Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tannoy
Tannoy
Új Tannoy,jól néz ki!
Revolution XT
Sziasztok Fórumtársak,
Hallotta már esetleg valaki az új Tannoy Revolution XT8f hangfalakat? Tesztoldalakon nagyon dícsérik de tulajdonosoktól nem sok értékelést találni róluk a neten. Köszönöm előre is ha bárki tud ezeknek a fotók alapján gyönyörű hangfalaknak a hangjáról nyilatkozni.
Tannoy
Sziasztok!
M4-eshez milyen erőlködőt ajánlotok? Jelenleg egy PM635-ös Harmannal hajtom, de úgy érzem, kicsit erősebb vas kéne hozzá.
Köszönöm válaszotok előre is!
A H/K-val jól szólnak az Mercury-k, viszont egy erősebb vas mindig jól jön
Nekem a legjobban a Tannoy-ok a NAD erősítőkkel tetszenek, volt M2/3/5-ös hangfalam is, és lényegesen szebben zenéltek a NAD-al(nekem jobban tetszett). Az M2-őt és az M5-öt itthon is hajtottam NAD 316-al és kellemesebb összhangot kaptam így, pedig csak 2x40w volt, de persze egy erősebb itt is jobb. Viszont azért a H/K-nál is van jó, mert egy hk 990-et pl. szivesen összeeresztenék egy Tannoy-al
Egy erősebb H/K mellett, ha van rá lehetőséged hallgass meg egy NAD-ot is, érdemes!
Tannoy
Sziasztok!
M4-eshez milyen erőlködőt ajánlotok? Jelenleg egy PM635-ös Harmannal hajtom, de úgy érzem, kicsit erősebb vas kéne hozzá.
Köszönöm válaszotok előre is!
Tannoy
Új család, régi névvel a Tannoy-tól: Eclipse
Tannoy
Gyönyörű, kár hogy a hang nem jön át a képen.
Tannoy
Új Tannoy,jól néz ki!
Revolution XT
Tannoy
Hát igen. Ez igen!!! Valóban nem egy liga! Mindkettőt meghallgatva mondom ezt.
A Rev.Sign. muzsikál már nálunk. Éjjel-nappal.:-) Kössz a tanácsot.
Nincs mit!
Ha nem lenne most itthon több pár hangfalam, lehet én is lecsaptam volna rá.
Avr: Onkyo TX-NR676, BD/CD/DVD/SACD: Yamaha BD-A1010, Konzol: Playstation 4 Pro, Tv: Panasonic TX-65EX780e Media Player: Zidoo x9s
Front: Atlantic Technology 4200 Lr , Center: Atlantic Technology 4200 C, Surround: Atlantic Technology 920 sat, Sub: Klipsch r-8SW
Kábelek: Audioquest, Furutech, Neotech
Front: Atlantic Technology 4200 Lr , Center: Atlantic Technology 4200 C, Surround: Atlantic Technology 920 sat, Sub: Klipsch r-8SW
Tannoy
Sziasztok,
van egy pár Tannoy Reveal stúdiómonitorom, nagyon szeretem a hangjukat, de mély terén nyilván a méretéből adódóan van egy kis hiányossága. Maradnék a márkánál, melyik álló modellre lenne érdemes cserélni, ami hozza ezt a részletességet, lágy magasokat, csak több aljával? Inkább használtan vennék, pl. a Fusion 4? Vagy hirdetnek most egy D70/637 párat, az esetleg? Ez a dual concentric rendszer más magastartományt ad mint a hagyományos külön dómos?
Vagy vegyek hozzá egy TS2.10 sub-ot?
Tannoy
Hát igen. Ez igen!!! Valóban nem egy liga! Mindkettőt meghallgatva mondom ezt.
A Rev.Sign. muzsikál már nálunk. Éjjel-nappal.:-) Kössz a tanácsot.
Tannoy
Tisztelt Tannoy Fun-ok!
Itt állok egy dilemmával. Van-e vkinek tapasztalata a következő hangsugárzókkal:
Revolution DC6T (nem SE)
Revolution Signature DC6T
Ha kb. azonos áron juthatnátok hozzá egy-egy kb. azonos állapotú párhoz melyiket választanátok és miért.
Kíváncsian várom válaszotokat: Magveto
Ezen nem kellene dilemmáznod!
Egyértelmű, hogy RevoSig!
Magasabb liga.
Minőségben, megépítettségben és persze árban is.
Avr: Onkyo TX-NR676, BD/CD/DVD/SACD: Yamaha BD-A1010, Konzol: Playstation 4 Pro, Tv: Panasonic TX-65EX780e Media Player: Zidoo x9s
Tannoy
Tisztelt Tannoy Fun-ok!
