Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
- hubee
- V.I.P.

- Értékelés: 154
Elég szomorú...
Tetszik ez a hangfaluk, meghallgattam volna.
ATC hifi sorozatú hangsugárzókat forgalmaz valaki idehaza? Csak a pro dobozokat találtam meg a hitspace-nél.. :S
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Sziasztok !
A következő a kérdésem: Külföldön dolgoztam és vásároltam pár éve egy Dali concept c2 hangfalat (ill. kettőt). Nagyon keveset hallgattam, szinte csak néhány órát, olyanok mint az újak, viszont a barátomnál hallottam nem rég hasonló árkategóriájú hangfalat viszont az álló azaz teljes értékű hangszóró volt nem pedig ilyen polcra való mint az enyém, szeretném lecserélni az enyémeket, milyet ajánlotok hasonló árkategóriában (60-70 ezer forint) az erősítőm nad c315 bee.
köszönöm.
Szerintme egy régebbi Acoustic Energy, vagy egy Tannoy jó lehetne a kis NAD mellé. Például AE EVO 3, Tannoy R2.
Naim-ZU
Meg tudná mondani valaki, milyen monitorok vannak itt a stúdióban a keverőpult stb. ketyere tetején?:
http://www.youtube.com/watch?v=Izq-B50k0-Y
http://www.barefootsound.com/micromain27gen2.html
Because great sound fills the room, shakes the house, breaks the heart, stirs the soul, and always always will
Meg tudná mondani valaki, milyen monitorok vannak itt a stúdióban a keverőpult stb. ketyere tetején?:
http://www.youtube.com/watch?v=Izq-B50k0-Y
Sziasztok szeretném kikérni a véleményeteket! 5.0-ás hangfalszettet szeretnék vásárolni 100-200k között. Az erősitöm egy H/K AVR 255, többnyire filmnézésre és elvétve diszkó zenére használmám.
Mi lenne a legjobb választás? Ujj szettben gondolkozom nagyon drágán árulják a használtakat és szinte semmi érdemleges nincs a piacon!
Megjelenítő: Samsung UE75MU7000, Optoma HD33
Media Lejátszó: Dune HD Base 3D
Erősítő: Harman / Kardon AVR370
Hangfalszett: JBL ES90, ES25, ES20, ES250PW
Játék: Xbox 360 Jasper JTAG
Laptop: MSI GR737RD
Mobil: Samsung Galaxy S10+
Router: Asus N18U
Irányító: Logitech Harmony Ultimate One
Media Lejátszó: Dune HD Base 3D
Erősítő: Harman / Kardon AVR370
Hangfalszett: JBL ES90, ES25, ES20, ES250PW
Játék: Xbox 360 Jasper JTAG
Laptop: MSI GR737RD
Mobil: Samsung Galaxy S10+
Router: Asus N18U
Irányító: Logitech Harmony Ultimate One
Sziasztok !
A következő a kérdésem: Külföldön dolgoztam és vásároltam pár éve egy Dali concept c2 hangfalat (ill. kettőt). Nagyon keveset hallgattam, szinte csak néhány órát, olyanok mint az újak, viszont a barátomnál hallottam nem rég hasonló árkategóriájú hangfalat viszont az álló azaz teljes értékű hangszóró volt nem pedig ilyen polcra való mint az enyém, szeretném lecserélni az enyémeket, milyet ajánlotok hasonló árkategóriában (60-70 ezer forint) az erősítőm nad c315 bee.
köszönöm.
Sziasztok!
Új vagyok ezen a fórumon, sőt mi több, hiába imádom nagyon régóta a hifi cuccokat, igazából csak most gondolkozom egy (számomra) "komolyabb" fejlesztésen.
Előre jelzem, minden építő jellegű véleményt köszönök!
Vajon milyen hangfalak között lenne célszerű keresgélnem, ha az említett stílusokat hallgatom?
Nagyjából a 100 e Ft körüli értékhatárra gondolok, vagy esetleg kicsit fölötte.
További kérdés még, a mélyláda szükségessége. Gondolom, monitorok esetén rászorulnék, álló hangfalaknál elhagyható lenne.
