Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Sziasztok
A tegnap esti és a mai film,ami a vászonra került: Végre otthon (Home) animációs mese
Gyerekeim 5 és 8 évesek.Fiam szerint 10/10
Szórakoztató és vicces,remek kép és hanggal.
Akinek picikéje van nagyon ajánlott!!
Szép estét!
Lebuktál, ez egy himnusz:-)
Javítva .
Ma esti film.
Utolsó erőd.
http://www.hifipiac.hu/a-v/av-receivere ... -gondoljak
Mindig csíptem Robert Redford filmeket. Sajnos egyre ritkábban kap szerepeket.
Lebuktál, ez egy himnusz:-)
Ma esti film.
Utolsó erőd.
http://www.port.hu/az_utolso_erod_the_l ... m_id=44424
Mindig csíptem Robert Redford filmeket. Sajnos egyre ritkábban kap szerepeket.
Gyilkosság három felvonásban
Egyszer nézős, szép felvételekkel tűzdelt, bérgyilkolászós ausztrál filmecske. Egy laza estére tökéletes.
Moziba Mission impossible Titkos nemzet !
Végre egy folytatás amit nem rontottak el megérte megnézni remek pergő izgalmas akciót kapunk !
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Most akciózta be az összes részt az Xpress.
http://www.xpress.hu/XP/keres.asp?GOMB= ... 5475524287
Nekem már csak az új rész kell.
Köszi!
A 6.részt be kellene akkor szereznem a polcra a többi mellé..
- Spiky03
- Fórumlakó

- Értékelés: 197
Minden Halálos iram ész magyar DTS hanggal jött ki a kezdetek óta. Kifejezetten megszoktuk a szinkronokat ezért mi is magyarul néztük a 7. részt is.
Szerintem ütős végig a hang,van bőséggel zúzda és pincéig érő mélyek.
A 6 része nem tetszett annyira mint most a 7. Egyszer az utóbbi két részt beszerzem BD-n mert az első 5 megvan.
Nem még,de köszi az infót utánanézek
Most akciózta be az összes részt az Xpress.
http://www.xpress.hu/XP/keres.asp?GOMB= ... 5475524287
Nekem már csak az új rész kell.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Jó kis western,nekem eddig kimaradt,de érdemes megnézni annak aki szereti ezt a műfajt!
Izgalmas volt még a V, mint veszélyes című sci-fi sorozat is. Kár hogy elkaszálták annak idején.
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
- fodesz
- V.I.P.

Nekem valahogy a DTS-HD MA hangsáv nem igazán jött be. Valahogy laposnak , dinamikátlannak éreztem.
Inkább a magyar DTS-t választottam.
Minden Halálos iram ész magyar DTS hanggal jött ki a kezdetek óta. Kifejezetten megszoktuk a szinkronokat ezért mi is magyarul néztük a 7. részt is.
Szerintem ütős végig a hang,van bőséggel zúzda és pincéig érő mélyek.
A 6 része nem tetszett annyira mint most a 7. Egyszer az utóbbi két részt beszerzem BD-n mert az első 5 megvan.
A 100-at láttad már?
Lacy,ne értsd félre nem a te irányodban szól,de van egy pár olyan ismerősöm (45-55 éves korosztály) akik egyszerűen csak az értelmetlen ütök-rúgok filmeket találják csak jónak.
Apósom pl ilyen. Ha a film első húsz percében nem lőnek le valakit vagy nem döntenek romban egy várost akkor az már nem izgalmas,vagy érdekes.
A True Detective pontosan az a film (ahogy a drót is) amit nem szabad abbahagyni az elején.
Őszinte leszek, nekem a harmadik rész után kezdett tetszeni a sorozat
A 100-at láttad már?
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
A 7. részben is volt akció orgánum bőséggel ,nagyon jó jelenetek,eszméletlen ütős DTS hanggal.
Nekem valahogy a DTS-HD MA hangsáv nem igazán jött be. Valahogy laposnak , dinamikátlannak éreztem.
Inkább a magyar DTS-t választottam.
Az eredeti Svéd jobb állítólag. Én azt láttam, és szipi-szupi.
Mint a Killing, amit szigorúan csak Dán eredetiben!
nem tudom azt sem tudtam, hogy olyan van neki
de ez NEM amcsi remék hanem angol
Lacy,ne értsd félre nem a te irányodban szól,de van egy pár olyan ismerősöm (45-55 éves korosztály) akik egyszerűen csak az értelmetlen ütök-rúgok filmeket találják csak jónak.
Apósom pl ilyen. Ha a film első húsz percében nem lőnek le valakit vagy nem döntenek romban egy várost akkor az már nem izgalmas,vagy érdekes.
A True Detective pontosan az a film (ahogy a drót is) amit nem szabad abbahagyni az elején.
hát lehet de én pl most a Humans c. sorozatot nézem (nézném ha lenne végre felirat az egyelőre eddigi utolsó részhez )
na abban sem volt talán egy pofon sem eddig
Humans
- fodesz
- V.I.P.

