Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: lehoako »

Nálam az öreg Schleck a nyerő :-)))

A közvetítésben el is felejtették mondani, h a családban van egy Tour győzelem is :-)))

Amit a tegnapelőtti emelkedőn mutatott a Vueltán, gyönyörű volt. Már csak az időfutamra vagyok kíváncsi, mármint Dumoulin-re az időfutamon. Arut is bírom, de sztem épp most nem túl sportszerű, amit az Astana csinál, ráadásul nekik ez tulajdonképpen "felhozó" a kazah körre...:-)))

gianni321
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 830

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: gianni321 »

Azért ennek az Aru gyereknek is van egy tekerési stílusa... 

Igazi hülye gyerek stílusban teker. Mégis inkább neki szurkolok, mint Froome-nak. Contador alatt viszont szépen táncol a bringa. Időfutamot is meggyőző stílusban megy. Mostanában a Taylor Phinney időfutama tetszett még a USA Pro Challenge-en. Úgy tolta mint egy gép. BMC TimeMachine az időfutam bringa neve, tán azért...   
Bár a riportrek azt mondják nem nagyon szeretik Valverde-t a mezőnyben, mégis amit ebben az évben nyújtott, nekem nagyon tetszett. Már márciusban Mallorcán nagyon nagyot ment és utána egészen a Tour végégig igazán tökösen versenyzett. Ha látott lehetőséget tolta neki. Nibali arról beszélt egy interjúban, hogy "ismertek ha lesz lehetőségem menni fogok". Ezzel szemben egy impozáns 60km-es szökése volt a Tour-on, én mást nem láttam tőle, pedig neki szurkoltam volna. Viszont Valverde megcsinálta amiről Nibali beszélt. Erről a húzatásáról meg már nem is tudok mit gondolni. Nem is értem, vajh mi a fenét gondolhatott, amikor belekapaszkodott az autóba? Idióta egy dolog volt tőle.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari
Kábelezés: MDA

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9100

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Azért ennek az Aru gyereknek is van egy tekerési stílusa... 
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

6c33c
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 455

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: 6c33c »

..

Menjek át a város másik felébe - gyáli úti kórház - mert ott van a traumatologia

.

Sajnos félig félreinformáltak. Ugyanis a dél-pesti régió traumatológiái ellátását valóvan a gyáli úti kórház látja el, tehát valóban oda kell menni ilyen sérülésekkel. Viszont azt állítani,hogy az a kórház a város másik felében van - barokkos túlzás. A két kórház között kb 7 kilométer a távolság. Valószínűleg nem tudta a nővérke,hogy hol van a Gyáli út.
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

Nekem is ez volt az első gondolatom: attól, hogy profi még kaphat szívizom gyulladást 
Teljesen kinyírják ezeket a profi bringásokat. Tele tömik minden szarral, anno a vércserék, az oxigén felvétel maximalizálás, a sok allergiagyógyszer (persze nem allergiás) és még ki tudja milyen kemikáliák egy 38 fokos lázzal végig tekert királyetap stb. Ez nem a hosszú élet titka...

priusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 95

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: priusz »

Jah, az is nagyon durva. Mondjuk ezt nem tudom, hogy miért engedték, de a szíve gondolom nem örült...
Nekem is ez volt az első gondolatom: attól, hogy profi még kaphat szívizom gyulladást 
Mozi:HTPC;Denon DVD2930;Pioneer N50A;Denon AVC A1SR;Quad 11 Classic
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

+Quintana 38°fokos lázzal. 
Jah, az is nagyon durva. Mondjuk ezt nem tudom, hogy miért engedték, de a szíve gondolom nem örült...

gianni321
V.I.P.
V.I.P.

Kerékpározás

Ezt hol olvastad, hogy eltört a lába?

Hagyd, megtaláltam, a cyclingweekly-n.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari

gianni321
V.I.P.
V.I.P.

Kerékpározás

Azért az, hogy Froome a tegnapi szakaszt végignyomta törött lábbal!    

Ezt hol olvastad, hogy eltört a lába?

priusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 95

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: priusz »

+Quintana 38°fokos lázzal. 
Mozi:HTPC;Denon DVD2930;Pioneer N50A;Denon AVC A1SR;Quad 11 Classic
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

A múltkor egy ismerősömmel elmentem tekerni. Kezdek felöltözni, mez, nadrág, cipő, sisak, kesztyű, mire viccesen megkérdezte, hogy ejtőernyőt nem hozok?!
Mondtam neki, hogy megszoktam már, hogy a "közértbe" is így járok, volt, hogy a kapunktól 30 méterre estem el, szóval nem csak a lakhelytől x km-re történhet veled baleset! 