Még valami, vajon az említett erősítő mellé, van létjogosultsága a procinak?
Remélem, tudtok nekem érdemben segíteni!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv:
Tolnai
Neked egy aktív stúdió monitorra van szükséged!
- hubee
- V.I.P.

PMC hangsugárzókat ki forgalmaz itthon?
www.digitalpro.hu érdeklődni kell az árak felől, mert a honlapon levő pdf nem az igazi.
Aki birtokol/birtokolt PMC dobozokat (monitorok előnyben ) kérem írja le, hogy mit gondol róluk! Akár ide, akár privibe.
Nagggyon kevés infót találok róluk magyar oldalakon.. :S
www.digitalpro.hu érdeklődni kell az árak felől, mert a honlapon levő pdf nem az igazi.
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)
- hubee
- V.I.P.

......
Épp most értem haza a kiállításról és le vagyok teljesen nyűgözve!
....
2.PMC hangszórók (nekem ezeknek a dobozoknak a hangja tetszett a legjobban, amilyen egyszerűek kívülről, olyan megdöbbentően sokoldalú hangzást nyújtanak)
........
Sziasztok!
Új vagyok ezen a fórumon, sőt mi több, hiába imádom nagyon régóta a hifi cuccokat, igazából csak most gondolkozom egy (számomra) "komolyabb" fejlesztésen.
Előre jelzem, minden építő jellegű véleményt köszönök!
Nos, nem egyszerű a történet...
Ami eddig volt:
A szobám 4,5 x 3m-es, jelenlegi hangfalaim (Jamo Studio 180) a szoba hosszabbik oldala mentén, a sarokban kaptak helyet.
Eddig, egy Technics SA-EX320-as erősítővel hajtottam ezeket, ill. kiegészítésként egy Technics SB-AS500-as mélyládát használtam. A rendszer része még egy Technics SH-GE90 proci is.
A jelforrások többnyire a keverőpultomra kötött lemezjátszók voltak, ill. a számítógépem hangkártyája.
Szinte kizárólag elektronikus zenét hallgatok, deep house, lounge, detroit stílusokban főként. A rendszeremen "gyakorolni", ill. mixeket összeállítani is szoktam.
Amit szeretnék:
Az erősítőmet egy komolyabbra cserélni: Az új kiszemelt (ebből nem engedek) egy Technics SE-A 900S vég, ill. egy Technics SUC800U előerősítő.
A hangfalakat is mindenképp cserélni szeretném, és itt jönnek a problémák...
A probléma, dilemma:
Ahogy írtam, itthon is sokat játszom, így, a zenét a legtöbbször tulajdonképpen állva hallgatom. Ez azt jelenti, hogy a hangfalaimat muszáj magasra helyeznem, ezért a normál esetben padlón álló Jamo-k, nálam egy 67 cm-es állványon vannak, hogy nagyjából fülmagasságban legyenek a magasok. Ez tulajdonképpen elengedhetetlen ahhoz, hogy zenélni is tudjak a rendszeren.
Természetesen, ez nem a legjobb helyzet, ezért a következő lehetőségeim maradtak a cserénél:
1. - Eladom az állványokat is (jófélék, sajnálnám őket), veszek két jó minőségű falra szerelhető monitor hangfalat, és a megfelelő magasságba szerelem őket.
2. - Eladom az állványt, és veszek két jó magas álló hangfalat.
3. - Megtartom az állványt, és egy alacsonyabb álló hangfalat teszek rá, megmaradva a mostani állapotnál.
Vajon milyen hangfalak között lenne célszerű keresgélnem, ha az említett stílusokat hallgatom?
Nagyjából a 100 e Ft körüli értékhatárra gondolok, vagy esetleg kicsit fölötte.
További kérdés még, a mélyláda szükségessége. Gondolom, monitorok esetén rászorulnék, álló hangfalaknál elhagyható lenne.
Még valami, vajon az említett erősítő mellé, van létjogosultsága a procinak?
Remélem, tudtok nekem érdemben segíteni!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv:
Tolnai
Szia!