Legtöbbetekkel az a baj hogy nem vagytok elég türelmesek.Ez konkrétan azért volt.
Az első rész még nagyon kevés ahhoz hogy egy komplett sorozatról véleményt alkossunk.
nem fogott meg valahogy de van más ami meg igen
- fodesz
- V.I.P.

remélhetőleg mert én konkrétan bealudtam az első részen annyira jó volt
Legtöbbetekkel az a baj hogy nem vagytok elég türelmesek.Ez konkrétan azért volt.
Az első rész még nagyon kevés ahhoz hogy egy komplett sorozatról véleményt alkossunk.
- fodesz
- V.I.P.

Ma a Halálos Iramban 7.része ment délután a moziban.
A sorozat minden részét kedvelem igazából,engem ki tud kapcsolni,mert nem túl szigorúan ülök neki,mivel nem egy Scorsese történetről van szó.
Vannak akiknél komolytalan ez a kategória,de szerintem a Halálos iramban mindegyik része ütős ,nem vált unalmassá még ennyi év után sem,legalábbis nekem.
A Tokio-i hajszát kivéve mindegyik "iram" bejött.
Persze tudjuk vannak repülő autók,minden szélsőséget elviselő,halhatatlan emberek,lehetetlen dolgok garmadája,de ezek az akciófilmek arra vannak hogy elszórakoztassanak,kikapcsoljanak minket,ezért "belefér" minden és a törés-zúzás is rendkívül látványos.
A 7. részben is volt akció orgánum bőséggel ,nagyon jó jelenetek,eszméletlen ütős DTS hanggal. 9 pontos a film,mert végig lekötött,nem unatkoztam és legalább ezt is vártam ahogy az eddigi részektől is.
RIP Paul.
Bubu első évad tuti be fog jönni!! "szedjed" mert nem fogod megbánni!.
McConaughey zseniális szerintem és Harrelson is szintén jól játsza a szerepét.Nekünk tetszett nagyon a True detective,biztosan neked is fog!
remélhetőleg mert én konkrétan bealudtam az első részen annyira jó volt
- fodesz
- V.I.P.

Erről mi a véleményetek?
Ha jó, akkor elindítom a kölcsönzést. Ez még kimaradt nálam.
Bubu első évad tuti be fog jönni!! "szedjed" mert nem fogod megbánni!.
McConaughey zseniális szerintem és Harrelson is szintén jól játsza a szerepét.Nekünk tetszett nagyon a True detective,biztosan neked is fog!
-
Vendég
Erről mi a véleményetek?
Ha jó, akkor elindítom a kölcsönzést. Ez még kimaradt nálam.
-
Vendég
A kiszemelt sorozat pedig aminek nekikezdenénk majd a drót (The wire) lesz .
Igen magas pontszámot ért el minden évada.(9.4Imdb)
...meglátjuk.
Nem éppen játszótérre való alakok ...
Szuper sorozat!
Nem lehet abbahagyni, ha elkezded!
A szexjeleneteket kihagyhatták volna belőle - annak én nem láttam értelmét, de tényleg az egyik legjobb sorozat!
-
Vendég
Biztos vagyunk páran, akik várjuk ezt a filmet:
Én csak azt nem értem, hogy miért kellett Christian Balet, Ben Affleckre lecserélni?
Eszperente nyelven: BEN EFFLEK LETT BETMEN NEKEM EZ KELLEMETLEN!!!
Ben Affleck egész jó színésszé nőtte ki magát.
Szerintem jó lesz Batman szerepében.
Nem akarták lecserélni Bale-t - ha minden igaz 50 millió dollárt is ajánlottak neki, de visszautasította.
De beletrafáltál, valóban, mintha ki lettünk volna hagyva az egészből, és csak magát szórakoztatta egy szűk csapat.
Bizony, viszont a dobok és a hangok nagyon jók voltak, sok ilyen jó szinkron kell!