Basszus srácok, vigyázzatok magatokra a Vueltán is nagyon sok a perec!

arzachel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 749

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: arzachel »

...egy másik banális, ám elkeserítő történet.

Még nem írtam ebbe a topikba, bár évi 8-9000 kilométert kerékpározom. Esések, csúszások időnként történtek, de vér még nem folyt.

Na, tegnap nekem is sikerült találkoznom egy, az első kerekemet megvezető repedéssel a betonon, aminek eredményeként a földön találtam magam.
Felkeltem, leporolgattam magamat, s mivel a bringám bár erősen harci sérültes, ám működőképes maradt elindultam hazafelé.
Csak néhány perc után vettem észre, hogy ami intenzíven folyik rajtam, az a vérem - nem részletezem, de biológiatanárként megállapítottam, a könyökömet varrni kell(ene).

Több tucat papírzsebkendő, a könyökömre tekert póló segítségével hazatekertem. Itthon rendbe szedtem magamat, átkötöttem a sebet többször is (rövid idő alatt átvéreztem), s elmentem a hozzánk közel lévő délpesti, jáhn ferenc kórházba (igen, csupa kisbetűvel!), ahol a sürgősségin elmondtam a problémámat. Olyan nagyon nem kellett ecsetelnem, mert addigra az átvérzett kötésből folyamatosan csöpögött a földre a vér.

A válasz:
Menjek át a város másik felébe - gyáli úti kórház - mert ott van a traumatológia. Ezen hirtelenjében meghökkentem, azt hittem, kandikamera... Mondom, a betegfelvevőnek, ez a délpestek kórháza, nagy, jól működő sebészettel, mindenre felkészült sürgősségivel, délután fél négy van, s ráadásul már a kórház padlózatát is sikerült összevéreznem, nem lehetne mégis tenni valamit... Jött az ismételt válasz, menjek másik kórházba, majd becsukták előttem a betegfelvétel ablakát!

No komment...

Hazajöttem, a sebet kipucoltam ("feltöltöttem" betadinnel), visszahajtogattam a felszakadt részeket - gondolkodtam, hogy valahonnan szerzek nagyméretű termeszeket, s a csáprágóikkal összefogatom, vagy átmegyek Rambóba és összevarrom, de az egyszerűbb utat választva, inkább szorosan lekötöttem. Ma már nem vérzik.

Az a helyzet,hogy mentőt kell hívni mindig,mert egyébként leszarnak mint a történet bizonyítja.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

hosszu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1278

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: hosszu »

...egy másik banális, ám elkeserítő történet.

Még nem írtam ebbe a topikba, bár évi 8-9000 kilométert kerékpározom. Esések, csúszások időnként történtek, de vér még nem folyt.

Na, tegnap nekem is sikerült találkoznom egy, az első kerekemet megvezető repedéssel a betonon, aminek eredményeként a földön találtam magam.
Felkeltem, leporolgattam magamat, s mivel a bringám bár erősen harci sérültes, ám működőképes maradt elindultam hazafelé.
Csak néhány perc után vettem észre, hogy ami intenzíven folyik rajtam, az a vérem - nem részletezem, de biológiatanárként megállapítottam, a könyökömet varrni kell(ene).

Több tucat papírzsebkendő, a könyökömre tekert póló segítségével hazatekertem. Itthon rendbe szedtem magamat, átkötöttem a sebet többször is (rövid idő alatt átvéreztem), s elmentem a hozzánk közel lévő délpesti, jáhn ferenc kórházba (igen, csupa kisbetűvel!), ahol a sürgősségin elmondtam a problémámat. Olyan nagyon nem kellett ecsetelnem, mert addigra az átvérzett kötésből folyamatosan csöpögött a földre a vér.

A válasz:
Menjek át a város másik felébe - gyáli úti kórház - mert ott van a traumatológia. Ezen hirtelenjében meghökkentem, azt hittem, kandikamera... Mondom, a betegfelvevőnek, ez a délpestek kórháza, nagy, jól működő sebészettel, mindenre felkészült sürgősségivel, délután fél négy van, s ráadásul már a kórház padlózatát is sikerült összevéreznem, nem lehetne mégis tenni valamit... Jött az ismételt válasz, menjek másik kórházba, majd becsukták előttem a betegfelvétel ablakát!