Köszi a választ, igen voltam hallgatózni, és rá is jöttem, hogy mi az ami nem kell : )
Dynavoice Magic F-6 EX 5.0-ról kicsit katalógusból:
- Frekvencia átvitel (Hz) 28 - 32000 Front
- Frekvencia átvitel (Hz) 50 - 32000 Center
..link: http://www.streamaudio.hu/dynavoice-mag ... 0-as-szett
és itt ott vannak a kapcsolódók között.
Most ajánlottak Mordaunt-Short Carnival-t is, arról van valami infó?
Üdv
Tibi
Hajrá!
Sajnos nem találtam a kiszemeltedről Dynavoice Magic F-6 EX 5.0 értékelhető DNS-t. Más szóval adatokat, ami persze nem ártana így aztán sacc alapon tételezzük fel hogy a frontok 40-45 Hz-20-22.000Hz tudják a hátterek a méretük alapján 60-80Hz-22.000Hz a center meg pusztán vivivivíízió alapján kb 50-55Hz-22.000Hz persze most sötétkamrában tapogatózok az adatait illetően.Pacekra jól néz ki a szett szerintem az ára is rendben vanna de a lényeg mellett ezek eltörpülnek.Nevezetesen a hang amin és ahogy szólnak.Ezt viszont csak te tudod eldönteni én csak tippeket tudok adni a vásárlást illetően Azok viszont a következők.
1 Anélkül hogy meghallgatnál egy hangfal összeállítást ne vedd meg!!!
2 Amennyiben van rá mód és belemegy a forgalmazó a saját erőműveddel hallgasd meg.
3 Vigyél magaddal olyan film és zeneanyagot ha kell akár média lejátszót is, amit már jól ismersz és tudod hogy mi a minimum ahogy meg kéne hogy szólaljon.
4 Legyen viszonyítási alapod más rendszer-rendszerekhez mérten ( ha nincs kérd meg valamelyik HM-is ismerősödet kísérjen el a tesztre így kisseb az esélye a nagy tévedésnek)
5 Mert elvégre öt a magyar igazság! vagy három? Ne fuss se busz, se nő után mindíg jön a következő..... ja ez nem ez csak egy aranyhal....Észak Dél Kelet Észak....Csoki tájékozodási verseny Gábor Áron-nal.
Elnézést az 5. nem annyira lényeges bár ki tudja.
Komolyabbra fordítva a szót .
6 "Mondjon bárki bármit" charlie ha csak teheted és van helyed hátulra is álló hangfalakat vegyél.
7 A teszt során ha csak egy kicsi kis kétely is felmerül benned a tesztalanyokkal a kapott hangzással szemben,akkor ne vedd meg!!!
Tudom nem feltétlenül ezt a hozzászólást vártad, de bízom benne hogy hasznodra lesz.
Új hangrendszert sajnos én nem tudnék magamnak venni ebből a pénzmagból, ami neked jelenleg a rendelkezésedre áll max egy pár front hangfalat.
Ezért nem is ajánlok senkinek ilyet.
Természetesen ezt nem azért írom, mert tele vagyok pénzel vagy nagyzási mániából.Sajnos nem ...de inkább legyen használt viszont úgy szóljon, ahogy szeretném .Amikor még volt pénzem erre a megszállottságra én is mindent újonnan vettem, sajnos nem mostanában volt.Bátorításként még leírom a saját jelenlegi rendszeremben összesen két db újonnan vásárolt hangfalam van ami a JBL SVA center sugárzója amit kb 12 éve vettem 137.000 ft/db áron a Satsystem-ben.Akkor még nem volt ekkora a csóróság ebből az egyiket eladtam egyik kollégámnak négy évig nála volt,amit a nyáron vásároltam vissza tőle,nem kis örömömre.Elől ez a két center duruzsol,az összes többi hangfalam HASZNÁLT de rohadt jól szólnak.
Üdv.
Vuki
Itt van az oldal tetején egy flekk, Online Webáruház, kattints már rá, és nézz szét a szettek között. Vadi új, jók és nagyon olcsó.