Itt állok egy dilemmával. Van-e vkinek tapasztalata a következő hangsugárzókkal:
Revolution DC6T (nem SE)
Revolution Signature DC6T
Ha kb. azonos áron juthatnátok hozzá egy-egy kb. azonos állapotú párhoz melyiket választanátok és miért.
Kíváncsian várom válaszotokat: Magveto
Tannoy
Autograph jó környezetben'gondolom'.
Tannoy
Elkezdtem szétszedni Át lesz kábelezve ugyanazzal a kábellel, ami a hangfalkábelem is (Cable Talk Concert 2.1 bi-wire) A kiemelés szabályzó panel ki lesz hagyva, mert nincs manapság már sok értelme, csak a crossover lesz bekötve!
A Cable Talk jó választás,szereti a Tannoy,nálam is ez a márka a befutó.
Köszi a képeket!
Tannoy
Elkezdtem szétszedni Át lesz kábelezve ugyanazzal a kábellel, ami a hangfalkábelem is (Cable Talk Concert 2.1 bi-wire) A kiemelés szabályzó panel ki lesz hagyva, mert nincs manapság már sok értelme, csak a crossover lesz bekötve!
Tannoy K3838 Surround: Tannoy Saturn S6 Center: Tannoy S8c Erősítő: Marantz SR-7005
- rózsasándor
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 12
Tannoy
Tiszteletem minden Tannoy márka tulajdonos és szeretőnek!
Segítséget szeretnék kérni. Már egy ideje keresek háttérnek leginkább R3-mat de bármi más is szóba jöhetne. Ha valakinek ötlete? vagy van neki eladó szívesen fogadom akár itt válaszként akár privátban.
Üdv. Rózsasándor
Tannoy
Meggyőztetek Tudtok valakit akivel felújíttathatnám a Tannoy dobozát? Már nagyon ütött kopott
Nézz be ide,hátha:http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... s-dobozai/
Tannoy
Meggyőztetek Tudtok valakit akivel felújíttathatnám a Tannoy dobozát? Már nagyon ütött kopott
Tannoy K3838 Surround: Tannoy Saturn S6 Center: Tannoy S8c Erősítő: Marantz SR-7005
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2729
Tannoy
...Kensington SE(?)
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2729
Tannoy
(TWR)...ez már volt máshol,ide tartozik
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
Tannoy
Sziasztok!
Van két vintage Tannoy K3838-as stúdiómonitorom amik felújításra szorulnak. Szerintetek ilyen állapotban mennyit érnek? Enyémek már 25 éve csak kb. 8-10 évente cserélni kell a habot mert elmállik
Üdv
Krisztián
Gyönyörű,el ne add;-)...rendelj hozzá felújító szettet(ebay/tannoy),gumisat és örök élet!
Sajnos még nem hallottam hogy szól,de talán egyszer...
- tannoy j303
- V.I.P.
- Értékelés: 137
Tannoy
Sziasztok!
Van két vintage Tannoy K3838-as stúdiómonitorom amik felújításra szorulnak. Szerintetek ilyen állapotban mennyit érnek? Enyémek már 25 éve csak kb. 8-10 évente cserélni kell a habot mert elmállik
Üdv
Krisztián
Szia!
Egy őszinte tanács . Mint tannoyos a tannoyosnak Ha csak nem kell égetően a pénz és nincs bajod a hangjával , el ne add !Ha meg a hangjával van bajod másik erösítővel kell hajtani. Az , hogy peremezni kell egy dolog,lehet macera minden 10 évben,de a hangja nem kárpótol érte? Nem hiszem hogy rossz hangdoboz lenne ez. Én épp egy kisebb 1979-es chester tipusú dualost hajtok itthon és nagyon jó a hangja,van itthon újabb dualkoncentrikus tipus is ,de a régi jobb,nem kevéssel . Én nem kótyavetyélném el ha ilyenem lenne...
Tannoy
Sziasztok!
Üdv
Krisztián
- donignatio
- Nincs visszaút
- Értékelés: 99
Tannoy
De jól szólhat!
A Manley-k szeretik a Tannoyokat, és ez igaz viszont is.
Nem véletlen, hogy Chino-ban is Tannoy dobozokkal tesztelnek, sőt E.A.Manley is ezt a márkát hallgatja nap mint nap irodájában.
Jól összeválogatott, igényes "kis" rendszer.
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl
Tannoy
De jól szólhat!
Tannoy
Szia,
én a hangszóró közepeket mértem felülről:
magas: 65 mm
Mély-közép: 215 mm
Szubcső: 400mm (átmérő 50 mm, mélység: 220 mm)
remélem segíthettem.