Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Interneten talált képek
Az ilyesmit, nehezen tudom hova tenni.
Na ők is pont így voltak vele.... ...azért került oda....
Interneten talált képek
Na ők is pont így voltak vele.... ...azért került oda....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Interneten talált képek
Az optimális elhelyezés!
Interneten talált képek
Találtam, egy érdekes lapos hangszórót. Egy japán gyártó a FAL terméke.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Devialet
Linn
Devialet
- donignatio
- Nincs visszaút

- Értékelés: 99
Interneten talált képek
Nekem is valami ilyesmi ugrott be elsőre.A tekintélyes mennyiségű és minőségű elektronika ellenére nem biztos, hogy kellemesen érezném magam ebben az enteriőrben.
Én felettébb.
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6540
Interneten talált képek
Labor.
Nekem is valami ilyesmi ugrott be elsőre.A tekintélyes mennyiségű és minőségű elektronika ellenére nem biztos, hogy kellemesen érezném magam ebben az enteriőrben.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Interneten talált képek
Labor.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7390
Interneten talált képek
Az MBL rendszer simán fedezné Szomália államadósságát...
Az lehet, viszont a miénket tuti nem...
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- Muszklismick
- V.I.P.

- Értékelés: 229
Interneten talált képek
Az MBL rendszer simán fedezné Szomália államadósságát...
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7390
Interneten talált képek
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Interneten talált képek
AuraSound.....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Interneten talált képek
Befejeztem.
Interneten talált képek
Eszméletlen!
Interneten talált képek
Magico QSub 18:
256 kg
95cm x 65cm x 65cm
Aluminum kabinett
8000W
36.000$
Enyhe megalománia.
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Interneten talált képek
Magico QSub 18:
256 kg
95cm x 65cm x 65cm
Aluminum kabinett
8000W
36.000$