- Vukkeinstein
- V.I.P.

- Értékelés: 677
Szia!
Jogos, akkor hát:
- 20nm2 szoba, téglalap, keresztbe nézős
- álló frontokat szeretnék
- zene is zümmögne, de nem véletlen nem stereo erősítőt veszek, a mozi a fő profil
Jó lenne, ha az 5.0 beleférne max 130 környékébe, mélyet meg majd ha jön jó ajánlat. vagy egyben 150 körül kellene lennie.
Itt a fórumon, most nem találtam ilyen hirdetést. Újonnan eddig őt néztem ki:
Dynavoice Magic F-6 EX 5.0
Tudnátok esetleg így már javasolni a piovsx922-höz?
Köszi!
Tibi
Hajrá!
Sajnos nem találtam a kiszemeltedről Dynavoice Magic F-6 EX 5.0 értékelhető DNS-t. Más szóval adatokat, ami persze nem ártana így aztán sacc alapon tételezzük fel hogy a frontok 40-45 Hz-20-22.000Hz tudják a hátterek a méretük alapján 60-80Hz-22.000Hz a center meg pusztán vivivivíízió alapján kb 50-55Hz-22.000Hz persze most sötétkamrában tapogatózok az adatait illetően.Pacekra jól néz ki a szett szerintem az ára is rendben vanna de a lényeg mellett ezek eltörpülnek.Nevezetesen a hang amin és ahogy szólnak.Ezt viszont csak te tudod eldönteni én csak tippeket tudok adni a vásárlást illetően Azok viszont a következők.
1 Anélkül hogy meghallgatnál egy hangfal összeállítást ne vedd meg!!!
2 Amennyiben van rá mód és belemegy a forgalmazó a saját erőműveddel hallgasd meg.
3 Vigyél magaddal olyan film és zeneanyagot ha kell akár média lejátszót is, amit már jól ismersz és tudod hogy mi a minimum ahogy meg kéne hogy szólaljon.
4 Legyen viszonyítási alapod más rendszer-rendszerekhez mérten ( ha nincs kérd meg valamelyik HM-is ismerősödet kísérjen el a tesztre így kisseb az esélye a nagy tévedésnek)
5 Mert elvégre öt a magyar igazság! vagy három? Ne fuss se busz, se nő után mindíg jön a következő..... ja ez nem ez csak egy aranyhal....Észak Dél Kelet Észak....Csoki tájékozodási verseny Gábor Áron-nal.
Elnézést az 5. nem annyira lényeges bár ki tudja.
Komolyabbra fordítva a szót .
6 "Mondjon bárki bármit" charlie ha csak teheted és van helyed hátulra is álló hangfalakat vegyél.
7 A teszt során ha csak egy kicsi kis kétely is felmerül benned a tesztalanyokkal a kapott hangzással szemben,akkor ne vedd meg!!!
Tudom nem feltétlenül ezt a hozzászólást vártad, de bízom benne hogy hasznodra lesz.
Új hangrendszert sajnos én nem tudnék magamnak venni ebből a pénzmagból, ami neked jelenleg a rendelkezésedre áll max egy pár front hangfalat.
Ezért nem is ajánlok senkinek ilyet.
Természetesen ezt nem azért írom, mert tele vagyok pénzel vagy nagyzási mániából.Sajnos nem ...de inkább legyen használt viszont úgy szóljon, ahogy szeretném .Amikor még volt pénzem erre a megszállottságra én is mindent újonnan vettem, sajnos nem mostanában volt.Bátorításként még leírom a saját jelenlegi rendszeremben összesen két db újonnan vásárolt hangfalam van ami a JBL SVA center sugárzója amit kb 12 éve vettem 137.000 ft/db áron a Satsystem-ben.Akkor még nem volt ekkora a csóróság ebből az egyiket eladtam egyik kollégámnak négy évig nála volt,amit a nyáron vásároltam vissza tőle,nem kis örömömre.Elől ez a két center duruzsol,az összes többi hangfalam HASZNÁLT de rohadt jól szólnak.
Üdv.
