hozzászólás Szerző: Thunder »

Kedves Fórumtársak!
Lehet nem a legkedvezőbb az ár, viszont ha kevesebbért teszi fel az ember a kedves érdeklődő rögvest azt tekinti irányárnak és abból próbál még x Ft-ot alkudni, illetve neki még itt-ott lenne jó a városban, vagy el tudnám e küldeni postán. Mennek a további próbálkozások. Ez a gyártónál sem így működik, a karácsonyi akció pedig már rég elmúlt. Ellenben mindenkinél ott a lehetőség egyrészt, hogy Lacitól megvegye a kábelt újonnan, másrészt, hogy erre tegyen egy ajánlatot privátban ami elfogadásra kerül vagy sem. Ez a "még nagyon távol vagyunk egymástól" nehezen számszerűsíthető.

Teljesen igaza van.
Ha valaki szeretné megvenni ezt a kábelt, tegyen ajánlatot. Ennyi
Auralic Aries LE streamer - Musical Fidelity A1008 CD Pro - Musical Fidelity A1008 - IQ 4180 AT
Zidoo z9s lejátszó - Primare SPA25 erősítő - IQ 4180 AT, B&W HTM61, IQ 2240 AT hangfalszett

gerry2
Isten Hozott! :)
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: gerry2 »

Kedves Fórumtársak!
Lehet nem a legkedvezőbb az ár, viszont ha kevesebbért teszi fel az ember a kedves érdeklődő rögvest azt tekinti irányárnak és abból próbál még x Ft-ot alkudni, illetve neki még itt-ott lenne jó a városban, vagy el tudnám e küldeni postán. Mennek a további próbálkozások. Ez a gyártónál sem így működik, a karácsonyi akció pedig már rég elmúlt. Ellenben mindenkinél ott a lehetőség egyrészt, hogy Lacitól megvegye a kábelt újonnan, másrészt, hogy erre tegyen egy ajánlatot privátban ami elfogadásra kerül vagy sem. Ez a "még nagyon távol vagyunk egymástól" nehezen számszerűsíthető.

sokekola
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 149

Hozzászólás Szerző: sokekola »

És abból elengedi a felét
Ne fokozzuk a hülyeséget! Tényleg túl van árazva, de lehet fog egy madarat, minden esetre nekem nem tollas a hátam...

MrBig
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 16

Hozzászólás Szerző: MrBig »

Igazából nem tartom semminek, annyiért árulja amennyiért jónak látja.
Nem szól másról a fórum csak hogy mások megmondják hogy az eladó mennyiért adja el azt a dolgot ami az övé.
Ahogy szokták mondani a tapasztaltabb fórumtársak "majd a piac eldönti" mennyit is ér.
Ha megsértettelek elnézésedet kérem nem volt szándékomban!

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Dehogy sértettél!
Komolyan gondolom, hogy érdekelhet, ezért irkálok. Nem azért, hogy megmondjam a tutit és rontsam az üzletét. De mivel ez erősen szokatlan árképzés, ezt nyilvánosan teszem, mert érdekelne mások véleménye is.

Ha kicsit figyelmesebben visszaolvastok a topicok között, látható, hogy szinte minden Luxor Gold kábelt én vettem meg az elmúlt hetekben - sőt, még egy régi sima Luxort is - és Fapacitól is rendeltem egy elég durva mennyiséget (mármint árban durvát, különféle kábelekből; hansugárzó kábelek, szub, tápok, elosztók..). Bejött a dolog, úgyhogy építkezem belőle Ha valakinek megér 20eFt-ot, bátran vegye meg, a hangja és a minősége szerintem nagyon rendben van, nem lesz csalódás. Csak én máshogy értelmezem a használt árakat.

Nem szól másról a fórum csak hogy mások megmondják hogy az eladó mennyiért adja el azt a dolgot ami az övé.
Ahogy szokták mondani a tapasztaltabb fórumtársak "majd a piac eldönti" mennyit is ér.

akkos
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 18

Hozzászólás Szerző: akkos »

Nem üzletrontásnak szánom, de igaza van annak, aki sokallja. Ennek a reális ára 15eFt környékén van.
És abból elengedi a felét

KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 197

Hozzászólás Szerző: KopaszKutya »

Nem üzletrontásnak szánom, de igaza van annak, aki sokallja. Ennek a reális ára 15eFt környékén van.
Marantz CD74 - Fidelity Achat - Fidelity Pyrit - Vandersteen 2CE Signature

Philips CD 820 - TMP Ant - Dénes Péter 6C33C-SE - Braun L710

PC - Singxer F1 - Audio-GD NOS 11 - Hifiman HE1000 V2

Komplett Schmidt Ferenc kábelezés

akkos
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Mert nem 200-1 millió forintért árulja a kábeleit.
30-40 ezer forintból mit engedjen?
Ha ingyen adná akkor a postaköltséget sokalnád?