No komment...

Hazajöttem, a sebet kipucoltam ("feltöltöttem" betadinnel), visszahajtogattam a felszakadt részeket - gondolkodtam, hogy valahonnan szerzek nagyméretű termeszeket, s a csáprágóikkal összefogatom, vagy átmegyek Rambóba és összevarrom, de az egyszerűbb utat választva, inkább szorosan lekötöttem. Ma már nem vérzik.

longkft.hu/audioblog/

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 434

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Kedves Venomer!

Konkreten eleg banalis a story.
Kozepes sebesseg mellett, enyhe szurkuletben, de megvilagitott, kifestett, dedikalt KEREKPAR UT-on haladva egy aknafedel vagy mi, lepcsoben vegzodo katyu vezette meg a vekony gumis elsokerekem es a rovid mongoose single fejreallt.
Az eredmeny: szilankos koponya csont, arccsont tores, alkapocs tores, egy fog elvesztese, veromleny a homloklebenyben...
Nehany megnyilt, osszekapcsolando nyilt seb az arcon.
Amugy jol vagyok.

A bicajnak semmi baja

assztakrrva, nem semmi lehetett. mielőbbi regenerálódást és nyugi a fogak 7éves korban még újranőnek.    kerékpárúton csak ha más megoldás nincs, pláne virslivel, inkább dudáljanak le, sisak viszont valóban mindig.

Asgard
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 193

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Asgard »

Kedves Venomer!

Kozepes sebesseg mellett, enyhe szurkuletben, de megvilagitott, kifestett, dedikalt KEREKPAR UT-on haladva egy aknafedel vagy mi, lepcsoben vegzodo katyu vezette meg a vekony gumis elsokerekem es a rovid mongoose single fejreallt.
Az eredmeny: szilankos koponya csont, arccsont tores, alkapocs tores, egy fog elvesztese, veromleny a homloklebenyben...
Amugy jol vagyok.

A bicajnak semmi baja

Gyors felépülést! Mágnesterápiával meglepően gyorsan gyógyulnak a törések, és zúzódások, sebek persze a fogad nem fog kinőni. Én már régóta nem bringázom semmilyen kerékpáros úton, nagyon balesetveszélyes.

arzachel
V.I.P.
V.I.P.

Kerékpározás

Ez a Vuelta nem semmi.
Tegnapi Sagan megmozdulásról mi a véleményetek?

Egy igazi profi ilyet nem engedhet meg magának,dehát Sagan elvtárs azért ettől még messze van.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

Ez a Vuelta nem semmi.
Tegnapi Sagan megmozdulásról mi a véleményetek?

szigony
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1396

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: szigony »

Kedves Venomer!

Amugy jol vagyok.

A bicajnak semmi baja

Sajnálattal olvastam.Mielőbbi gyógyulást kívánok.

QBB
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 40

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: QBB »

...hat az nem.
Ez egy fontos tanulsag nektek.

Azt hiszem, akkor üdv a "még a sarki kocsmába is sisakban tekerek" klubban.
Csatlakozz te is, én csak szemtanúja voltam egy hasonlónak, de azóta csak zuhanyzàs utàn veszem le... :-)

Természetesen mielöbbi, problémamentes gyógyuläst!

dualcs5000
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 378

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: dualcs5000 »

Sisak volt rajtad?
...hat az nem.
Ez egy fontos tanulsag nektek.

arzachel
V.I.P.
V.I.P.

Kerékpározás

Sisak volt rajtad?
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

dualcs5000
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 378

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: dualcs5000 »

Mi történt konkrétan?Kedves Venomer! 
Amugy jol vagyok.

A bicajnak semmi baja

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: venomer »

Mi történt konkrétan?
Rovid 70km-es bringazas utan az utolso 800meteren, ami KEREKPAR UT, akkora ordas katyu, hogy beleallt az elsokerekem.

Most a Peterfy balesetijeben pihengetek...

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6282

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Rovid 70km-es bringazas utan az utolso 800meteren, ami KEREKPAR UT, akkora ordas katyu, hogy beleallt az elsokerekem.
Most a Peterfy balesetijeben pihengetek...
Bakker, jobbulást és miharabbi teljes gyógyulást!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”