Vuki
Szia!
Jogos, akkor hát:
- 20nm2 szoba, téglalap, keresztbe nézős
- álló frontokat szeretnék
- zene is zümmögne, de nem véletlen nem stereo erősítőt veszek, a mozi a fő profil
Jó lenne, ha az 5.0 beleférne max 130 környékébe, mélyet meg majd ha jön jó ajánlat. vagy egyben 150 körül kellene lennie.
Itt a fórumon, most nem találtam ilyen hirdetést. Újonnan eddig őt néztem ki:
Dynavoice Magic F-6 EX 5.0
Tudnátok esetleg így már javasolni a piovsx922-höz?
Köszi!
Tibi
Szia !
Kérdésre nem illik kérdéssel válaszolni. Ezért nem is ezt teszem egyből de ami késik, ......
Nem lehetetlen a küldetés legalábbis a "használtan" szó figyelembevételével. Az újakat én nem erőltetném a hejedben,de ezt kizárólag az álltalad leírt összeghatár miatt. (persze nem tudhatom mik az igényeid és az elvárásaid a belépő rendszer iránt ) Inkább ne legyen annyira csili-vili vagyis új, viszont kicsit jobban zümmögjön, de ez csak az én véleményem. Ár/érték arányban sokkal magasabb minőséghez lehet hozzájutni használtan,(ami persze anno szintén drága volt. Sok esetben jobban megépített, kevésbé kispórolt,minőségibb) mint az újonnan vásárolt hangkeltő eszközök esetében.Tisztelet a kivételeknek, no meg a sok százezernek amikért vesztegetik őket.
Persze nem ártana még egy-két adat a jó képlet felállításához. A legfontosabb kérdés álló hangfalak, monitorok vagy szatelitek a kiszemeltjeid? Hány nm a helyiség ahová szánod a szettet? négyzet vagy téglalap alakú a helyiség? Kizárólag mozi vagy néha egy kis zenehallgatás is jóvóónaa. Adj meg minél több infót és sokkal többen tudnak majd jó tippekkel bombázni.com Köztük én is.
Jó hangnyomást!
- Vukkeinstein
- V.I.P.

- Értékelés: 677
Sziasztok!
Első belépő rendszerem építeném ki magamnak.
Ha minden igaz egy piovsx922 lesz az erősítő (onkyo515-el szemben preferáltam ezt) és ehhez szeretnék főként mozira 5.1-es hangfalszettet ~150K-ig (igen, jajj). Tudnátok ajánlani esetleg használtan valamit a fórumról, ami jó lehet? (Persze újak is jöhetnek).
Üdv
Tibi
Szia !
Kérdésre nem illik kérdéssel válaszolni. Ezért nem is ezt teszem egyből de ami késik, ......
Nem lehetetlen a küldetés legalábbis a "használtan" szó figyelembevételével. Az újakat én nem erőltetném a hejedben,de ezt kizárólag az álltalad leírt összeghatár miatt. (persze nem tudhatom mik az igényeid és az elvárásaid a belépő rendszer iránt ) Inkább ne legyen annyira csili-vili vagyis új, viszont kicsit jobban zümmögjön, de ez csak az én véleményem. Ár/érték arányban sokkal magasabb minőséghez lehet hozzájutni használtan,(ami persze anno szintén drága volt. Sok esetben jobban megépített, kevésbé kispórolt,minőségibb) mint az újonnan vásárolt hangkeltő eszközök esetében.Tisztelet a kivételeknek, no meg a sok százezernek amikért vesztegetik őket.
Persze nem ártana még egy-két adat a jó képlet felállításához. A legfontosabb kérdés álló hangfalak, monitorok vagy szatelitek a kiszemeltjeid? Hány nm a helyiség ahová szánod a szettet? négyzet vagy téglalap alakú a helyiség? Kizárólag mozi vagy néha egy kis zenehallgatás is jóvóónaa. Adj meg minél több infót és sokkal többen tudnak majd jó tippekkel bombázni.com Köztük én is.
Jó hangnyomást!
Sziasztok!
Első belépő rendszerem építeném ki magamnak.