Ezt azért erősnek érzem
Egy új áron 22eFt-os kábelt használtan 20-ért sokallni nem vélem akkor pofátlanságnak, mint ahogy ezt a hozzászólásod alapján megélted. De lelked rajta, örülök, hogy te valószínűleg minden használt cuccod a legnagyobbak nyugalmával veszed meg 90-91%-os áron, s ezt helyesnek is tartod. Remélem leszel a vevőm a jövőben

Tul, ami jó azt egyrészt meg kell fizetni, másrészt nem mindenki létszükségletből hirdet ezt azt. Pillanatnyilag nem használom a kábelt, ezért tettem fel. Az szintén a Te döntésed honnan vásárolsz, nem kötelező ezt megvenned...

Ebben egyetértek, ami jó, az jó. Sok sikert az eladáshoz. Ha mégis bővebben engednél, keress bátran
(Nekem sem létszükséglet megspórolni a 2000Ft-ot. Itt szerintem kevesen vannak úgy, hogy ebből kaparják össze a hó végi megélhetést - nem erről szól a dolog. Sőt, inkább támogatom vele a készítőt. Egy nagyobb árréssel már más a helyzet - ha kenyérre kell, ha nem.)

gerry2

Én is keresek Fapaci kábeleket, de az árakon mostanában elég rendesen megütközöm. Nincs még egy olyan kábelgyártó, aminek a használt ára ennyire közel lenne az eredetihez. Talán még a gyári, nagy nevek közül sem (egy-két beszerezhetetlen kuriózumtól eltekintve).
Ez, figyelembe véve a hosszát, az eredeti karácsonyi ára. És a mostani új árától is csak kb. 2000Ft-tal olcsóbb. Én már akkor inkább Fapacinak adom, mert ha mindent tőle veszek, törzsvásárlóként érnek olyan meglepetések, hogy jobban jövök ki, mint így..
Én egy picit puhítanék az árazáson. Ha sokat puhítasz, jelentkezni fogok, de attól még távol vagyunk

Tul, ami jó azt egyrészt meg kell fizetni, másrészt nem mindenki létszükségletből hirdet ezt azt. Pillanatnyilag nem használom a kábelt, ezért tettem fel. Az szintén a Te döntésed honnan vásárolsz, nem kötelező ezt megvenned...

akkos
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mert nem 200-1 millió forintért árulja a kábeleit.
30-40 ezer forintból mit engedjen?
Ha ingyen adná akkor a postaköltséget sokalnád? 

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Én is keresek Fapaci kábeleket, de az árakon mostanában elég rendesen megütközöm. Nincs még egy olyan kábelgyártó, aminek a használt ára ennyire közel lenne az eredetihez. Talán még a gyári, nagy nevek közül sem (egy-két beszerezhetetlen kuriózumtól eltekintve).
Ez, figyelembe véve a hosszát, az eredeti karácsonyi ára. És a mostani új árától is csak kb. 2000Ft-tal olcsóbb. Én már akkor inkább Fapacinak adom, mert ha mindent tőle veszek, törzsvásárlóként érnek olyan meglepetések, hogy jobban jövök ki, mint így..
Én egy picit puhítanék az árazáson. Ha sokat puhítasz, jelentkezni fogok, de attól még távol vagyunk

Swordfish76
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 374

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

Szia!

Egy próbát megér, hátha aktuális még:

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... l=%2Bluxor

Sikeres üzletkötést! 

gerry2

Eladó továbblépés miatt egy Fapaci által készített remek hangú tápkábel.
(Exkluzív gyártású 5N (99,999%) tisztaságú tömör ezüst/arany ötvözetű vezetők, légréteg és teflon szigetelés, természetes pamut burkolat, aranyozott USB, Gaofei RCA és Neutrik XLR , Sonar Quest és Audio Crast csatlakozók. A meglepően hajlékony kivitel.)
Kifogástalan állapotban.
82 cm hosszú (dugó-dugó)
Átvehető: IX., X. kerület.
Ár: 20.000 Ft
Érd.: 06-30/444-5655

Lezárt

Vissza: “Kábelek”