Ha minden igaz egy piovsx922 lesz az erősítő (onkyo515-el szemben preferáltam ezt) és ehhez szeretnék főként mozira 5.1-es hangfalszettet ~150K-ig (igen, jajj). Tudnátok ajánlani esetleg használtan valamit a fórumról, ami jó lehet? (Persze újak is jöhetnek).
Üdv
Tibi
Sziasztok!
Kényszerhelyzet elé állított a Tannoy Mercury F2-esem. Egyik napról a másikra elhalgatott az egyik magassugárzó. SOSEM volt hajtva rendesen, halk zenélgetés, néha egy kicsit hangosabban.
Felhívtam a Tannoy szervizt, akik lesokkoltak rögtön:
Magassugárzó: 21 000, -Ft, bruttó
Munkadíj: 2 óra (!) : 12 000,- Ft, bruttó. Ragasztott neodímium mikró magassugárzót össze kell törni a dobozban és az újat beragasztani, ami nekik 2 óra munka. El lehet hozni az alkatrészt, de akkor nincs garancia a magassugárzóra.
Tehát 33 000Ft -ot rá kellene költenem, hogy hallgatni lehessen (ha ők javítják). 53 000Ft volt újonnan - ezelőtt 4,5 évvel. A szerviz az 5 év garit nem vállalja, amit külföldön a Tannoy a passzív eszközeire, csak az általuk vállalt 1 évet! Nem hatotta meg őket az, hogy csalódtam a márkában, hiszen nem volt túlterhelve sosem, nem gerjed az erősítőm, egyszerűen gyári hibás lehet. Ha működne, akkor esetleg el tudnám adni 25-ért - tehát jelenleg totálkárosnak mondható.
Szerettem a hangját - nekem az angol hangdobozok jöttek be eddig. Ennél jól jött, hogy front reflex portos, mivel közel a fal és nem tudom elhúzni tőle 20 cm-nél jobban. Persze nézegettem F2-eseket, hibásat is akár, hátha lehet kettőből egyet összehozni.
A magassugárzó cseréjét magam is el tudom végezni, de félek attól, hogy a csere után az új magassugárzó hangosabb lesz (nem bejáratott), vagy teljesen más karakterisztikájú, mint a régi 4,5 éves, ami nem hibás. Lehet rossz a hangváltó is - bár az óvatosan tesztelve kiszűrhető, majd kimérhető, javítható. Szóval para, hogy nem lesz a két oldal kiegyensúlyozott és a térérzettől búcsút vehetek.
Ezek után nem tudom mi lehet az okos, gazdaságos, jó megoldás, ami a fülemnek is kellemes lenne. Nézegetem a használt dobozokat is, de eddig nem sok felel meg a kritériumoknak. Max 55 ezerig mennék el árban és maradnék az angolos hangzásnál, a kiegyensúlyozott, szellős, teres hangzásnál.
Akkoriban majdnem Mission m32i-t vásároltam, de a Tannoy transzparensebb volt középtartományban - mondjuk nem a saját erősítőmön hajtva (Pioneer A509R), aminek alapban lineáris, de kissé magasba húzó, átlagos dinamikája van, kellő részletezőképességével. Lehet még kapni TALÁN a hifibarlangban m32i-t (honlapjuk szerint), de a hátsó reflexnyílás zavarhat majd.
Mit gondoltok? Mit lenne érdemes tenni? Haszált, új doboz vásárlás? Tannoy javítása?
Végül megoldódott a helyzet.
A Tannoy dóm javítva lett, kivezetőszál előtt szakadt meg a tekercs. Kapott új kivezetőszálakat. A dóm kirobbantása volt veszélyes művelet - ahogy a képeken láttam -, de maga a javítás is elég precíz kezet és szakértelmet kívánt. Javítás után mérve a két doboz átvitele szépen együtt fut.
A javítás költsége 4000Ft (!) volt. Az útiköltség volt drága.
Végre megint fülemnek kedvező hangot hallgathatok.
Azért köszönöm nektek is a tippeket mégegyszer.
- cyberpalko
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 1
Ha régi (ez mondjuk 70-es évek) nagymonitort keresel feltétlen hallgass meg egy ilyet ha szerét ejtheted:Braun L730.Igaz csak 25cm-es mély (papír membrános)van benne,de olyan mélyek elő tudnak jönni belőle,hogy ihaj.Nekem egy újraperemezett van belőle a garázsban mókolás mellé.Zárt doboz,nagy érzékenységgel,szerintem jó hanggal.Ha fellelhető akkor nem nagy pénzekért szokták adni,és még ha a peremezés árát is beleveszed akkor sem egy észveszejtő összeg.Bevallom még nem mertem felhozni a lakásba a rendszerbe,mert lehet hogy még én is meglepődnék,hogy egy korrekt installációban mit szólhat.
Igen -igen a közepe az etalon minőségű dóm a mélye is jó ,nekem is van braun l710 a kozepe ua.Ha hiszed ha nem van vagy 8 kilo mágnes a dóm középnek!
A magasak is ilyenek de nekem kevés fedett ezért cserélem le
Sziasztok forumozok.
Lenne egy kerdesem a minap keresgeltem hangfalak között est szt talaltam:
http://www.audiopro.com/products/avanto-50-hts
600 eurcsi.
Bevallom ferfiasan nem ismerem ezt a gyartot.
De azert az ,hogy 20kg a front megfogott.
Velemenyek? Jobb ez mint a jamo s606 vagy
JBL Loft System 5.1
Dali Zensor 5 5.1-Set
ezek vannak 1 arban,vagy tudtok jobbat mondani?
Van külön subom igy az nem fontos.
Elöre is köszönöm
Tony
Hát szerintem a Videotont inkább ne erőltesd.Ha csak egy házzal hajlandó vagy odébb menni, akkor ez szerintem jó lehet (ha már magyar termékre gyúrsz):
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... lad%C3%B3/
Nekem HS-500-am volt már régen, nem volt rossz, ilyent még soha nem hallottam szólni, bár egy darab 282-es orion van itthon, jelenleg is de pár nélkül nem nagyon kívánok vele foglalkozni..
Jelenleg JBL LX44-esem van, meg egy Sharp CP7700-am, bár csak a JBL-t használom. Ez a videoton erősítő véletlenül került hozzám, hibásan, szerencsére azóta megismertem az egykori tervezőjét, és szívesen vállalta a javítást. Viszont úgy gondolom egy videotonhoz hogy igazán szett legyen Videoton hangfalra lenne szükség. Lehet melléfognék vele, de hátha van olyan Vidi hangfal amit érdemes rákötni.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6442
Sziasztok!
Videoton SPA 300-as erősítőhöz milyen hangfalat érdemes vásárolni?
Elsősorban Videotonra gondoltam.
Hát szerintem a Videotont inkább ne erőltesd.Ha csak egy házzal hajlandó vagy odébb menni, akkor ez szerintem jó lehet (ha már magyar termékre gyúrsz):
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... lad%C3%B3/
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Sziasztok!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Sziasztok!
100-120 ezer Ft-om lenne egy front hangfalpárra (használ és új is lehet), ezeket találtam ennyiért, melyiket vennétek 50-50% mozi/zene esetén?:
JAMO 606
Jamo 707a
JBL E100, E90, E80
Clarus Titan Pro SE
JM Lab td24
Magnat Sigma 1000
Klipsch Tangent 40
Infinity Delta 30
Vélemények?
Köszönöm!
Elég nagy különbségek vannak a dobozok között!
A kérdésekre adott válaszok már támpontok lehetnek!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- Giorgio12
- V.I.P.

- Értékelés: 390
Szvsz tisztázni kell majd, hogy milyen helyiségben, pontosan milyen hangátviteli láncban és milyen személyes preferenciákkal kellene a cucc!
Hello Tippmix!
Szerintem reagálj az előttem szóló kérdéseire, hogy tudjanak neked segíteni!
Az én szerény véleményem szerint (nekem) elég siralmas a felsorolásod, ennyi pénzért már kapni ezt azt!